- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
Hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel haberlerinizi almayı sabırsızlıkla bekliyorummerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
Aigle canım seni unutum sanma
Bugün hep senin kan sonucunu bekledim
Haydi sevindir bizi
Sende dikkat et canim kendine.rabbim birdaha yasatmasinSizede geçmiş olsun arkadaşım bende hafif atlatıyorum ama ona rağmen işkence gibi geçiyor evde temaslı biri olunca ona geçmesin diye eldiven maske klorak sirke mahfoldum valla☹
Cok gecmis olsun canim.Tez zamanda Allah sufa versin insaallah
Cok gecmis olsun canimTesekkurederimsizde önlemi bırakmayın elden karantina hiç cekilmiyo
Heyecanla güzel sonucunu bekliyorumsonuç çıkmadı zazacım sabaha kaldı bakalım ne olacak
Bende bekliyorum hepsinin kan sonuçlarıni kaç ikiz kaç üçüz var diyeAigle canım seni unutum sanma
Bugün hep senin kan sonucunu bekledim
Haydi sevindir bizi
Dündü değil mi kan tahlilleriBende bekliyorum hepsinin kan sonuçlarıni kaç ikiz kaç üçüz var diye
Kızlaaaaarrrrrr Aiglemin kan değeride güzel çıktı çok şükürDündü değil mi kan tahlilleri
Eee nerede bu kızçeler
Yok hiç kızmadımKızlaaaaarrrrrr Aiglemin kan değeride güzel çıktı çok şükür
Dün 12 gündü sonucu ikiz düşündürüyor
Az önce son haberleri aldım
Aigle lütfen kızma
İlerliyecek Allahın izniyle kuzumYok hiç kızmadıminşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Çok güzel bir haber Allah'ım sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlaaaaarrrrrr Aiglemin kan değeride güzel çıktı çok şükür
Dün 12 gündü sonucu ikiz düşündürüyor
Az önce son haberleri aldım
Aigle lütfen kızma
İnşallah canım rahat ol sev karnından bebişleriniYok hiç kızmadıminşallah herşey sağlıkla ilerlerde gönül rahatlığıyla sevinebiliriz
Arkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilereİnşallah canım rahat ol sev karnından bebişlerini
Hiç stres yapma.
Buradaki Lucrin tarzı bi igne olduğundan bahsedildi doğrusu benimde çok bilgim yok sorgulamadım zaten. Reçete istemezler mi istiyorlar tabii ama maalesef Ukrayna' da verilen reçete burada geçmiyor. Yapacak birini de bulamayınca videolar izledik eşimle saolsun eşim yaptı 40 yıllık hemşirelere taş çıkartır ustalıkta hemde.Hayırlı olsun tedaviniz, kucağınız dolsun 9 ay sonradepot iğnesini neden veriyorlar ve burada nereye yaptırıyorsunuz? Reçete isteniyor mu burada yaptırırken?
Bende daha önce tüp bebek denememde zoledex i kendim vurdum. İğneyi açınca baktım yorgan iğnesinden kalınBuradaki Lucrin tarzı bi igne olduğundan bahsedildi doğrusu benimde çok bilgim yok sorgulamadım zaten. Reçete istemezler mi istiyorlar tabii ama maalesef Ukrayna' da verilen reçete burada geçmiyor. Yapacak birini de bulamayınca videolar izledik eşimle saolsun eşim yaptı 40 yıllık hemşirelere taş çıkartır ustalıkta hemde.
Kızlar öğrendim enjeksiyonlarınız benden bundan sonra
Amin inşallahArkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilere
Boyle guzel haberler hepimize umut oluyor❤❣
Kız bu popodan göbeği bende yaparım nolcak.Bende daha önce tüp bebek denememde zoledex i kendim vurdum. İğneyi açınca baktım yorgan iğnesinden kalınKorktum bu ne biçim bir iğne diye
Sonra bi cesaret geldi vurdum göbekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?