• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Cok gecmis olsun canim benim dedigin gibi herseyde vardir bir hayir. Siz kendinize dikkat edin onemli olan sağlık. Iyice toparlayinca yine gidersiniz canim.

merhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallah 🙏 hepimize müjdeli haberler olsun 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼🙏
Ablacım hayırlı olsun yavruların canına yapışsın, dualarimiz seninle♥️💙🤲

Pozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Canım geçmiş,zamanı var demekki
Ama sonu çok güzel olcak inşallah ♥️💙🤲

Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım bir an önce şu covid belasından kurtuluruz inşalalh. Üzülme vardır bunda da bir hayır geç olsun güç olmasın canım 🙇‍♀️😊

Evet yarın ve 30 unda verir bi artışa bakarım dedim inşallah güzel bi değerle öğreniriz.
İdrarda çıksın başka bişi istemiyorum rahatlıcam diyodum idrarda çıktı şimdi kanda ne çıkcak katlancak mı? Bu nasıl bi stres ya 😔
Yaptır bence rahatla o stres mahvediyor insanı. Gerçi güzel stres kanda çıkacak sonra ah bir kalp atışını duysam diyeceksin. Hep böyle hep bir stres annelik şimdiden başladı hayırlı olsun❤️❤️❤️❤️

Geçmiş olsun canım. Geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır🤲🤲🤲 inşallah en yakın zamanda kavuşursun sağlıkla bebislerine

Çok geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın aynen dediğin gibi olmayanda vardır bir hayır. Umarım geçip gitmiştir hastalığınız 🙏🙏

merhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallah 🙏 hepimize müjdeli haberler olsun 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼🙏
Sımsıkı tutunsunlar annelerine, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah canım. Ekim ayının ilk günlerinde senin güzel haberinle sevineceğiz demek ki 😍😍🙏🙏🙏

M Morpati Z Zaza74 Tamara Tamara E Eftalios Z Zumrom D Deniz5506 çok teşekkür ederim. Ben çok hafif atlattım ama eşimi süründürdü. Allah sizlerden uzak etsin bu hastalığı. vücudun toparlanması için bir ay bekleyip sonra yeni baştan başlayacağız sürece. Sonuç güzel olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım bir an önce şu covid belasından kurtuluruz inşalalh. Üzülme vardır bunda da bir hayır geç olsun güç olmasın canım 🙇‍♀️😊
Sana da geçmiş olsun canım. Umarım en hafif şekilde atlatırsın.
Sonu güzel olsun da bunca yıl bekledik biraz daha bekleriz napalım😊

M Morpati Z Zaza74 Tamara Tamara E Eftalios Z Zumrom D Deniz5506 çok teşekkür ederim. Ben çok hafif atlattım ama eşimi süründürdü. Allah sizlerden uzak etsin bu hastalığı. vücudun toparlanması için bir ay bekleyip sonra yeni baştan başlayacağız sürece. Sonuç güzel olsun inşallah
Sizede geçmiş olsun arkadaşım bende hafif atlatıyorum ama ona rağmen işkence gibi geçiyor evde temaslı biri olunca ona geçmesin diye eldiven maske klorak sirke mahfoldum valla 🤦‍♀️

Hayırlı uğurlu olsunn sonu da güzel olsunnn 🙏🙏🙏Sımsıkı tutunsunlar inşşş güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsunnn 🙏🙏 benim de en büyük kabusumdu olursam iptal olursa diye çok stres yapmıştım amaaaaaan hayatta herşeyin bir çaresi çözümü var 🙏🙏Yeterki sağlık olsunn gerisi gelir ve inanıyorum ki daha iyisi daha güzeli için bu erteleme😉Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım seninde güzel haberlerini kısa zamanda alıcaz inşş 🤲🤲❤️❤️

Çok geçmiş olsun inşallah umarım çabucak geçirir tedavinize başlarsınız 🙏

Gittim değerleri ultrason sonuçlarını attım Depot iğnesini olmamı istedi şimdi adet olmani beklicez muhtemelen 3 Ekim'de start vericez dedi o kadar. 🙄
Hayırlı olsun tedaviniz, kucağınız dolsun 9 ay sonra 🙏 depot iğnesini neden veriyorlar ve burada nereye yaptırıyorsunuz? Reçete isteniyor mu burada yaptırırken?

Back