Diyet ve sporla verdim canim 6 ay da.azim ettim ben kibrisa gittigimde murat bey bana baya kilolusun demisti hatta hic unutmuyorum olumsuz oldugunda 1 hafta sonra aradiginda sorun sende dediginde kiloların sebeb olmus diye salakca birsey soylemisti utanmadan. Sagligimda bozulmaya baslamisti verdim canim azmettim 6 ay hic durmadan sonunda verdim zor oldu ama verdim.
Doktor olmus diploma almis ama maalesef ki olamamış.
Acı ama bu modellerden bircok var..
Daha bircok yazabilirim bu karakter icin fakat tutuyorum kendimi.
Senin icin cok üzgünüm muhatap kaldigin icin

Biraz gidişimiz yaklaşınca kafaya taktım galiba gece rüyamda hayır olsun transfere girmeden önce eşimden materyal almıyolar bende diyorum ki ben bunu koydurmam babası kim benim eşim burda biz böyle uygun gördük diyolar ben babayı da göreyim diye ısrar ettim böyle kısa boylu şişman kel kafalı bi adam 🤣🤣🤣 böyle konuşmadık ama eşimden olacaktı falan diye diye uyandım , hayır olsun inşallah 🙏
Hayırlara gitsin insallah, kafayi takiyoruz maalesef. Relaks olalim diyoruz ama nafile.

Kahveye veda edicem günün geleceği hiç aklıma gelmemişti 😃 annem bana hamileyken tabi o zamanlar makineler çeşit çeşit kahveler yok , gece uaynıp avcuna biraz türk kahvesi koyup yalarmış o derece bizde tiryakilik🤣 elvedaaa kaveee keyfiiii elvedaaaa , hoşgeldin bebiş keyfiii hoşgeldinnnn diyelim o zaman 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼
Benim annemde ayniymis biliyormusun bana soyler durur surekli. Bebisler icin vazgeceriz 🥰🥰🥰🥰🥰

Doktor olmus diploma almis ama maalesef ki olamamış.
Acı ama bu modellerden bircok var..
Daha bircok yazabilirim bu karakter icin fakat tutuyorum kendimi.
Senin icin cok üzgünüm muhatap kaldigin icin
Maalesef oyle canim cok şükür atlattim . Neyi merak ediyordum biliyormusun ben eger gynolife devam etseydim muray beyin o suratini gormek isterdim telefonda söylediğimde sesi kisilmistada veremem zannetti herhal😁😁 gecti gitti. Yepyeni bir sayfa actim

Kızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu ♥️

Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin 🧿🤍
Canım islerin şu gibi aksın, bebislerin canına yapışsın ♥️💙🤲

Kızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..

İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı 🥳

Döneceğiz istanbula havaalanındayız şuanda hayırlısı olsun artık 🙏🏻

Kahve içmememiz gerekiyor günde tek fincan ile sınırlandırdılar bana çayıda aynı şekilde bitki çayları tamamen yasak bilginize .
Bolca ceviz kayısı 🥳

Kızlar transferim oldu 2 embriyo verildi en iyi kalite ama ibrahim hoca yoktu asistanı yaptı hit düşünenler için bi örnek olsun diye belirtmek istedim üzücü …..

İdrarda kaçıncı gün silik çizgi gördünüz en erken hangi gün kanda çıkıyor bilginiz varmı 🥳
öncelikle hayırlı olsun tutunsun can olsun size hayırlı sağlıklı evlatlar olsun 🌺 ama hoca nasıl olmaz transferde şaşkınım bende orayı düşünmüş anlaşmış sonra Kiev hakkında bilgilendirince zaza bizi kieve karar vermiştim

Rahime bakildi. Kan verildi. Full Hemogram sanirim. Ve bircok daha. Bir de göbekten bir igne oldum ama orada söylemişlerdi simdi unuttum ne oldugunu.baskilayici olabilir.
Doktorum Olena Mozhova.
Rahime bakildi. Kan verildi. Full Hemogram sanirim. Ve bircok daha. Bir de göbekten bir igne oldum ama orada söylemişlerdi simdi unuttum ne oldugunu.baskilayici olabilir.
Doktorum Olena Mozhova.

Doktorum Olena Mozhova.
Biraz önce yanlış alıntı yapıp silemedim yayınlandı. Dr nuz Olena mı, biotex Kiev in sitesinde böyle bir dr ismi yok, Yelena Mozgovaya var. Dr ların hepsinin ismi yazmıyor mu acaba? Siz memnun kaldınız mı? Davranışları nasıldı? Açıklayıcı ve güven verici oldu mu? Ayrıca ilk görüşmenizde günübirlik mi gittiniz gece kaldıysanız hangi oteldi? Çok soru sordum ama farklı bir ülke olduğu için tedirginim.Teşekkür ederim

Merhaba kizceler benim iki kese göründü 🐣🐣 cok şükür 🤲ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş 🤲
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz 🤲🙏💜
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, gözün aydın olsun ❤️❤️🙏🙏

Döneceğiz istanbula havaalanındayız şuanda hayırlısı olsun artık 🙏🏻

Kahve içmememiz gerekiyor günde tek fincan ile sınırlandırdılar bana çayıda aynı şekilde bitki çayları tamamen yasak bilginize .
Bolca ceviz kayısı 🥳
Hayirli olsun canim transferin

Kızlar dün transferim oldu artık bekleme zamanı geldi. Dua eden herkesten allah razı olsun💐💐 @BeyzaNur- önce @az sekerli ye sonra bana eşlik etti transferlerde 💕💕 Hep beraberdik. Güzel haber alan herkesin gözü aydın, bekleyen herkesin de Allah yardımcısı olsun.🤲🏻🤲🏻
Hayırlı olsun canım, Hepinizden güzel haberler bekliyoruz güzel kadınlar dualarımız sizinle 🙏❤️❤️

Hayırlı olsun transferiniz sımsıkı tutunsunlar annelerine. Sanirim 8 gün görünebilir silik çizgi oluyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Back