• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 🥲

Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir 🥲

Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤️🙏🙏

Sonuclar çıktı sanıyorum zazam 🥰🥰çok sevindimmmm diliyorum sende muradına ereceksinn 🤲🤲🤲O kadar çok dua aldın/alıyorsun ki Sağlıklı,hayırlı,mutlu,huzurlu dünya güzeli bebeğine kavuşacaksın 🤲🤲🤲❤️❤️Güzel kalpli melek kadın çooookk mutlu olll 🙏🥰🥰
Sonucum çıkmadı kuzum
İnşallah eli boş kalmam🤲❤️

Benimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin 🥺🥺🥺
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Lunacim gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ay ne güzel haberler geliyor kizlar hepinizi yürekten kutluyorum ❤️❤️🙏🙏 çok duygulandım bende

Çok sevindim zazam demekki sonuçlar güzel geldi. O güzel sonuçlar sana kan olsun can olsun hayırlısıyla kucağını özlemini doldursun. Bunu en çok sen hakediyorsun hem o kadar emek savaş hemde bu kadar kader arkadaşı kadına yol gösterip yoldaş oluyorsun. Bütün dualarmiz sana . Eylül de başladın Ekim de sana kök atacak Allah'ım izniylede Temmuzda da kucağına dolduracak inşallah. ❤️❤️❤️❤️
İnşallah vanım kardeşim
İnşallah dilediğin gibi olur❤️

Kızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize😂
Bu defadamı ora gitsem🤣🤣🤣
Hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda 🙏 senin haberini kim verecek aramizda anlaşalım 😅🥰 kizlar kura çekelim ☺️☺️

eveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim😂😂😂
bugun 10. günümdü ve kan testi verdim pozitiff💃💃💃💃💃
cumartesi tekrar kan vericem,umarim güzelce katlanır🤲
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim😂😂🥰
rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu yaşatsın🤲

İnşallah vanım kardeşim
İnşallah dilediğin gibi olur❤️
Olacak bu sefer olacak 🤲🤲🤲burada ki onca kadinin duası sana Allah büyük bizleri sigdirdigin kocaman yüreğine çok değil 9 ay mis kokulu evladını saracaksin inşallah Hemi de sımsıkı ❤️❤️❤️❤️

başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim😂😂🥰
Canimmmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ❤️❤️🙏 ay gerçekten çok sevindim çok çok tebrik ederim, ne güzel bir gün oldu 😍😍❤️❤️

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 sayfamıza nazar deymesin darısı başımıza olsun inşallah 🙏

🎉🎉🎉 maşallah bugun bayram gibi bisey oldu bizim için 🤣 İnşallah sağlıkla kucagınıa almak nasip olur 🙏 darısı başımıza inşallah 🙏

Back