Benim 2 gün sonra transfer 7 de kaldım 2 günde çok artmaz heralde ya en azından bi 8-9 a ulaşsın istiyodumKızlar hatırlarsanız burada bi hanım arkadaşımız nar suyu içmişti ve rahim kalınlığı olması gerekenden fazla artmıştı. Doktorun verdiğinden farklı birşey kullanmayın bence. Allah muhafaza o kadar emek veriyoruz. Hatta doktorunuza sormadan hiç birşey kullanmayın.
Allah yolunuza işinize kolaylık versinAmin , ayarladık canım ön görüşmeye gidiyoruz 26 eylüle bilet aldık 27 sinde görüsüp 28 de dönücez inşallahondan sonra nasıl olur ne zamana gideriz nasip
Nolursun bu millimleri kafana takma,okadar kızların 10–12 mm rahimleri negativ aldıBenim 2 gün sonra transfer 7 de kaldım 2 günde çok artmaz heralde ya en azından bi 8-9 a ulaşsın istiyodum
Amin canımAllah yolunuza işinize kolaylık versin
İnş en hayırlı size bebiş getirecek zaman da olurAmin , ayarladık canım ön görüşmeye gidiyoruz 26 eylüle bilet aldık 27 sinde görüsüp 28 de dönücez inşallahondan sonra nasıl olur ne zamana gideriz nasip
Amiiiinnn insallahAmin canımSizin yorumlarınız bizim için çok değerli . Yoksa hangi şirkete sorsanız en iyisi biziz diyorlar . Buradaki yorumlar altın değerinde sizlere ne kadar teşekkür etsek dua etsek az. İnşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır doğumları tebrik ederiz hep beraber
Çok geçmiş olsun,hangi merkezde yaptırdınız?Öyle yapmak zorundayım insan geçmişi düşününce kafayı yiyor
Hayırlı olsun tedaviniz ve transferiniz .Nerede yaptırıyorsunuz transferi?@BeyzaNur- ve @az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibiYeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor
Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnn @Aigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz
Kızlar inşallah hepimiz anne olalımAmin canımSizin yorumlarınız bizim için çok değerli . Yoksa hangi şirkete sorsanız en iyisi biziz diyorlar . Buradaki yorumlar altın değerinde sizlere ne kadar teşekkür etsek dua etsek az. İnşallah hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır doğumları tebrik ederiz hep beraber
İnşallah bebislerin ile gelirsiniz canımKızlar merhaba kıbrıstaydım pazartesi spermi verdik , şimdi mesajlaşmaları okudum transferi olanlar olmuşallah pozitifi görmeyi nasip eylesin inşallah her vakit namazımda dua ediyorum sizlerede
Cumartesi transferim var 2 gün kaldıçok çok heyecanlıyım…
Rahim kalınlığım tam 7 bu beni çok üzüyor dr kötü değil yapılır transfer dedi ama bana pek iyide gelmedi sizin deneyimleriniz nedir bu kalınlık ile ilgili ? Dualarınız dualarım ile buluşsun inşallah
İnşallah bebislerin ile gelirsiniz canım
Hayırlı olsun,bebişinizle gelin inşallah.Hangi merkeze devam ediyordunuz? Embriyolara genetik test yapılacak mı?Kızlar merhaba kıbrıstaydım pazartesi spermi verdik , şimdi mesajlaşmaları okudum transferi olanlar olmuşallah pozitifi görmeyi nasip eylesin inşallah her vakit namazımda dua ediyorum sizlerede
Cumartesi transferim var 2 gün kaldıçok çok heyecanlıyım…
Rahim kalınlığım tam 7 bu beni çok üzüyor dr kötü değil yapılır transfer dedi ama bana pek iyide gelmedi sizin deneyimleriniz nedir bu kalınlık ile ilgili ? Dualarınız dualarım ile buluşsun inşallah
Teşekkür ediyorum yorumlarınız bana güç katıyor heyecanımı azaltıyorNolursun bu millimleri kafana takma,okadar kızların 10–12 mm rahimleri negativ aldı
5-6 mm pozitiv gördü
Merhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz
Insallah canim benimKızlar inşallah hepimiz anne olalım
İsteğimiz bir tek anne olmaktır
Pankekkk canimmm cok sevindim bunaaaaa yaaaaa.rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinMerhaba kizceler benim iki kese göründücok şükür ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz
❤❤❤❤❤❤❤❤Kızlar inşallah hepimiz anne olalım
İsteğimiz bir tek anne olmaktır
TeşekürlerHayırlı olsun tedaviniz ve transferiniz .Nerede yaptırıyorsunuz transferi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?