- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Az kalmis canim❤❤❤ beklemek zordur gunler gecmez bilirim.icinden bir ses surekli test yap yap diye surekli tekrarlar dururBen idrar testi yapmayı şimdilik düşünmüyorum dayanabilirsem 27 eylül tedt günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmis canim❤❤❤ beklemek zordur gunler gecmez bilirim.icinden bir ses surekli test yap yap diye surekli tekrarlar dururBen idrar testi yapmayı şimdilik düşünmüyorum dayanabilirsem 27 eylül tedt günüm
Gözünüz aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsinMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberi eskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
Aminn inşallah hepinizin kalbinden geçen olur. İsteyen herkes anne olsun Beklemek çok zor vallaİnşallah kalbindeki senin olur bişey kalmadı dayan
Biraz önce iğneden dönerken bi eczane gördüm giriyodum test almaya sonra vazgeçtimAz kalmis canim❤❤❤ beklemek zordur gunler gecmez bilirim.icinden bir ses surekli test yap yap diye surekli tekrarlar durur
Valla haklısın ben olsam ben de dayanamam ama dayanmak lazım işteBiraz önce iğneden dönerken bi eczane gördüm giriyodum test almaya sonra vazgeçtim
Oyle oluyor valla surekli yapsamsi yapmasammi diye surekli kendimizle savasiyoruz sonra bir bakmissin 12 gun olmusBiraz önce iğneden dönerken bi eczane gördüm giriyodum test almaya sonra vazgeçtim
Ben senin heyecanını yerimmmm İnşallah herşey güzel ve sıkıntısız ilerler canım.Evettt aksilik cikmazsa eğer dua ediyorum bu seferde cikmaz ekim 15 ten sonra gidelim dedi esim fikrini degistirmezse eğer cok heyecanlıyım
İnşallah aksilik çıkmazsa biz de Kasım'da transfer yapacağızEvettt aksilik cikmazsa eğer dua ediyorum bu seferde cikmaz ekim 15 ten sonra gidelim dedi esim fikrini degistirmezse eğer cok heyecanlıyım
❤❤❤❤❤❤❤❤❤ hepimiz icin insallah hersey cok guzel olur.ben sırık gibi her yerde taninirim hemen tek sey ukraynada herkes uzunBen senin heyecanını yerimmmm İnşallah herşey güzel ve sıkıntısız ilerler canım.
Oldu ki denk geldik kiew de ben 1.85 boyunda kimi görsem gider sen eftalios musun diye sorarım
Insallah hersey senin icinde guzel olsun canim ❤❤❤❤❤İnşallah aksilik çıkmazsa biz de Kasım'da transfer yapacağız
Ben gordugum herkese sorarim kesin insallah denk geliriz canim ❤❤❤❤❤Ben senin heyecanını yerimmmm İnşallah herşey güzel ve sıkıntısız ilerler canım.
Oldu ki denk geldik kiew de ben 1.85 boyunda kimi görsem gider sen eftalios musun diye sorarım
Kız türkü de ayırırım ben sen görmüyor musun benim gözleriBen gordugum herkese sorarim kesin insallah denk geliriz canim ❤❤❤❤❤
Gözünüz aydin, cok sükürMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberi eskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
Ben de çok yaşamıştım bunu çok iyi anlıyorum seni ama bekle benceBiraz önce iğneden dönerken bi eczane gördüm giriyodum test almaya sonra vazgeçtim
Ben Kiev’den gelmeden internetten sipariş ettim test benden önce gelmiştiBiraz önce iğneden dönerken bi eczane gördüm giriyodum test almaya sonra vazgeçtim
Allah iyiliğini versinKız türkü de ayırırım ben sen görmüyor musun benim gözleri
İnşallah Allah herşeyin hayırlısını versin.
Bunun üzerine söz tanımam artık en sabırsız seni seçtimBen Kiev’den gelmeden internetten sipariş ettim test benden önce gelmişti
CanımsınSevgili bluemoon o kadar güzel bir haber o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Uzun zamandır aklımdaydın ve bu güzel haberi merakla bekliyordum. Allah'ım sağ salim kucağına almayina da nasip etsin.allahim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Darısı isteyen umut eden dileyen herkese nasip olsun. Bencede imkanı olan mutlaka biotexcoma gitsin.
Haydi arkadan Eylül takımı senlendirsin sayfamizi azsekerli Beyzanur sıra sizde.. ve şu anda orada tedavide olan herkesten güzel haberler bekliyorum.
Sonrada hep beraber zazamin önce pozifini sonra kalp atışıni ve en sonunda doğumuyla noktayi koyacağız. Her kadın anne olsun........
Bende 2 gün önce erken gebelik testi sipariş ettim, ne zaman gelirse o zaman sabah yapıcam diye.. hala gelmedi, kargoya bile verilmediBen Kiev’den gelmeden internetten sipariş ettim test benden önce gelmişti