Gözün aydın kuzum5 . Gün canım allah razı olsun çok sağolLuna pozitifim diyince koşa koşa test almaya gittim aynı gün transferiydik
Biliyorum Zazam biliyorum ne kadar sevindiğiniOleeeeeeeyyyyyy
La lunam çok mutlu oldum
Nakadar güzel haber
Rabbim hepinizin gebeliğinizi rahat geçirmenizi sağlasın ve sağ salim kucağınıza alasınız
Yaaa keşkeGözün aydın kuzum
Havada ikiz kokusu var
Bana da öyle geliyorYaaa keşke. Çok teşekkür ediyorum zazam hep motive ettin beni allah razı olsun rabbim nasip eylesin tez zamanda sanada inşallah hep dualarımdasın
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
27 si pazartesi evet zaman hiç geçmiyor gibi ama az kaldı bebişlere hayırlısıylaKızlar hepinizi tebrik ediyorumRabbım sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin A anneadayi1974 senin transferin ne zamandı az kaldı sanırım ?
Maşallah
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Anneadayı kuzum inşallah eylül transferini sen kapatırsın ve ekim başı güzel sonucunla kotayı tutturursun27 si pazartesi evet zaman hiç geçmiyor gibi ama az kaldı bebişlere hayırlısıyla
Maşallah5. Günde yaptım buradan bi arkadaşımızın pozitif haberini alınca yaparken umutsuz yaptım görünce şoktan kalakaldım Allahım devamını getirsin insallah çok sağol canım rabbim nasip etsin isteyen herkese
Amin inşallah canımAnneadayı kuzum inşallah eylül transferini sen kapatırsın ve ekim başı güzel sonucunla kotayı tutturursun
Gözün aydın canımmmmmmBenimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
İnşallah canımMaşallahçok güzel haber , allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
Valla bu sır mır değil. Dört gözle haber bekliyoruz heyecan yapıyoruz öğrenmek de hakkımız diye düşünüyorumKimin ne sırrı varsa Zazaya anlatsın
Hepimizi çok tebrik ederim rabbim kucağınıza Almatı’da nasip etsin inş
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Tebrikler canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşBenimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Evet sıra sende çok az kaldı pozitif haberinizi almaya27 si pazartesi evet zaman hiç geçmiyor gibi ama az kaldı bebişlere hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?