• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallah 🙏 hepimize müjdeli haberler olsun 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼🙏
Hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel haberlerinizi almayı sabırsızlıkla bekliyorum 🙏

Sizede geçmiş olsun arkadaşım bende hafif atlatıyorum ama ona rağmen işkence gibi geçiyor evde temaslı biri olunca ona geçmesin diye eldiven maske klorak sirke mahfoldum valla 🤦‍♀️
Sende dikkat et canim kendine.rabbim birdaha yasatmasin

Kızlaaaaarrrrrr Aiglemin kan değeride güzel çıktı çok şükür
Dün 12 gündü sonucu ikiz düşündürüyor
Az önce son haberleri aldım😂😂😂
Aigle lütfen kızma🙈🙈🙈
Çok güzel bir haber Allah'ım sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.🧿🧿🧿 Darısı isteyen herkese🤲🤲🤲❤️❤️❤️

İnşallah canım rahat ol sev karnından bebişlerini 🥰🥰
Hiç stres yapma.
Arkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilere🤣🤲🤲💜
Boyle guzel haberler hepimize umut oluyor❤❣

Hayırlı olsun tedaviniz, kucağınız dolsun 9 ay sonra 🙏 depot iğnesini neden veriyorlar ve burada nereye yaptırıyorsunuz? Reçete isteniyor mu burada yaptırırken?
Buradaki Lucrin tarzı bi igne olduğundan bahsedildi doğrusu benimde çok bilgim yok sorgulamadım zaten. Reçete istemezler mi istiyorlar tabii ama maalesef Ukrayna' da verilen reçete burada geçmiyor. Yapacak birini de bulamayınca videolar izledik eşimle saolsun eşim yaptı 40 yıllık hemşirelere taş çıkartır ustalıkta hemde.
Kızlar öğrendim enjeksiyonlarınız benden bundan sonra :rapci::rapci:

Buradaki Lucrin tarzı bi igne olduğundan bahsedildi doğrusu benimde çok bilgim yok sorgulamadım zaten. Reçete istemezler mi istiyorlar tabii ama maalesef Ukrayna' da verilen reçete burada geçmiyor. Yapacak birini de bulamayınca videolar izledik eşimle saolsun eşim yaptı 40 yıllık hemşirelere taş çıkartır ustalıkta hemde.
Kızlar öğrendim enjeksiyonlarınız benden bundan sonra :rapci::rapci:
Bende daha önce tüp bebek denememde zoledex i kendim vurdum. İğneyi açınca baktım yorgan iğnesinden kalın 😂😂 Korktum bu ne biçim bir iğne diye
Sonra bi cesaret geldi vurdum göbekten 😁😁

Arkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilere🤣🤲🤲💜
Boyle guzel haberler hepimize umut oluyor❤❣
Amin inşallah
Tarih belli mi senin

Back