Gecenlerde bir makale okumustum bor kadin dogum doktoru tv de soylemisti bebek planlamasi yapan kadinlarin en buyuk düşmanı sigara ve sagliksiz beslenme demisti aklimda kalmis nekadar dogru bunu bilmiyorum ama .
Kahve tüketimini azaltmaya çalışıyorum, vitamin alıyorum ve zayıflamaya çalışıyorm .Sigara kullanmıyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum 😅

Kızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu ♥️

Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin 🧿🤍

Kızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu ♥️

Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin 🧿🤍
Hiç stres yapmayın alin kuzuları gelin çok güzel saatler sonra gebesiniz ins saglikla tutunur güzel sonuçlar alırsınız dualarımız sizinle 🙏😘💜

Kızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo😂😂😂😂😂
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam🤣🤣🤣
Yaa cok sevindim zirkacimin adina masallah masallah patlama yapacağız bu yil valla. Darısı tüm bekleyenlere ins. Cok sevindim ya👏👏🤲🤲🐣🐣🐣🐣

Kızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Transferden önce hayatın tadını çıkar
Önemli olan rahmin histeroskopiden temiz onaylanması ve eşin sperm kalitesininde iyi olması

Allah sanada taşıya bileceğin sayıda sağlıklı evlatlar versin❤️

Kahve tüketimini azaltmaya çalışıyorum, vitamin alıyorum ve zayıflamaya çalışıyorm .Sigara kullanmıyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum 😅
Ben kahveyide birakamadim maalesef sekersiz kahve tuketiyorum hele filtre kahveden nasil vazgeccem diye düşünüyorum

Transferin hayirli olsun insallah hersey istedigin gibigitsin dualarimiz seninle🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Sımsıkı tutunsun canına can olsunlar dualarımız sizinle hiç stres yapmayın sonunuz çok güzel olacak 🤰🏻👼🤰🏻👼💕

Kahvenin ne sakıncası var neden azaltmak istiyorsunuz anlayamadım bende kahveciyim hiç azalt denmedi bana
Yok canim banada icme diyen olmadi ben kendim oyle düşündüm azaltamiyorum sabah öğle aksam uctigim icin utanmasam kahve makinasini yatagin icigine koyucam okadar bagimliyim 😁😁😁 dusun yani 19yasimdan beri .kendi sagligim icin azaltmak istiyorum sadece. Midem icin .mide rahatsizligi gecirdigimde baya birakmistim sonra yine ictim.

Yok canim banada icme diyen olmadi ben kendim oyle düşündüm azaltamiyorum sabah öğle aksam uctigim icin utanmasam kahve makinasini yatagin icigine koyucam okadar bagimliyim 😁😁😁 dusun yani 19yasimdan beri .kendi sagligim icin azaltmak istiyorum sadece. Midem icin .mide rahatsizligi gecirdigimde baya birakmistim sonra yine ictim.
bende çok içerim tabi sağlığınıza etkisi varsa azaltın ama bebişler gelince zaten vaktiniz olmayacak o yüzden zamanın tadını çıkarın keyifle için bence şuan 🤰🏻👼🤰🏻👼💕💕💕

Ben kahveyide birakamadim maalesef sekersiz kahve tuketiyorum hele filtre kahveden nasil vazgeccem diye düşünüyorum
Her gün 1 bardak filitre kahve insulin direncine ve kalp damar sistemine yayarlı
Transfer sonrası içmezsin

Canim güle güle git güöe güle bebelerini al gel. Hayırlısıyla gönlündeki olsun senin icin 🙏

İçme tabi, acisini 9 ay sonra cikarirsin 🤗
Kahveye veda edicem günün geleceği hiç aklıma gelmemişti 😃 annem bana hamileyken tabi o zamanlar makineler çeşit çeşit kahveler yok , gece uaynıp avcuna biraz türk kahvesi koyup yalarmış o derece bizde tiryakilik🤣 elvedaaa kaveee keyfiiii elvedaaaa , hoşgeldin bebiş keyfiii hoşgeldinnnn diyelim o zaman 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼

Biraz gidişimiz yaklaşınca kafaya taktım galiba gece rüyamda hayır olsun transfere girmeden önce eşimden materyal almıyolar bende diyorum ki ben bunu koydurmam babası kim benim eşim burda biz böyle uygun gördük diyolar ben babayı da göreyim diye ısrar ettim böyle kısa boylu şişman kel kafalı bi adam 🤣🤣🤣 böyle konuşmadık ama eşimden olacaktı falan diye diye uyandım , hayır olsun inşallah 🙏

Back