- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoş geldinIyı akşamlar arkadaslar. Ben de ekimde ilk gorusmeye gıdıcem nasıpse. Kimlikle Kıev e giden var mı nasıl yol izlediniz ve sorun yaşadınız mı?
İstediğiniz özellik söyleyin onlarda sizin isteğinize göre seçiyorlarBritish te donör dosyası göndermiyorlar mı? Sadece istediğimiz özellikleri mi söylüyoruz.Bilen var mı arkadaşlar?
Hakkinda hayirlisi olsun. Nereyi secersen sec tedavin hayirli olsun
Teşekkür ederim@EftaliosHakkinda hayirlisi olsun. Nereyi secersen sec tedavin hayirli olsun![]()
Amiiinnnn canim hemde çoook aminnnnTeşekkür ederim@Eftaliosinşallah hepimizin olumlu olur da yüzümüz güler
![]()
Beitish kıbrısta en kaliteli merkez
İnşallahBeitish kıbrısta en kaliteli merkez
İnşallah ilk denemende anne ol![]()
Canım inşallah herşey olumlu ilerlerIyı akşamlar arkadaslar. Ben de ekimde ilk gorusmeye gıdıcem nasıpse. Kimlikle Kıev e giden var mı nasıl yol izlediniz ve sorun yaşadınız mı?
Aşı sartı var mı yoksa pcr yeterli mi Zaza?Aramıza hoş geldin
Evet kimlikle kieve gidilir
Ama her halde evrak doldurucaksınız pasaport kontrolde
Zaza74Aşı sartı var mı yoksa pcr yeterli mi Zaza?
Vallah ben aşı kartıyla rahat geçtimAşı sartı var mı yoksa pcr yeterli mi Zaza?
Bahar sen gunolifede tedavi oldunmu?Zaza74
Yok kuzumBahar sen gunolifede tedavi oldunmu?
Donörünüde seçmiştin bildiğim kadarıyla,ona ilave test yaptırmıştın??
Ozaman kievimi düşünüyorsun?Yok kuzum![]()
Bende British de tedavi oluyorum iyi bir merkez ayrıca yazılı belge veren tek yer. Hayırlı olsun inşallah ilk transferinde hamile kalırsın inşallahİnşallahtestlerimizde bir sorun çıkmadı kasımı bekliyoruz ama zaman sanki hiç geçmiyor
![]()
İstediğiniz özellikleri belirtiyorsunuz onlar size uygun olanı belirliyorlar hatta bir kaç alternatif de sunabiliyorlarBritish te donör dosyası göndermiyorlar mı? Sadece istediğimiz özellikleri mi söylüyoruz.Bilen var mı arkadaşlar?
Dr Tolga tuna benim kiBende British de tedavi oluyorum iyi bir merkez ayrıca yazılı belge veren tek yer. Hayırlı olsun inşallah ilk transferinde hamile kalırsın inşallah![]()