Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyzaa, kan verdin mi? Değerin nasıl?A anneadayi1974 transferin oldumu cnm hersey yolundadir insallahRabbim yüzünüzü güldürsün insallah. Hayirli haberini bekliyoruz
A anneadayi1974 transferin oldumu cnm hersey yolundadir insallahRabbim yüzünüzü güldürsün insallah. Hayirli haberini bekliyoruz
Hadi insallah seninde guzel haberlerin olsun canimmerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
![]()
Hayırlısı olsun inşalalh hayırlı haberlerinizide alırız hayırlısıyla bol şans canımmerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
![]()
La lunam senin kan değerin ne zamana kuzumBeyzaa, kan verdin mi? Değerin nasıl?
Kan veren arkadaşların değerlerini merak ettim. Gerçi kievcilerin baya yüksek değerleri hep 1500 üstüyle öğreyorlar![]()
Hayırlı olsun transferinizmerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
![]()
30 Eylül normalde, idrarda pozitifi görünce sabrederim 30 una kadar ne kaldı şurda diyodum ama sanırım yarın kan vericem bekleyemiyorum artıkLa lunam senin kan değerin ne zamana kuzum
Sımsıkı tutunsun sana embriyoların.merhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
![]()
Evet canım hep gidiş dönüş aldım
Yarın 10 gün değilmi transfer sonrası?30 Eylül normalde, idrarda pozitifi görünce sabrederim 30 una kadar ne kaldı şurda diyodum ama sanırım yarın kan vericem bekleyemiyorum artık![]()
Çok güzel inş sonuçlarınız da böyle güzel olsunmerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
![]()
Evet yarın ve 30 unda verir bi artışa bakarım dedim inşallah güzel bi değerle öğreniriz.Yarın 10 gün değilmi transfer sonrası?
Transfer gününü sayma
Hayirli olsun insallah,merhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
![]()
Cok gecmis olsun,Pozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Boşu boşuna stresten başka bir şey değilEvet yarın ve 30 unda verir bi artışa bakarım dedim inşallah güzel bi değerle öğreniriz.
İdrarda çıksın başka bişi istemiyorum rahatlıcam diyodum idrarda çıktı şimdi kanda ne çıkcak katlancak mı? Bu nasıl bi stres ya![]()
Canım kardeşim çok geçmiş olsunPozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.