• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oleeeeeeeyyyyyy
La lunam çok mutlu oldum
Nakadar güzel haber
Rabbim hepinizin gebeliğinizi rahat geçirmenizi sağlasın ve sağ salim kucağınıza alasınız🤲🤲🤲😂😂❤️❤️❤️
Biliyorum Zazam biliyorum ne kadar sevindiğini 🥲
Desteğin o kadar kıymetli ki kelimelerle anlatamam. Geçici menapoz olayına resmen senin yardımınla karar verdim. Bu kadının bi bildiği var dedim. Çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu hayatta anne olmak isteyen herkese tattırsın Rabbim bu heyecanı 😭

Gözün aydın kuzum
Havada ikiz kokusu var🤣🤣🤣🤣
Yaaa keşke 😂😂😂. Çok teşekkür ediyorum zazam hep motive ettin beni allah razı olsun rabbim nasip eylesin tez zamanda sanada inşallah hep dualarımdasın ♥️♥️

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ♥️

Yaaa keşke 😂😂😂. Çok teşekkür ediyorum zazam hep motive ettin beni allah razı olsun rabbim nasip eylesin tez zamanda sanada inşallah hep dualarımdasın ♥️♥️

Allah isteyen herkesin kucağını doldursun ♥️
Bana da öyle geliyor 💕 inşallah ikizler gelir

5. Günde yaptım buradan bi arkadaşımızın pozitif haberini alınca yaparken umutsuz yaptım görünce şoktan kalakaldım Allahım devamını getirsin insallah çok sağol canım rabbim nasip etsin isteyen herkese♥️♥️
Maşallah 🧿 çok güzel haber , allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah 🙏

😘😘😘
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah❤️
Kız patladık burda meraktan 🤣🤣 Allahtan Z Zaza74 acıdı halimize de söyledi 🤣🤣

Gözün aydın canım benim. Allah gönlüne göre versin inşallah 🧿🧿

Benimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin 🥺🥺🥺
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Gözün aydın canımmmmmm
Yaaa bugün yeminle nirvana oldu hee 🧿🧿
Maşallah yaaa
Gelsin bebişler 🙏🙏

Canım kızlar hepinizi kutluyorum derya ve laluna ve idrar testi pozitif çıkanlar ayyy muhteşem bu haberleri almakkk🥰🥰🥰🥰🥰🤲🤲Ne güzel umut oluyorsunuz kalanlara 🙏🙏Sağlıkla büyüsünler ve güzel haberleriniz daim olsunnnn innsss 🤲🤲🤲🧿🧿🧿Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsunnn 🤲🤲

Back