• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
yook hicc arama belirti falan canim,
herkesin bünye baska
hatta olursa da belirti cokta inanma,cok ilac kullaniyorz onlardan dolayi cogu

Olacak canım olacak zamanı geldiğinde sende gidip evlatlarini alıp geleceksin ben inanıyorum sana ❤️❤️🙏🙏
Inşallah canım benim inşallah Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı olan dileğini isteğini kabul eylesin cookkkk amin🙇‍♀️💕💕🤗

8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Kuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası😄
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün❤️

Zazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim 🙈🥰
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum 🐣🐣
Maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını sağlıkla ilerlesin inşallah gönlüne göre olsun herşey canım benim🙇‍♀️🤗💕🍀🍀🍀🍀🍀

Ben andreye diyecem benim kocam pipirikli
Valla kızı bayıltmadan bize bi gösterin
Yarın öbür gün zenci doğurursam adam hem beni hem sizi kurşuna dizer diycem :KK8: :KK8:
Ya sen beni öldürcen hahahaha keleş getireyim mi basak orayı aheyyyy aheyyyyy 🔫🔫🔫😂😂

Kuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası😄
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün❤️
Beklemek zor çok yaa normalde çok serinkanlı biriyimdir ama buna çok sabırsızım cumartesi mi yapim idrar testi bana kalsa şimdi yapıcam 🤣🤣🤣

Beyzoşumla ajanlık yapmak istedik eşlerden örnek alınca
Yukarı çıktık odada yatan kuzlara bakmaya hemşire izin vermedi🤣🤣🤣
Suyumuz süzüle süzüle döndük🤣🤣🤣
Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik🤣 🤣🤣 izin vermiolar yukariya🤣 aha bu aha su diye diye felemiz sasti😂

Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik🤣 🤣🤣 izin vermiolar yukariya🤣 aha bu aha su diye diye felemiz sasti😂
ayy beyzosum saka maka iyiki de görmedik yaa,napcaz görüp.sonucta orda beklryen kizlarin hepsi gayet genc ve güzeldi.hattaa bikactanesini hatirladik ya listeden😂😂

Back