• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yumurta toplatmaya gelen kızları gördüm ben kendin kıevde sizin dediğiniz gibi değil katalogdaki kızlardı aynen orda bekleme odasında bekleyenler başla klinikleri bilmiyorum kendim gitmedim görmedim ama kievde katalogdaki kızların bazıları ben muayne sırası beklerken yumurta toplama / muayne sırası bekliyordu kendim şahsen gözlerimle gördüm bunu …
Bu arkada özelden Bakü ye yönlendiriyor. Pek inandırıcı değil

Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, çok büyük bir aile olduğumuz için tek tek isimlerinizi yazamadım, eylül ayı çok güzel bir ay olucak inşallah güzel haberler arka arkaya gelmeye devam ediyor, darısı ekim ve bundan sonra tedaviye başlayacak tüm arkadaşlarıma🍀inşallah bebeklerimizin güzel günlerini de paylaşalım 💞🙏🧿🌷😍
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,çok sevindim♥️💙🤲

Tebrik eden tüm arkadaşlarımm, hepinize çok teşekkür ederim.. 💕
Belki çok aktif değilim ama inanın kk’ne sadece bu başlığa yazdıklarınızı okumak için ve bugün kim güzel haber vermiş diye giriyorum. Biraz moral almak bazen biraz moral vermek için.. Buraya gelip sabahlara kadar eski mesajları okuduğum günler geldi aklıma 😢
Ne büyük hikayeler ne büyük acılar ve mutluluklar yaşanmış. Yine yaşanmaya devam edecek ama umarım acısı az tatlısı bol mutluluklar yaşanır artık hep 🙏🏻
Gözlerimizdeki mutluluk her şeye bedel..
Dilerim bu başlığı okuyan, yorum yapan, uzaktan takip eden, başlığa yazmayıp özelden konuştum her kadın en kısa sürede anne olur 😇

Bir yerlerde birileri bu mesajı okuyorsa, donasyondan korkmayın.. Kaybettiğiniz biyolojik yaşınızı kimse geri getiremez. Giden yaşınız paranız emekleriniz sevinçleriniz olmasın. Yol yakınken alternatif seçenekleri değerlendirin. Sizin veya eşinizin kendi üreme hücreleri ile bu işin imkansız olduğunu söyleyen hekimler varsa onlara kulak verin lütfen. Amaç anne-baba olabilmekse bu yolda çok çiçekli 🌸
Sağlıkla kucağınıza alın, çoook sevindim🌸

Bu arkada özelden Bakü ye yönlendiriyor. Pek inandırıcı değil
Sana da mı mesaj attı bana da yazdı aynen bende böyle düşündüm. Yeni üye olmuş üye olur olmaz da bizim foruma gelmiş işkillendim zaten.
Sordu nerede yaptıracaksınız falan diye. Kendisi de 6 haftalık gebeymiş güya.
Ne kadar tutuyor dedi 4900 euro dedim biz aynı şekilde 3500 euroya yaptırdık dedi
Baya belli etti kendini aslında.
Zaten hesap iptal olmuş.

Selam kızlar uzunca zaman oldu girmedim foruma, kaldığım yerden tüm yorum ve sayfaları okudum. Çok çok güzel haberler gelmiş çok mutlu oldum herbiniriz için 🥰🥰🥰🥰 allah tamamına erdirsim vakti geldiğimde ikizler üçüzler dördüzler (üstü yok sanırım) karnınızdan kucağınıza gelsin sağlıkla inşallah 🥰🥰🥰 Allaha emanet olun siz ve bebişleriniz,,

Tedavi sürecindekilerde inşallah sorumsuz bir şekilde transfer olup pozitif haberini alsın inşallah 🥰🥰

Sana da mı mesaj attı bana da yazdı aynen bende böyle düşündüm. Yeni üye olmuş üye olur olmaz da bizim foruma gelmiş işkillendim zaten.
Ne kadar tutuyor dedi 4900 euro dedim biz aynı şekilde 3500 euroya yaptırdık dedi
Zaten hesap iptal olmuş.
Ben cok safim ya butun iyi niyetimle bide tebrik ettim hamile diye yeminle ahhh ahhh nasil farkedemedim cok safim ya jeton gec düştü bende

Zaten hesap iptal olmuş.
Yazdım ya dönem dönem böyle sağlıkçıların atakını yaşadık
Biz evlat peşinde,bunlar para
Allaha hevale ediyorum böylelerini

Merhaba canlar oncelikle hepimizin RABBIM yar ve yardimcisi olsun yanlis bir anlasilma olmasin ne olur ozur dilerim simdiden

Ben 40 yasindayim hatta 41 den gun aldim turkiyede 3 denemem oldu ilki maalesef kalp atisi duyulmadi ikincisi negatif ucuncusude kimyasal oldu ve istanbulda acibadem maslakta bulent beyde tedavi gordum

Doktor yasimdan oturu yumurtalarimin kalitesiz oldugundan bahsetti bende donasyon dusunuyorum fakat bilgim yok bilgi verebilirmisiniz

Zaten hesap iptal olmuş.
Aynen bana da attı cevap bile yazmadm

Merhaba canlar oncelikle hepimizin RABBIM yar ve yardimcisi olsun yanlis bir anlasilma olmasin ne olur ozur dilerim simdiden

Ben 40 yasindayim hatta 41 den gun aldim turkiyede 3 denemem oldu ilki maalesef kalp atisi duyulmadi ikincisi negatif ucuncusude kimyasal oldu ve istanbulda acibadem maslakta bulent beyde tedavi gordum

Doktor yasimdan oturu yumurtalarimin kalitesiz oldugundan bahsetti bende donasyon dusunuyorum fakat bilgim yok bilgi verebilirmisiniz
Merhabalar ,
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza.
Bizlerde tüp bebekte emek verip sonradan donasyona yönlenen kişileriz.

Aşağıya linki bırakıyorum ordan başlayın okumaya. Az çok fikir edinmiş olursunuz.
Biz çünkü baya ilerledik donasyon konusunda.

Aramıza hoş geldin
Tüm bilgi bu sayfada
Başlara gitme,5000 bile başlasan okumaya yeteeli bilgi alıcaksın

Selam hayırlısı olsun hakkımızda bu sayfa umarım dize ışık olur çok güzel insanlar bence doğru sayfadasın biraz yorumları okumaya başlayınca kafandaki endişelerin soruların merakların netleşecek.tekrar hayırlısı olsun canım

Back