Hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel haberlerinizi almayı sabırsızlıkla bekliyorum

Sizede geçmiş olsun arkadaşım bende hafif atlatıyorum ama ona rağmen işkence gibi geçiyor evde temaslı biri olunca ona geçmesin diye eldiven maske klorak sirke mahfoldum valla
Sende dikkat et canim kendine.rabbim birdaha yasatmasin

Kızlaaaaarrrrrr Aiglemin kan değeride güzel çıktı çok şükür
Dün 12 gündü sonucu ikiz düşündürüyor
Az önce son haberleri aldım
Aigle lütfen kızma
Çok güzel bir haber Allah'ım sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkese

İnşallah canım rahat ol sev karnından bebişlerini
Hiç stres yapma.
Arkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilere
Boyle guzel haberler hepimize umut oluyor❤❣

Hayırlı olsun tedaviniz, kucağınız dolsun 9 ay sonra depot iğnesini neden veriyorlar ve burada nereye yaptırıyorsunuz? Reçete isteniyor mu burada yaptırırken?
Buradaki Lucrin tarzı bi igne olduğundan bahsedildi doğrusu benimde çok bilgim yok sorgulamadım zaten. Reçete istemezler mi istiyorlar tabii ama maalesef Ukrayna' da verilen reçete burada geçmiyor. Yapacak birini de bulamayınca videolar izledik eşimle saolsun eşim yaptı 40 yıllık hemşirelere taş çıkartır ustalıkta hemde.
Kızlar öğrendim enjeksiyonlarınız benden bundan sonra

Bende daha önce tüp bebek denememde zoledex i kendim vurdum. İğneyi açınca baktım yorgan iğnesinden kalın Korktum bu ne biçim bir iğne diye
Sonra bi cesaret geldi vurdum göbekten

Arkadaslar gebelik testleri pozitif cikan tum arkadaslari ayri ayri tebrik ederim.Darisi benim gibi ekim ayi giden arkadaslara ve tabiiki sonrasindakilere
Boyle guzel haberler hepimize umut oluyor❤❣
Amin inşallah
Tarih belli mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…