Günaydin kizlar
Transferimin ilk gününden beri beni yalniz birakmadiniz cogu mesajlara cevap veremedim.Dualarinizi herzaman hissettim. Yanimda oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim. Kiew benim icin bir mucizeydi. Orada
Z
Zaza74
ile kiewin altindan girdik üstünden ciktik
Z
Zaza74
A
az sekerli
@Bluemoon78
Aigle
hepberaber cok güzel zaman gecirdik. Sanki hepimiz birbirimizi önceden taniyor gibiydik. Sabahlara kadar sohbet muhabbet
Esimin tese ameliyat günü kalbim agzimdaydi korku bi yandan beklemek cok zordu.
Z
Zaza74
ve
A
az sekerli
o günde cok yardimci oldu haberi aldigimizda onlarin sevincini bile kalbimde hissetmistim
Evet tese basarili gecmisti ve artik bende bebegime kavusmak icin gün saymaya baslamistim
Transfer günü geldi ve catti. Peki kac embriyo vardi
Hersey yolundamiydi bilemiyodum. Onun sonucunu bile hep beraber ögrendik.
Cok sorulan soru( 3 embriyom kalmisti ve cok kaliteli degildi. Ben transfer istemiyorum dedim)nasil olurdu 5dk sonra trasnfere girmem gerekiyor. Hayir dedim isstemiyorummm
@azsekerli . Esi esimm ve andrey sacmalama dedi ve trasnferim gerceklesti
Hic umutlu degildim trasnferden cikar cikmaz dinlenirken zazam ile telefonlastiik bana cok kizdi tabi
olacak kuzummm olacak dedi cok kahrimi cekti
Kiewden döndükten sonra almanyada test birakmadim
7.günden basladim yapmaya pozitif gördükce inanamadim .Aradim zazami sakami bu dedim pozitif cikti
16 sene göremedigim cizgiyi gördüm sevinmelimiyim bilemedim soktaydim. Kan sonucuna odaklandim kanda görmeden icimiz rahat etmeyecekti. Pazartesi yi bekleyemedim ve esimle dün aksam hastanede test yaptik. Doktor 1 saat sonra gelin dedi. Zaman gecmiyordu icim icime sigmiyordu ya cikmazsa diye..
Doktor kapidan cikti esime dogru geldi ve esiniz hamile dedi. Esimin ellerinin titredigini gördüm sonucu alirken. Doktorla konusurken sesi titriyordu
Sacma sacma sorular sormaya basladi
Doktor bile hissetti bizi ve gözleri doldu kadinin
Doktor cogul olabilir deyinc biz hepten sok olduk. Ya ben trasnferi iptal etmek istedim yaaa Israr eden bana destek cikan herkesden allah razi olsun
Biz 16 senedir ne türkiyede nede almanyada bu mutlulugu gördük. Kiew bize bu mutlulugu yasatti.Vesile olan zazamdan Allah razi olsun. Dualarim onunla
Pazartesi ikinci kani verecegiz. Allahim insallah yüzümüze güler ve güzel bir sekilde ilerler
Allahim herkesin gönlüne göre versin insallah bir gün herkes mucizesine kavusur