AminnŞimdiden hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sağ salim de kucagina al bebislerini
Valla bizde şaşkınızTebrik ederimmmmmm
Ay ard arda muhtesem haberler gelmis
Hele şüküürrrKızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Arkadaşlar ben de donasyon yaptırdım. Valla sizin yazdığınız yorum o kadar güzel ki. Emin olun dünyanın her yerinde, ama her yerinde hiç birimiz bağış aldığımız kadını göremeyiz. Bazen güzel kadınları çekiyorlar, katalog yapıyorlar. Guya onlarmış. Belki bazılarınızı hayal kırıklığına uğratmış oluyorum. Ama gerçekler böyle. Her yerde donör anketi doldururuz. Hastaneler için önemli noktalar bizim kan grubumuz, ten rengimiz, aile ortalama boy, göz rengi vb bu gibi önemli hususlardır. Yoksa katalogmuş, videoymuş, böyle bir şeyler ancak ve ancak aldatmacadı. Ha bununla kendimizi iyi hiss ediyorsak, inanmaya devam ede biliriz. Sadece size bir sağlık çalışanı olarak bunları söylemeyi borç bildimArkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Çok teşekkür ederim canımm
Tebrik ederimmBenimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Gözün aydın canımKızlar
Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir
Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin
İnşallah canım çok sağolGözün aydın canımheeşey sağlıkla ilerlesin inşallah
Yalnız yumurta toplatmaya gelen kızları gördüm ben kendin kıevde sizin dediğiniz gibi değil katalogdaki kızlardı aynen orda bekleme odasında bekleyenler başla klinikleri bilmiyorum kendim gitmedim görmedim ama kievde katalogdaki kızların bazıları ben muayne sırası beklerken yumurta toplama / muayne sırası bekliyordu kendim şahsen gözlerimle gördüm bunu …Arkadaşlar ben de donasyon yaptırdım. Valla sizin yazdığınız yorum o kadar güzel ki. Emin olun dünyanın her yerinde, ama her yerinde hiç birimiz bağış aldığımız kadını göremeyiz. Bazen güzel kadınları çekiyorlar, katalog yapıyorlar. Guya onlarmış. Belki bazılarınızı hayal kırıklığına uğratmış oluyorum. Ama gerçekler böyle. Her yerde donör anketi doldururuz. Hastaneler için önemli noktalar bizim kan grubumuz, ten rengimiz, aile ortalama boy, göz rengi vb bu gibi önemli hususlardır. Yoksa katalogmuş, videoymuş, böyle bir şeyler ancak ve ancak aldatmacadı. Ha bununla kendimizi iyi hiss ediyorsak, inanmaya devam ede biliriz. Sadece size bir sağlık çalışanı olarak bunları söylemeyi borç bildim
Ara sıra böyle şeyler ortaya giriyor ve kendilerini ifşa ediyorYalnız yumurta toplatmaya gelen kızları gördüm ben kendin kıevde sizin dediğiniz gibi değil katalogdaki kızlardı aynen orda bekleme odasında bekleyenler başla klinikleri bilmiyorum kendim gitmedim görmedim ama kievde katalogdaki kızların bazıları ben muayne sırası beklerken yumurta toplama / muayne sırası bekliyordu kendim şahsen gözlerimle gördüm bunu …
Masallahhh Rabbim devamını getirsin inşallah canım benimeveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
bugun 10. günümdü ve kan testi verdim pozitiff
cumartesi tekrar kan vericem,umarim güzelce katlanır
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim
rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu yaşatsın
Çok teşekkür ederim TamaramLunacim gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ay ne güzel haberler geliyor kizlar hepinizi yürekten kutluyorumçok duygulandım bend
Çoook teşekkürler SibraBugün bu sayfada muhteşem güzel pozitif haberler paylaşılmışHarikaa bir gün yaşanmış hep böyle bu enerjiyle devamı gelsin inşallah
Sevgili B BeyzaNur-Aigle A az sekerli ve L La Luna hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı, güzel günlerini keyifle yaşamanızı diliyorum
Evet haftaya güzel kan testi sonuçlarıyla Eylül kapanışı olsunTebrik ederimmhaftaya hep beraber sonuçlarımızıda böyle topluca mutlu bi şekilde paylaşırız inşallah
Evdeki heyacani tahmin edebiliyorum saglicakla gelsin bebislerinEvet haftaya güzel kan testi sonuçlarıyla Eylül kapanışı olsun
Sonra ekim grubunu bekleyelim heyecanla
Bayram yeriEvdeki heyacani tahmin edebiliyorum saglicakla gelsin bebislerin
Gözünüz aydın, sağlıkla gelsinlerHerkesin sağlıklı bi gebelik geçireceği kadar bebişi olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?