- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.039
- 138
- 26
Teşekkürler sağ olunSelam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler sağ olunSelam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.
Morfolojisi 6 çıkmış. 4 ve üzeri normalSelam. cok anlamamakla beraber, morfoloji bozuklugu dikkatimi cekti. Doktorunuz esiniz icin vitaminler verecektir.
Yüzde 6 normal sperm kurtariyor muMorfolojisi 6 çıkmış. 4 ve üzeri normal
Morm sıkıntılı bişeyi yok gibi.
Sayısı ve ileri hareketlilik de normal görünüyor.
Morfolojinin en az %4 olması gerekiyor 4 normal sayılıyor.Yüzde 6 normal sperm kurtariyor mu
Anlamadigim birseye yorum yapmamam gerektigini anladim
Anomali yüzde50 idi dikkatimi ceken aslinda.
Zorunlu kalinca gogillayanlardanimMorfolojinin en az %4 olması gerekiyor 4 normal sayılıyor.
Kız bende biraz araştıra araştıra çözer gibi oldum
Geçen bir yakınım eşinin testini gönderdi
Dedim sperm sayısı çok düşük
Morfoloji de 2 çıkmış o da sıkıntılı dedim
İlaçla olacak gibi değil bence anca tüp bebek dedim
Dr a gitmişler dr da aynını demiş
Bu işlere girince herşeyi öğrenmek durumunda kalıyorsun
Ekim grubu Allahim yolunuzun acik etsinnnn15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparız![]()
AminnnnEkim grubu Allahim yolunuzun acik etsinnnn![]()
AmiiiiiiiiiiiñnnnnnnnnEkim grubu Allahim yolunuzun acik etsinnnn![]()
Benim ilk transferime geliceksin senbenimde belli oldu tarih 13 / 23 Ekim arası bende sizleyim![]()
Diyarree senin tarihin ne zaman?Bende ekim ayında varım![]()
Galiba öyle olacakSende her halde eftaliosla denk gelirsin![]()
İlk görüşme canım andrey regl bir hafta kala gelin dediDiyarree senin tarihin ne zaman?
Tedavimi ilk görüş mü?
Bana da öyle dedi ama bizim maalesef kaynımın kız istemeydi nişandı vs işleri var. O yüzden adet bitince gidicem mecburen.İlk görüşme canım andrey regl bir hafta kala gelin dedi![]()
Ahahahah alemsin yaaa çok tatlısın sana mı denk getirdiler terbiyenizlerBana da öyle dedi ama bizim maalesef kaynımın kız istemeydi nişandı vs işleri var. O yüzden adet bitince gidicem mecburen.
Sağ olsun 7-8 senedir konuşuyor kızla isteyecek zamanı buldu![]()
Sorma yaaAhahahah alemsin yaaa çok tatlısın sana mı denk getirdiler terbiyenizler![]()
Aynen öyle olmuş wayy kuduruklar wayySorma yaa
Bizim oraların bir lafı var; durdular durdular şimdi kudurdular![]()