rabbim yardımcınız olsun canım hepinizin şu sonucu bekleme süreci sıkıntılı biraz işte heye canlar endişeler
rabbim yardımıyla sorunsuz bir şekilde pozitif sonuçlar alacaksınız hepiniz

Merhaba,
Oncelikle nereye karar verirseniz verin hayırlısı olsun sizin için.
1.sayfada uyeler ve yaptirdiklari yerler var. bir kontrol edin lütfen.
Teşekkür ederim
nereye devam ediyorsunuz? Hayırlı olsun

Canim gecmisi okusanşz hicbir sorun kalmaz.
Oncelikle gonderdigim telefonu kaydedin whatsapptan gorusun. Akıcı türkçesi mevcut aynı biz :) gitmeden once TR de rahim filmi ve meme usg istemiyor sizden. Whatsapptan gonderiyorsunuz. Problem yoksa gelin deniyor. uygun zamaninizda gidiyorsunuz. Gitmeden de yapabilirsiniz

Donör sifresi veriyorlar 93 sayfa her sayfada 4 donör aralarindan seciyorsunuz size yakin gelenleri. Orada sizinle ilgilenen türkçe bilen ve akıcı konusan calşsanlar var. Yabancilik sifir.

Dr nuz kimdi? Memnun kaldınız mı? Ön görüşmeye gittiniz mi? Neler yapıldı? Çok heyecanlıyım

Kızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam

Hayyyyyyy massalllahhhh rabbim nazarlardan saklasin kiz bunlar tv cikicak yakinda turkiyede dorduz doğuran bir elin parmagini gecmiyor çünkü amerikadaki ilk besizleri doguran kadin ve ailesi gibi tv cikarcaklar vallahii.

Bende 4 olsa yeminlen hayir dememmmmm vallahiiii vallahiiii sayfamiz senleniyorrrrrrrr oleyyyyyyy

Maşallah maşallah 41 kere maşallah kim kim ama ben çok merak ettim darısı başımıza olsun çok sevindim çokkkkkk gitmeye yakın nasıl güzel haberler bunlar

Hay maşallah 4 üzler ayagını sürterek geliyor Haberlerin güzelliğine bakarmısın maşallah Kim bu şanslı melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…