- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Zaten biotexcom sağlıklı en az bir doğum yapmayan kızları donor olarak almıyorKan grubu boyu posu, yasi daha önce dogum yapip yapmadigi ,eğitimi uyrugu kan ozellikleri uyumu
Doğum yapması şart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten biotexcom sağlıklı en az bir doğum yapmayan kızları donor olarak almıyorKan grubu boyu posu, yasi daha önce dogum yapip yapmadigi ,eğitimi uyrugu kan ozellikleri uyumu
Hepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleriTransfer olanlardan hiç ses yokVallahi çok merak ediyorum kızları
Donörün profilindede yazıyorBunlar donörün profilinde yazıyor mu?
Daha once kibrisa gittigim icin kibrista donor secenekleri gösterilmiyor donorun istediginiz ozellikleri sadece listede seciyorsunun onlar sana uygun donor bulup bulmadiklarini haber veriyorlar sadece. Donoru secemiyorsun sapkadan tavsan cikarmak gibi bisey oluyor bu kismetine ne düşerse. kiev daha avantajliymis bu konuda en azindan listeden donorleri görüyorsunBunlar donörün profilinde yazıyor mu?
Oleeeeeýýyyyyyyyy isteeeeeeee buuuuuuHepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri
Kızlar özür dilerim dayanamadım söyledim![]()
Iste bu harika birseyyZaten biotexcom sağlıklı en az bir doğum yapmayan kızları donor olarak almıyor
Doğum yapması şart
Kızlar
Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir
Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin![]()
Darisi hepimizin basinaaa çooooook mutlu oldum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Kızlar
Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin![]()
Maşallah cnm,Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar
Amin canım benim inşallah rabbim devamını getirsin herkese nasip eylesinDarisi hepimizin basinaaa çooooook mutlu oldum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah cnm,Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin![]()
Evet Zaza hanımmışım ben de Kıbrıs ı aradım onlar seçiyormuş ne tuhaf kim olduğu belli değil. Kiev daha iyi sizlerin sayesinde öğrenmiş oldum sağolun varolunDaha once kibrisa gittigim icin kibrista donor secenekleri gösterilmiyor donorun istediginiz ozellikleri sadece listede seciyorsunun onlar sana uygun donor bulup bulmadiklarini haber veriyorlar sadece. Donoru secemiyorsun sapkadan tavsan cikarmak gibi bisey oluyor bu kismetine ne düşerse. kiev daha avantajliymis bu konuda en azindan listeden donorleri görüyorsun
Yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayınEvet Zaza hanımmışım ben de Kıbrıs ı aradım onlar seçiyormuş ne tuhaf kim olduğu belli değil. Kiev daha iyi sizlerin sayesinde öğrenmiş oldum sağolun varolun![]()
Evet Eftalios hanımcığım aynen öyle görmeden donör seçilir mi?Daha once kibrisa gittigim icin kibrista donor secenekleri gösterilmiyor donorun istediginiz ozellikleri sadece listede seciyorsunun onlar sana uygun donor bulup bulmadiklarini haber veriyorlar sadece. Donoru secemiyorsun sapkadan tavsan cikarmak gibi bisey oluyor bu kismetine ne düşerse. kiev daha avantajliymis bu konuda en azindan listeden donorleri görüyorsun
Çok güzel haber tamamına ErsinKızlar
Donörün bilgileri yaziyor ve sesli kendini anlatiyorBunlar donörün profilinde yazıyor mu?
Evet bu çok iyi Rusça anlamasam da en azından hareketleri ve görünüşü var. Teşekkür ederim Zaza hanımcığımDonörün profilindede yazıyor
Vidyosuda var kendini rusça anlatıyor
En önemliside vidyodu
Mimiklerini elini,gülüşünü izliyorsun
InsallahBende canim insallah sayfamiz dahada senlenir guzel haberlerle![]()