Ayy maşallah, çok merak ediyordumYüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız
Ammiıinnnnnnn canimm benimkiz zaza valla dedigin gibii milleet coştu,herkes 4 uz dogurcam dio
E Eftalios A anneadayi1974 Allah im insallah gönlünüze gore versin
Sizlere selami var kizlarAyy maşallah, çok merak ediyordum
Keşke aramızda olsa ,çok ozledik
Allah her kese taşıya bilecek sayıda evlat versinkiz zaza valla dedigin gibii milleet coştu,herkes 4 uz dogurcam dio
E Eftalios A anneadayi1974 Allah im insallah gönlünüze gore versin
Söyledim kendin gir yaz
Amiiinnnnnn canimAllah her kese taşıya bilecek sayıda evlat versin
Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsinKızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Hayirli olsun kasim transferin canim. Ben valla bebek icin 52 kilo verdim tek yaptigim bu. folik asid içiyorum bide omega 3 aliyorum baska ne yapilir vallahi bende bilmiyorum. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum vucud icin hazir gidalardan uzak duruyorum okadar.Kızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Gecenlerde bir makale okumustum bor kadin dogum doktoru tv de soylemisti bebek planlamasi yapan kadinlarin en buyuk düşmanı sigara ve sagliksiz beslenme demisti aklimda kalmis nekadar dogru bunu bilmiyorum ama .Kızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Doktorum Olena Mozhova.Dr nuz kimdi? Memnun kaldınız mı? Ön görüşmeye gittiniz mi? Neler yapıldı? Çok heyecanlıyım
Maşallah 52 kg nasıl verdiniz bende tam tersine pandemide Kilo aldım ve çok stres oluyorum bundan dolayı kaç ayda verdiniz çok takdir ettim sizi kendime de çok kızdım şimdiHayirli olsun kasim transferin canim. Ben valla bebek icin 52 kilo verdim tek yaptigim bu. folik asid içiyorum bide omega 3 aliyorum baska ne yapilir vallahi bende bilmiyorum. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum vucud icin hazir gidalardan uzak duruyorum okadar.
Masallah, saglikla kucagina almak nasip olsun insallahKızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam
Allah gönlüne göre versin insallahMaşallahaklımdanda zirkadan başkası geçmemişti hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah
Diyet ve sporla verdim canim 6 ay da.azim ettim ben kibrisa gittigimde murat bey bana baya kilolusun demisti hatta hic unutmuyorum olumsuz oldugunda 1 hafta sonra aradiginda sorun sende dediginde kiloların sebeb olmus diye salakca birsey soylemisti utanmadan. Sagligimda bozulmaya baslamisti verdim canim azmettim 6 ay hic durmadan sonunda verdim zor oldu ama verdim.Maşallah 52 kg nasıl verdiniz bende tam tersine pandemide Kilo aldım ve çok stres oluyorum bundan dolayı kaç ayda verdiniz çok takdir ettim sizi kendime de çok kızdım şimdi
Çok teşekkür ederim , aminAllah gönlüne göre versin insallah
Azminize hayran kaldim muhtesemsiniz cok tebrikler , dr cok buyuk terbiyesizlik etmis ama en azindan sizi bu kotu tecrube motive etmis , darisi basima diyeyimDiyet ve sporla verdim canim 6 ay da.azim ettim ben kibrisa gittigimde murat bey bana baya kilolusun demisti hatta hic unutmuyorum olumsuz oldugunda 1 hafta sonra aradiginda sorun sende dediginde kiloların sebeb olmus diye salakca birsey soylemisti utanmadan. Sagligimda bozulmaya baslamisti verdim canim azmettim 6 ay hic durmadan sonunda verdim zor oldu ama verdim.
Hayırlı olsun canım inşallah hepimizin olumlu ölüHayırlı olsun , Allah tamamına erdirsinbiz henüz planlamadık ama kasım olur gibi bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?