Cok gecmis olsun canim benim dedigin gibi herseyde vardir bir hayir. Siz kendinize dikkat edin onemli olan sağlık. Iyice toparlayinca yine gidersiniz canim.Pozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Ablacım hayırlı olsun yavruların canına yapışsın, dualarimiz seninlemerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
Canım geçmiş,zamanı var demekkiPozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım bir an önce şu covid belasından kurtuluruz inşalalh. Üzülme vardır bunda da bir hayır geç olsun güç olmasın canımPozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Yaptır bence rahatla o stres mahvediyor insanı. Gerçi güzel stres kanda çıkacak sonra ah bir kalp atışını duysam diyeceksin. Hep böyle hep bir stres annelik şimdiden başladı hayırlı olsunEvet yarın ve 30 unda verir bi artışa bakarım dedim inşallah güzel bi değerle öğreniriz.
İdrarda çıksın başka bişi istemiyorum rahatlıcam diyodum idrarda çıktı şimdi kanda ne çıkcak katlancak mı? Bu nasıl bi stres ya
Geçmiş olsun canım. Geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayırPozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Çok geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın aynen dediğin gibi olmayanda vardır bir hayır. Umarım geçip gitmiştir hastalığınızPozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Çok geçmiş olsun canım, umarım şimdi iyisindirÇok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım bir an önce şu covid belasından kurtuluruz inşalalh. Üzülme vardır bunda da bir hayır geç olsun güç olmasın canım
Çok saol canım benim iyiyim şükür hafif atlatıyorum çok şükürÇok geçmiş olsun canım, umarım şimdi iyisindir
Sımsıkı tutunsunlar annelerine, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah canım. Ekim ayının ilk günlerinde senin güzel haberinle sevineceğiz demek kimerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
Çok şükür canım dikkat et kendineÇok saol canım benim iyiyim şükür hafif atlatıyorum çok şükür
TesekkurederimÇok şükür canım dikkat et kendine
Sana da geçmiş olsun canım. Umarım en hafif şekilde atlatırsın.Çok geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım bir an önce şu covid belasından kurtuluruz inşalalh. Üzülme vardır bunda da bir hayır geç olsun güç olmasın canım
Sizede geçmiş olsun arkadaşım bende hafif atlatıyorum ama ona rağmen işkence gibi geçiyor evde temaslı biri olunca ona geçmesin diye eldiven maske klorak sirke mahfoldum valla
Hayırlı uğurlu olsunn sonu da güzel olsunnnmerhabalar Hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok çokkk teşekkürler otele ancak dönebildik bana tekli transfer yapıldı 3 embriyo konuldu 2 si 4aa biri 3aa galiba ilaçlarımızı iğnelerimizi aldık şimdi dinlenme ve bol dua etme vakti hiç ağrım olmadı sancım da olmadı , nasip diyelim , Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık , çarşamba sabah dönücez inşallahhepimize müjdeli haberler olsun
Çok geçmiş olsunnn
Çok geçmiş olsun inşallah umarım çabucak geçirir tedavinize başlarsınızPozitif sonuç alan tüm kader arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl umut oluyorsunuz bize anlatamam. Ben tedavime başlamıştım transfer için Kieve uçacaktık. Uçuşa üç gün kala corona olduk. Tüm tedavi iptal oldu. Covid olduğuma değil Kieve gidemediğime üzüldüm günlerce. Ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki. Allah benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Hayırlı olsun tedaviniz, kucağınız dolsun 9 ay sonraGittim değerleri ultrason sonuçlarını attım Depot iğnesini olmamı istedi şimdi adet olmani beklicez muhtemelen 3 Ekim'de start vericez dedi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?