• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize😂
Bu defadamı ora gitsem🤣🤣🤣
Hele şüküürrr 🙏 Kaç gündür merakla bekliyordum, inan. Çok çok sevindi. Hayırlı olsun, canım Zazaazamm benimm 🥰Ekim'in 15'inden sonra senin için her şey bambaşka olacak 👌💖
Tıpkı bugün gibi pozitif başlayan sonu güzel bitecek haberlerin devamını getirme sırası sendee 🤲🌈😂😘 dualarımız seninle 🤲🤲🤲

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Arkadaşlar ben de donasyon yaptırdım. Valla sizin yazdığınız yorum o kadar güzel ki. Emin olun dünyanın her yerinde, ama her yerinde hiç birimiz bağış aldığımız kadını göremeyiz. Bazen güzel kadınları çekiyorlar, katalog yapıyorlar. Guya onlarmış. Belki bazılarınızı hayal kırıklığına uğratmış oluyorum. Ama gerçekler böyle. Her yerde donör anketi doldururuz. Hastaneler için önemli noktalar bizim kan grubumuz, ten rengimiz, aile ortalama boy, göz rengi vb bu gibi önemli hususlardır. Yoksa katalogmuş, videoymuş, böyle bir şeyler ancak ve ancak aldatmacadı. Ha bununla kendimizi iyi hiss ediyorsak, inanmaya devam ede biliriz. Sadece size bir sağlık çalışanı olarak bunları söylemeyi borç bildim

Bugün bu sayfada muhteşem güzel pozitif haberler paylaşılmış 🧿🧿🧿🧿👏👏👏Harikaa bir gün yaşanmış 😂😂hep böyle bu enerjiyle devamı gelsin inşallah 🙏
Sevgili B BeyzaNur- Aigle Aigle A az sekerli ve L La Luna hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı, güzel günlerini keyifle yaşamanızı diliyorum 🙏💖🥰

Arkadaşlar ben de donasyon yaptırdım. Valla sizin yazdığınız yorum o kadar güzel ki. Emin olun dünyanın her yerinde, ama her yerinde hiç birimiz bağış aldığımız kadını göremeyiz. Bazen güzel kadınları çekiyorlar, katalog yapıyorlar. Guya onlarmış. Belki bazılarınızı hayal kırıklığına uğratmış oluyorum. Ama gerçekler böyle. Her yerde donör anketi doldururuz. Hastaneler için önemli noktalar bizim kan grubumuz, ten rengimiz, aile ortalama boy, göz rengi vb bu gibi önemli hususlardır. Yoksa katalogmuş, videoymuş, böyle bir şeyler ancak ve ancak aldatmacadı. Ha bununla kendimizi iyi hiss ediyorsak, inanmaya devam ede biliriz. Sadece size bir sağlık çalışanı olarak bunları söylemeyi borç bildim
Yalnız yumurta toplatmaya gelen kızları gördüm ben kendin kıevde sizin dediğiniz gibi değil katalogdaki kızlardı aynen orda bekleme odasında bekleyenler başla klinikleri bilmiyorum kendim gitmedim görmedim ama kievde katalogdaki kızların bazıları ben muayne sırası beklerken yumurta toplama / muayne sırası bekliyordu kendim şahsen gözlerimle gördüm bunu …

Yalnız yumurta toplatmaya gelen kızları gördüm ben kendin kıevde sizin dediğiniz gibi değil katalogdaki kızlardı aynen orda bekleme odasında bekleyenler başla klinikleri bilmiyorum kendim gitmedim görmedim ama kievde katalogdaki kızların bazıları ben muayne sırası beklerken yumurta toplama / muayne sırası bekliyordu kendim şahsen gözlerimle gördüm bunu …
Ara sıra böyle şeyler ortaya giriyor ve kendilerini ifşa ediyor🤣🤣🤣

eveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim😂😂😂
bugun 10. günümdü ve kan testi verdim pozitiff💃💃💃💃💃
cumartesi tekrar kan vericem,umarim güzelce katlanır🤲
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim😂😂🥰
rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu yaşatsın🤲
Masallahhh Rabbim devamını getirsin inşallah canım benim 🙇‍♀️🍀🍀🍀💕🤗

Lunacim gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ay ne güzel haberler geliyor kizlar hepinizi yürekten kutluyorum ❤️❤️🙏🙏 çok duygulandım bend
Çok teşekkür ederim Tamaram 💕
Güzel yürekli insanlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp evlat sevgisini tadalım inşallah 🙏🏻

Bugün bu sayfada muhteşem güzel pozitif haberler paylaşılmış 🧿🧿🧿🧿👏👏👏Harikaa bir gün yaşanmış 😂😂hep böyle bu enerjiyle devamı gelsin inşallah 🙏
Sevgili B BeyzaNur- Aigle Aigle A az sekerli ve L La Luna hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı, güzel günlerini keyifle yaşamanızı diliyorum 🙏💖🥰
Çoook teşekkürler Sibra 💕💕💕
Hakkaten harika bir gün yaşandı dün.. Ben sonucun şokundan baya bi süre kendime gelemedim ancak şimdi giriyorum foruma 😌
Bazı sevinçler yaşandı evde 🥲
Umarım sağlıkla ilerler herkesin ki 🙏🏻

Sırada heyecanla beklediğimiz başka güzel haberler var Z Zaza74 , Tamara Tamara Z Zumrom ve sayamadığım diğer kalbi güzel insanlar.. 🥰

Tebrik eden tüm arkadaşlarımm, hepinize çok teşekkür ederim.. 💕
Belki çok aktif değilim ama inanın kk’ne sadece bu başlığa yazdıklarınızı okumak için ve bugün kim güzel haber vermiş diye giriyorum. Biraz moral almak bazen biraz moral vermek için.. Buraya gelip sabahlara kadar eski mesajları okuduğum günler geldi aklıma 😢
Ne büyük hikayeler ne büyük acılar ve mutluluklar yaşanmış. Yine yaşanmaya devam edecek ama umarım acısı az tatlısı bol mutluluklar yaşanır artık hep 🙏🏻
Gözlerimizdeki mutluluk her şeye bedel..
Dilerim bu başlığı okuyan, yorum yapan, uzaktan takip eden, başlığa yazmayıp özelden konuştum her kadın en kısa sürede anne olur 😇

Bir yerlerde birileri bu mesajı okuyorsa, donasyondan korkmayın.. Kaybettiğiniz biyolojik yaşınızı kimse geri getiremez. Giden yaşınız paranız emekleriniz sevinçleriniz olmasın. Yol yakınken alternatif seçenekleri değerlendirin. Sizin veya eşinizin kendi üreme hücreleri ile bu işin imkansız olduğunu söyleyen hekimler varsa onlara kulak verin lütfen. Amaç anne-baba olabilmekse bu yolda çok çiçekli 🌸

Back