• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oleeeeeeyyy çok çok sevindim kuzum
Belli değil
İkiz ihtimali yüksek
İnşallah istediğin sayıda evlat doğurasın canım kardeşim
Çok sabırla bekledin
Al buda Allahın mükafatı🥰😂❤️🌹💋👍
Senin sabrının yanında benim ki ne ki, nolur böyle deme çok utanırım.. en kısa en mümkün zamanda sende mükafatını evladını kucağına alarak al inşallah 🙏🏻🥲 Gör bak buralar noluyo o zaman 🥳🥳🥳🥳🥳

8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Benim hamilelik belirtisinden çok covid belirtim oldu desem 🤣🤣
Ateşim çıktı bacaklarım covid geçirdiğim dönem gibi ağrıdı. Hatta seyahatler esnasında covid kaptığımı düşündüm 4 doz aşıya rağmen 🤣🤣
Ama hiç gebelik belirtisi yoktu. Hala yok diyebilirim ufak kasık ağrısı dışında

🙊🙊 öyle mi dersin az şekerlim 🥰
Bende beyza gibi embriyomun birine hiç güvenmemiştim hatta 3 tane transfer edin demeyi bile düşünmüştüm. Bana süpriz yaparsa hiiiç hayır demem ona da 🐣
Degerin cok iyi cnm bencede ikiz🥰
Süprizzz yapcak annesi allahin izniyle❤️❤️

Beklemek zor çok yaa normalde çok serinkanlı biriyimdir ama buna çok sabırsızım cumartesi mi yapim idrar testi bana kalsa şimdi yapıcam 🤣🤣🤣
Ben 5. Gün nefsime hakim olamayıp yaptım ve idrarda çok net gördüm 🙈 sonra kana kadar daha rahat bekledim tabi ama bu seferde şu oluyo, yeterince koyulaşcak mı her gün diye sayko gibi sürekli test yapıyosun. 12 gün boyunca her gün sabah 5 te alarm kurmuş gibi uyandım, neden, test yapcam diye 🤦🏻‍♀️🤣

Senin sabrının yanında benim ki ne ki, nolur böyle deme çok utanırım.. en kısa en mümkün zamanda sende mükafatını evladını kucağına alarak al inşallah 🙏🏻🥲 Gör bak buralar noluyo o zaman 🥳🥳🥳🥳🥳
Canım kardeşim inşallah
İnşallah🤲

Bende beyza gibi embriyomun birine hiç güvenmemiştim hatta 3 tane transfer edin demeyi bile düşünmüştüm. Bana süpriz yaparsa hiiiç hayır demem ona da 🐣
Vallah güvenilmeyen embriyolar fişek çıkıyor🤣🤣🤣

Canım emrio lara neden güvenmiyorsunuz yumurta kaynaklı değilde sperm kaynaklı mı endiseler🤔

Canım emrio lara neden güvenmiyorsunuz yumurta kaynaklı değilde sperm kaynaklı mı endiseler🤔
Bende bu tedavide 6 yumurta toplandı 4 tanesi olgun çıktı 4 te 3 döllendi. 3ünü de blastokiste gidelim dediler risk alındı biraz ama çok şükür 3 ü de gitti ama 1 tanesi 3ab kalitedeydi. Nedense 3ab den tutan çok okumadım. Umudum yok ondan ama belki o da tutunmuştur 🥰
Spermden yana sıkıntı yoktur diye düşündüm çünkü donorün kendi çocuğu da var donör olarakta var. Bi de sperm donasyonunda donöre daha fazla genetik testler taramalar yapılabiliyor ya da kaliteliyi seçme şansları olabiliyor. O yüzden hiç sperm kalitesizliği gelmedi aklıma.

Elim kalbimde vallahi usg gününü bekliyorum artık 💕💕
Senin minnaklarında sağlıkla büyüsünler göbüşünde annesiiiii 🐣
Amin cnm hepimizin insallah saglikli ilerler ve kalblerini duyariz❤️Sag saglim kucagimiza aliriz insallah❤️

Back