• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize😂
Bu defadamı ora gitsem🤣🤣🤣
ayy süper hadi maşallah geldi demekki sonuçların :dua: oohhh sorucam soramıyorum. Çok çoook sevindim bana verilen muhtemel tarihte18/19 ekim ilk transfer.
Kiev365 yemekleri hariç güzel yerdi sevimli sakin :oops:

Kızoşlarrrrrrr
Ayy ne güzel haber bizim transferle aynı gün umarım tanışma imkanımız olur çok sevindim hayırlı olsun inşallah 🙏

Kızoşlarrrrrrr
Güzel haberini alacagiz buna inaniyorummmm seni cok seviyoruzzz ❤️❤️ Dualarimiz seninle 🥰🥰

Kızoşlarrrrrrr
Zazaaaa 15.10 akşamı bizde geliyoruz 🤣🤣
Hangi otelde olacaksın Andreye söyleyeyim bizi de oraya alsın 🤣🤣

Son düzenleme:
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, çok büyük bir aile olduğumuz için tek tek isimlerinizi yazamadım, eylül ayı çok güzel bir ay olucak inşallah güzel haberler arka arkaya gelmeye devam ediyor, darısı ekim ve bundan sonra tedaviye başlayacak tüm arkadaşlarıma🍀inşallah bebeklerimizin güzel günlerini de paylaşalım 💞🙏🧿🌷😍

Biliyorum Zazam biliyorum ne kadar sevindiğini 🥲
Desteğin o kadar kıymetli ki kelimelerle anlatamam. Geçici menapoz olayına resmen senin yardımınla karar verdim. Bu kadının bi bildiği var dedim. Çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu hayatta anne olmak isteyen herkese tattırsın Rabbim bu heyecanı 😭
Cooooook sevindimmmm lunacimmmmm .amiiiiinnnnnnnnn🙏🙏🙏🙏

Selam Herkese,

Kafam çok karışık arkadaşlar.Acaba Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile tüp bebek yapan var mı?Hangi merkeze gittiniz memnun kaldınız mı?Bana yardımcı olur musunuz lütfen?Teşekkürler şimdiden
Selam,

Ben yaptırdım. Ama Kıbrıs`ta değil. Kıbrıs pahalı geldi bize. Bakü`de yaptırtık biz. fiyat daha uygundu. Hem konaklama ve transfer hizmeti de fiyata dahildi.

Biz pazar ilk görüşmeye gidiyoruz 😁 İnşallah bizde hayırlı haberler ile döner artık normal hayatımıza devam edebiliriz ister istemez kievle yatıp kievle kalkıyoruz 🤣
Ben gidinceye kadar kocamin basimin etini yiyecem hadi hadi diyee yok anacim adam o kadar rahatki gidicez iste 15 ekimden sonra deyip duruyor ben burda heyacandan sac baş yoluyorum. 😁😁😁😁 dislerde tamam tedavim bugün bitti şükür

Back