Oleeeeeeeyyyyyy
La lunam çok mutlu oldum
Nakadar güzel haber
Rabbim hepinizin gebeliğinizi rahat geçirmenizi sağlasın ve sağ salim kucağınıza alasınız
Biliyorum Zazam biliyorum ne kadar sevindiğini
Desteğin o kadar kıymetli ki kelimelerle anlatamam. Geçici menapoz olayına resmen senin yardımınla karar verdim. Bu kadının bi bildiği var dedim. Çok şükür
Bu hayatta anne olmak isteyen herkese tattırsın Rabbim bu heyecanı

Gözün aydın kuzum
Havada ikiz kokusu var
Yaaa keşke . Çok teşekkür ediyorum zazam hep motive ettin beni allah razı olsun rabbim nasip eylesin tez zamanda sanada inşallah hep dualarımdasın

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Yaaa keşke . Çok teşekkür ediyorum zazam hep motive ettin beni allah razı olsun rabbim nasip eylesin tez zamanda sanada inşallah hep dualarımdasın

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Bana da öyle geliyor inşallah ikizler gelir

Maşallah çok güzel haber , allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah

Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Kız patladık burda meraktan Allahtan Z Zaza74 acıdı halimize de söyledi

Gözün aydın canım benim. Allah gönlüne göre versin inşallah

Benimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Gözün aydın canımmmmmm
Yaaa bugün yeminle nirvana oldu hee
Maşallah yaaa
Gelsin bebişler

Canım kızlar hepinizi kutluyorum derya ve laluna ve idrar testi pozitif çıkanlar ayyy muhteşem bu haberleri almakkkNe güzel umut oluyorsunuz kalanlara Sağlıkla büyüsünler ve güzel haberleriniz daim olsunnnn innsss Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…