- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Galiba öyle olacak
Zaten ona da diyorum aynı zamana denk gelirsek 1.85 boyunda kimi görsem gidip yapışırım sen misin diye sorarım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyle olacak
Zaten ona da diyorum aynı zamana denk gelirsek 1.85 boyunda kimi görsem gidip yapışırım sen misin diye sorarım diye
Sende her halde eftaliosla denk gelirsin
Tarihin bellimiİlk görüşme canım andrey regl bir hafta kala gelin dedi
22 -23 ekim diye düşünüyoruz regl döngüsünde bir değişiklik olmasa eğerTarihin bellimi
Yolunuz açık olsun22 -23 ekim diye düşünüyoruz regl döngüsünde bir değişiklik olmasa eğer
Teşekkür ederim inşallah Umut olmadan yaşamak imkansız hep umutla bakacağım Zaza sözYolunuz açık olsun
Ama lütfen umutla girin tedaviye
Kaç tedavim oldu
Her zaman umutla katıldım
İnşallah güzelde biter
Kuzum sen bugün kan vericektinAigle
Tebrik ederimmmmm
Güzel haberler gelmeye devam ediyo çok seviniyorum yaaa
Ekimde su gibi peşpeşe pozitiflerle geçsin inşallah
Tebrik ediyorum canım coook sevindim yaaaa devamı da böyle şahane olacak eminim.Yok hiç kızmadım inşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Oyyy maşallah ben kan sulandırıcı iğne yaparken kendime zor bakıyorum. O kadar kalın iğneyi mümkün değil yapamam herhaldeBende daha önce tüp bebek denememde zoledex i kendim vurdum. İğneyi açınca baktım yorgan iğnesinden kalın Korktum bu ne biçim bir iğne diye
Sonra bi cesaret geldi vurdum göbekten
Hayırlı olsun canım işlerin su gibi akıp gider inşallahbenimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim
Sende Ekim annesi olacaksin Allah'ın izniyleOleyyyyyyyy ekim ayida insallahhh guzel haberlerimiz olsunnn bereketlensin insallahh
Reçetesiz olunca Türkiye de nerede yaptırılır? Kalçadan olursa ben veya eşim yapamayız tedirginliğim bundan.Size verilen ilaca bağlı
Birde bukadar tedirgin olmayın,size verilen iğneleri nereye ve ne zaman vurulacağını söyliyecekler
Hiç polis veya miyom şikayeti ile tedaviye başlayan yok sanırımArkadaşlar merhaba , tedaviye başlarken rahimde polis veya miyom sorunu olanlar var mı? Nasıl bir tedavi yapılıyor Kiev de ?
Canim böyle şeyler getirme aklına, hep iyi düşün mesela ben hep çok heyecanlı ve kesin oldu diye gidiyordum. Korkulacak bir şey yok güzel olacak inşallah Allah'ın izniyleHer gün girip bakıyorum olumlu sonuçlar gördükçe içim heyecan doluyor ama sanki benim olmayacak gibi şu hamile kalan arkadaşlar bu tuhaf duygu sizler de de var mıydı yoksa sadece bende mi var hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğumdan mı böyleyim bilemiyorum
Sanırım onları tedavi öncesi hallediyorlar, bende bir defasında polip olmuştu tedavi öncesi aldırdım ve alırken çizik atıp rahmi canlandırdilar canımHiç polis veya miyom şikayeti ile tedaviye başlayan yok sanırım
Aigle hanım çoook sevindim tamamına da ersin, yavrularınıza kavuşunKızlaaaaarrrrrr Aiglemin kan değeride güzel çıktı çok şükür
Dün 12 gündü sonucu ikiz düşündürüyor
Az önce son haberleri aldım
Aigle lütfen kızma
geçmiş olsunSanırım onları tedavi öncesi hallediyorlar, bende bir defasında polip olmuştu tedavi öncesi aldırdım ve alırken çizik atıp rahmi canlandırdilar canım
İlk görüşmeye giderken orda vuruluyorReçetesiz olunca Türkiye de nerede yaptırılır? Kalçadan olursa ben veya eşim yapamayız tedirginliğim bundan.
Polip ve ya miyomun varsa histeroskopiyle ve ya ameliyatla çözüp tedaviye başlayacaksınHiç polis veya miyom şikayeti ile tedaviye başlayan yok sanırım
Insallah canim tamaram ❤❤❤❤Sende Ekim annesi olacaksin Allah'ın izniyle