Zoladex höbekten vurulur kızlarKız bu popodan göbeği bende yaparım nolcak.
Cookkkkk sevindimmmYok hiç kızmadıminşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
hayirli olsun canim,Yok hiç kızmadıminşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Ekim kac ?Arkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilere
Boyle guzel haberler hepimize umut oluyor❤❣
Göbekten mi kalçadan mı?Buradaki Lucrin tarzı bi igne olduğundan bahsedildi doğrusu benimde çok bilgim yok sorgulamadım zaten. Reçete istemezler mi istiyorlar tabii ama maalesef Ukrayna' da verilen reçete burada geçmiyor. Yapacak birini de bulamayınca videolar izledik eşimle saolsun eşim yaptı 40 yıllık hemşirelere taş çıkartır ustalıkta hemde.
Kızlar öğrendim enjeksiyonlarınız benden bundan sonra
Lucrin i hiç yapmadım bilmiyorumKız bu popodan göbeği bende yaparım nolcak.
Doğru kuzumbendeki zoladex değil farklı bir depot iğnesiydi ve kalçadan yapılmalı dendi yanlış anlaşılmasın
Yanlış anlayan benbendeki zoladex değil farklı bir depot iğnesiydi ve kalçadan yapılmalı dendi yanlış anlaşılmasın
Bende ilk görünce şok geçirdimLucrin i hiç yapmadım bilmiyorum
Ama zoledex çok enteresan bir iğne
Çok kalın
Görünce bir acayip oldum
Kalçadan hayatta yapamam kesin başıma iş açarım
15 ekim morpati,mektup01 ve ben transfer odasında parti yaparızEkim kac ?
15i transfer gunum kismetse
Size verilen ilaca bağlıGöbekten mi kalçadan mı?
Sağol canım benim inşallahhİlerliyecek Allahın izniyle kuzum
Gözün aydın olsun
AminnÇok güzel bir haber Allah'ım sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı isteyen herkese
Sağol canım benimİnşallah canım rahat ol sev karnından bebişlerini
Hiç stres yapma.
Sağol canımmCookkkkk sevindimmmsaglicakla kucagina almayi nasip etsin bebislerini
Tesekkurederim çok saolCok gecmis olsun canim
Allah sifa versin insaallah
Amin canım benimSende dikkat et canim kendine.rabbim birdaha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?