- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 46
Aigle hayırlısı olsun canım Rabbim devamını getirsin sağlıkla ilerlesin herşey insalalhYok hiç kızmadım inşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aigle hayırlısı olsun canım Rabbim devamını getirsin sağlıkla ilerlesin herşey insalalhYok hiç kızmadım inşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Evet bende geçen yıl bu yıl hep lucrin kullandım göbekten rahim dinlendirmek baskılamak için geçici menepoz yanı.ama saf alkolle göbeginizin iğne yerlerini sık sık pamukla saf alkolü sürün ki morarma yapmasın.benim patlıcan gibi oluyordu her seferinde hala yerleri belli ve elleyince agriyorZoladex höbekten vurulur kızlar
Bu hakta çok yazdım bir daha yazım
Zoladex ve o türevi ilaçlar(lucrin,dekapeptil) kendi hormonlarınızın tamamen kapanmasına neden oluyor
Bu zaman artık hormonla rahim hazırlanması kolay oluyor
benimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparız
tatlım çok anlamam ama sperm sayınız 34 milyon çıkmış 15milyon üstü normal sayılıyor zaten. hareketlilik sayısıda gayet güzel. İnşallah yanlış yorumlamamışımdır. Malum ben hep yumurta üzerinde ihtisas yaptımEki Görüntüle 2923488
Sonuç nasıl bakar mısınız lütfen
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıklı yumurtalarda , sağlıklı spermlerden hayırlı evlat nasip etsin inşallahtatlım çok anlamam ama sperm sayınız 34 milyon çıkmış 15milyon üstü normal sayılıyor zaten. hareketlilik sayısıda gayet güzel. İnşallah yanlış yorumlamamışımdır. Malum ben hep yumurta üzerinde ihtisas yaptım
Hayırlısı olsun inşallah canımbenimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim
Bende ilk görüşme için 29 ekime ayarlayacağım bu gidişle.benimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim
❤❤❤❤ harika bir haber hayirli olsun canimbenimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim
Slm sonucu merakla bekleyenlerdenim , hayırlı haberler inşallahsonuç çıkmadı zazacım sabaha kaldı bakalım ne olacak
Maşallah çok güzel haber darısı başıma inşallah çok heyecanlı bir bekleyiş Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahYok hiç kızmadım inşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Kısmetse benimde 15❤❤❤Ekim kac ?
15i transfer gunum kismetse
15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparız
Amin canım hemizi için inşallahAigle hayırlısı olsun canım Rabbim devamını getirsin sağlıkla ilerlesin herşey insalalh
Çok teşekkürlerr sizinde 9 ekimde galiba kan testi gününüz. Sizinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzMaşallah çok güzel haber darısı başıma inşallah çok heyecanlı bir bekleyiş Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Amin canım inşallahÇok teşekkürlerr sizinde 9 ekimde galiba kan testi gününüz. Sizinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz
Selam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.Eki Görüntüle 2923488
Sonuç nasıl bakar mısınız lütfen
Halay cekmeyen15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparız