• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar donörün profilinde yazıyor mu?
Daha once kibrisa gittigim icin kibrista donor secenekleri gösterilmiyor donorun istediginiz ozellikleri sadece listede seciyorsunun onlar sana uygun donor bulup bulmadiklarini haber veriyorlar sadece. Donoru secemiyorsun sapkadan tavsan cikarmak gibi bisey oluyor bu kismetine ne düşerse. kiev daha avantajliymis bu konuda en azindan listeden donorleri görüyorsun

Kızlar 🥲

Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir 🥲

Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar 🥲

Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir 🥲

Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
Darisi hepimizin basinaaa çooooook mutlu oldum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋🧿🧿🧿🧿🧿

Daha once kibrisa gittigim icin kibrista donor secenekleri gösterilmiyor donorun istediginiz ozellikleri sadece listede seciyorsunun onlar sana uygun donor bulup bulmadiklarini haber veriyorlar sadece. Donoru secemiyorsun sapkadan tavsan cikarmak gibi bisey oluyor bu kismetine ne düşerse. kiev daha avantajliymis bu konuda en azindan listeden donorleri görüyorsun
Evet Zaza hanımmışım ben de Kıbrıs ı aradım onlar seçiyormuş ne tuhaf kim olduğu belli değil. Kiev daha iyi sizlerin sayesinde öğrenmiş oldum sağolun varolun 🙏

Evet Eftalios hanımcığım aynen öyle görmeden donör seçilir mi?

Back