Bence zirkamin hayırlısıyla taşısın inşallah canım arkadaşım

Masallah yine 4 bebe geliyor
Gizli takipcilerden biri mi?

Hayırlısı olsun canım Rabbim değerlerini kat kat arttirsin sağlıkla ilerlesin yavruların inşalalh Allah kucağınıza almayida nasip etsin canım

Yüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız
Masallahhh sübhanallah Rabbim devamını getirsin inşalalh emeklerinin karşılığını evlatlarıyla taclandırsın mutluluğu daim olsun inşalalh zikra rabbim seni yavrularını korusun

Hayy sana helal olsun Zumron
Darısı bize
İnşallah zazam inşallah en yakın zamanda darısı başımıza bize bir tane olsun yeter hayırlısıyla kucağımıza alabilelimde
Zirkam hayırlısıyla taşı sağlıkla kucağına al inşallah

Masallah
Ikili transfer olup 3 tanesi tutup hem de bolunmus mu yoksa tek transferdeki 2 embriyo mi bolunmus?
Daha güzel yazım
26 austos 2 embriyo transfer oldu
28 austos 2 embriyo transfer oldu
Demek ikili transferde bazen hepsinin tutunması oluyormuş

Yüz bin kere MAŞALLAH
Tabiiki Zikramız
Maşallah aklımdanda zirkadan başkası geçmemişti hayatımıza fırtına sonrası çıkan gökkuşağı gibi geldin inşallah hepimiz anne olucaz sayende , kendim de çok umutluyum haftaya sıra bizde inşallah 4 olsa çokkkk mutlu olurum hep kalabalık aile istemişşmdir sağlıklı hayırlı haberlerle kucağına alsın inşallah

Valla bende ayni hayatim boyunca keske hep cok kardesim olsun isterdim. Bende oyle valla. Hepimize insallahh kalbim kipir kipir vallahi ❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…