• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri😂😂😂
Kızlar özür dilerim dayanamadım söyledim🙈🙈🙈
Ay Allah'ım ne güzel haber bu ya. Allah'ım sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. 🤲🤲🤲Beyzanur, azsekerli, bluemoon ve bilmediğim gizli takipçi kim varsa hepsini canı yürekten kutluyorum.🧿🧿🧿Dileyen herkes bu güzel duyguları yaşasın inşallah. İşte Kiev in farkı . Düşünen imkanı olan mutlaka gitmeli bence . İnşallah orada negatif olan son kadın ben olurum.

Kızlar 🥲

Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir 🥲

Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
Ne kadar güzel 🧿🧿🧿🧿Ağla canım ağla sevinçten ağla. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲

Kızlar 🥲

Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
Gözün aydın canım. Ağla valla sevinçten olsun gözyaşların.
Çok sevindimmmmm 🧿🧿

Ay Allah'ım ne güzel haber bu ya. Allah'ım sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. 🤲🤲🤲Beyzanur, azsekerli, bluemoon ve bilmediğim gizli takipçi kim varsa hepsini canı yürekten kutluyorum.🧿🧿🧿Dileyen herkes bu güzel duyguları yaşasın inşallah. İşte Kiev in farkı . Düşünen imkanı olan mutlaka gitmeli bence . İnşallah orada negatif olan son kadın ben olurum.
Canım zumrom inşallah seninde güzel haberini böyle sevinçle karşılayacağız .
Herkes emek veriyor valla ne sıkıntılarla hemde.
Herkese dua ediyorum sana da tabi ki.
İnşallah herşey çok güzel olur 🥰🥰

Kızlar 🥲

Oyy masallah cnm insallah kandada güzel sonuclae göreceksin❤️❤️

Gözün aydın canım. Ağla valla sevinçten olsun gözyaşların.
Çok sevindimmmmm 🧿🧿
5. Günde yaptım buradan bi arkadaşımızın pozitif haberini alınca yaparken umutsuz yaptım görünce şoktan kalakaldım Allahım devamını getirsin insallah çok sağol canım rabbim nasip etsin isteyen herkese♥️♥️

Kızlar 🥲

Caaaannn kuzum gözün aydın
Kaçıncı gün bugün?

İnşallah kuzum
Aigle var birde😂

Benimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin 🥺🥺🥺
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Oleeeeeeeyyyyyy
La lunam çok mutlu oldum
Nakadar güzel haber
Rabbim hepinizin gebeliğinizi rahat geçirmenizi sağlasın ve sağ salim kucağınıza alasınız🤲🤲🤲😂😂❤️❤️❤️

Back