Kızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Hayirli olsun kasim transferin canim. Ben valla bebek icin 52 kilo verdim tek yaptigim bu. folik asid içiyorum bide omega 3 aliyorum baska ne yapilir vallahi bende bilmiyorum. Saglikli beslenmeye dikkat ediyorum vucud icin hazir gidalardan uzak duruyorum okadar.

Kızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Gecenlerde bir makale okumustum bor kadin dogum doktoru tv de soylemisti bebek planlamasi yapan kadinlarin en buyuk düşmanı sigara ve sagliksiz beslenme demisti aklimda kalmis nekadar dogru bunu bilmiyorum ama .

Dr nuz kimdi? Memnun kaldınız mı? Ön görüşmeye gittiniz mi? Neler yapıldı? Çok heyecanlıyım
Doktorum Olena Mozhova.
Rahime bakildi. Kan verildi. Full Hemogram sanirim. Ve bircok daha. Bir de göbekten bir igne oldum ama orada söylemişlerdi simdi unuttum ne oldugunu.baskilayici olabilir.

Maşallah 52 kg nasıl verdiniz bende tam tersine pandemide Kilo aldım ve çok stres oluyorum bundan dolayı kaç ayda verdiniz çok takdir ettim sizi kendime de çok kızdım şimdi

Masallah, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Allah gönlüne göre versin insallah

Maşallah 52 kg nasıl verdiniz bende tam tersine pandemide Kilo aldım ve çok stres oluyorum bundan dolayı kaç ayda verdiniz çok takdir ettim sizi kendime de çok kızdım şimdi
Diyet ve sporla verdim canim 6 ay da.azim ettim ben kibrisa gittigimde murat bey bana baya kilolusun demisti hatta hic unutmuyorum olumsuz oldugunda 1 hafta sonra aradiginda sorun sende dediginde kiloların sebeb olmus diye salakca birsey soylemisti utanmadan. Sagligimda bozulmaya baslamisti verdim canim azmettim 6 ay hic durmadan sonunda verdim zor oldu ama verdim.

Azminize hayran kaldim muhtesemsiniz cok tebrikler , dr cok buyuk terbiyesizlik etmis ama en azindan sizi bu kotu tecrube motive etmis , darisi basima diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…