Hata ben düşünüyordumki ya ilkinde transfer olanlar tutar yada ikincide transfer olanlar,sonra burda ikili transfer olanlarda gördümki ikilide hem ilkide tutuyor hem ikincide
Mesela Zirkaya 2 embriyo austos 26,2 embriyo austos28 transfer oldu
Sonuc 15 gün sonra 3 kese😂
12345 hayatda aynı
Maşallah subhanallah ❤️ Darısı tüm isteyenlerin başına 🙏 böyle pozitifleri gördükçe keyifleniyorum

Onun yorumu şu, “Gençsin hiç denemen yok, sorun erkek infertilitesi. Sana gel test yapalım, era yapalım yok pgt yaptıralım, gel tüplerini de bağlayalım demenin bi anlamı yok.. Bıraksak spontan hamile kalabilecek durumdasın ben sana hiç bişi yapmam.” Yaşayıp göreceğiz eylül sonunda, ekim ayına anne adayı olarak mı gireceğiz bakalım 😌 korku heyecan hepsi karmakarışık, hepsi beynimizin oyunu vallahi 🤦🏻‍♀️
İnşallah ilk denemende son bulsun
Anne ol kuzum❤️

Evet sadece lucrin geçen yıl 3ay lucrin kullandım sonra transfer yapıldı.bu yilda önce 3ay lucrin muayenede beğenmedi rahimi adet olmam için ilaç verdi ilk adette tekrar muayene yine beğenmedi tekrar 3ay daha lucrin yanı toplamda 6ay menepoza soktu transferim oldu 3adet 3.gün emriosu ama 5.haftamda gelişimi durdu kürtaj oldum 30agustosta😔 benim adenomiyosiz mi yumurtalık rezervim düşük ondanmi 2tane miyom var ondanmi yaştanmı olmuyor bilmiyorum.doktora sordum hepsi de olabilir dedi.o yüzden kiew uygunmu bana bilmiyorum orasi sadece yumurtada sorun yasiyanlar icin daha uygun biryer ama bendeki sorun belli değil.şimdiye kadar burdaki tedavilerimde bana NGS uygulasalardı en azından onda emin olurduk.boyle belirsizlik tedaviyi doğru şekilde ilerlemesinde engel😔 zaten konuyu eşime açtım şuan boşanma kararı aldık asla kabul etmiyor boşanacağız durum onu gösteriyor
Merhaba,
Anladigim tüp bebek yaptiginiz ve düsük yasadiginiz. Cok gecmis olsun.
Neden bosanma secenegine gectiniz o kısmı çözemedigim icin mesajlariniza baktim. Prp demissiniz. Prp ile ilgili iyi ve kötü yorumlar mevcut. ben yaptirdim. Yaptirdiktan sonra gercekten solumda hic yumurta olmazken soldan da yumurtladim fakat onca ilaca ragmen sagdan soldan hicbir yumurtam tepki vermedi. Cok yumurta fakat tepkisiz bir sonuc aldim . En az üç ay sonra etkisi oluyor diye düsünüyorum.
Once iyi bir merkeze gitmeyi düsünün. Anladigim istanbulda degilsiniz. Bazi merkezler bahceci / acibadem kalacak yer tahsis ediyor. Bir konusun lütfen.

Allah razi olsun hepinizden kizlar🥰iyi dilekleriniz ve dualariniz icin sagolun. Bugun Aigle Aigle nin ve benim transferimiz oldu ve azönce otele geldik. Dilerim hepimiz emeginin karsiligini aliriz. Allahim herkesin kucagini doldursun 🐣insallah hepimizin yüzü güler.
Bebeleri aldin geldin, hoşgeldin,
Ve amin insallah anneligi bizler de yasariz. 🙏

Kendi yumurtanızla denediyseniz onla kaç tane oluşuyordu? Miyomu hadi ameliyatla hallettiler diyelim. Rahimin nesini beğenmiyor acaba onca baskılamaya rağmen?
Bu hayatta hangisini daha çok istediğinize bakın.. Anne olmak eş olmak iş kadını olmak…. bunların hepsini birden olmak zorunda değiliz benim fikrim.. Kendi benliğimize saygımızı korumak en önemlisi gibi..
2018den beri deniyoruz 5yumurta toplanıyor 3.gün emriosu 1.kalite dendi hep. Ilk normal gebe kaldım tedavisiz 5.hafta da gelişimi kaldı.sonra 3tup bebek ilk tutmadı hiç.diger ikisi tuttu ama onlarda hep 5.haftada kaldı gelişimleri.tabiki de anne olmak ve daha mutlu bir aile olmak istiyorum.bunun içinde tüm şanslarımı değerlendirmek istiyorum.kendi yumurtamla denedik olmuyor başkasının yumurtası olsa nolur insanlar evlatlık alıyor.bu bizim için büyük bir şans ken onun benim dinimde ilmimde böyle bişey yok demesii saçma sapan delirtti beni bende boşa beni senin afedersin bugün birlikte olsan 9ay sonra çocuk sahibi olursun sorun bende ve ben bu yükün altında devam edemem boşanalım dedim üzücü ama hissettiklerim ağır çok kaldıramıyorum

Allah razi olsun hepinizden kizlar🥰iyi dilekleriniz ve dualariniz icin sagolun. Bugun Aigle Aigle nin ve benim transferimiz oldu ve azönce otele geldik. Dilerim hepimiz emeginin karsiligini aliriz. Allahim herkesin kucagini doldursun 🐣insallah hepimizin yüzü güler.
Amin canım insaallah🤲

Merhaba,
Anladigim tüp bebek yaptiginiz ve düsük yasadiginiz. Cok gecmis olsun.
Neden bosanma secenegine gectiniz o kısmı çözemedigim icin mesajlariniza baktim. Prp demissiniz. Prp ile ilgili iyi ve kötü yorumlar mevcut. ben yaptirdim. Yaptirdiktan sonra gercekten solumda hic yumurta olmazken soldan da yumurtladim fakat onca ilaca ragmen sagdan soldan hicbir yumurtam tepki vermedi. Cok yumurta fakat tepkisiz bir sonuc aldim . En az üç ay sonra etkisi oluyor diye düsünüyorum.
Once iyi bir merkeze gitmeyi düsünün. Anladigim istanbulda degilsiniz. Bazi merkezler bahceci / acibadem kalacak yer tahsis ediyor. Bir konusun lütfen.
Merhaba
Evet kendi yumurtamla 3kez denedik ama olmadı 5.haftada kaldı hep.prp değilde NGS emrio genetiği hiç olmadı keşke doktorum böyle bi teklifte bulunup denemiş olsaydık dedim.suan elimde hiç emriom kalmadı. Bundan sonrada son bir kez denersem kiew de denemek istiyorum eşimde bunu kabul etmedi o yüzden boşanalım dedim eşime konunun özeti böyle. Istanbul da bülent tıraş da denemeyi düşünüyordum ama sizi sayfayı ve paylaşımlarınızı okuyunca vazgeçtim ordan.kiew de şansım daha fazla diye çok istedim ama mağlesef eşim asla kabul etmiyor onlukbi durum yok üstelik benim için üzücü bir durum ken onun aşırı tepki göstermesi neyse böyle işte Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

2018den beri deniyoruz 5yumurta toplanıyor 3.gün emriosu 1.kalite dendi hep. Ilk normal gebe kaldım tedavisiz 5.hafta da gelişimi kaldı.sonra 3tup bebek ilk tutmadı hiç.diger ikisi tuttu ama onlarda hep 5.haftada kaldı gelişimleri.tabiki de anne olmak ve daha mutlu bir aile olmak istiyorum.bunun içinde tüm şanslarımı değerlendirmek istiyorum.kendi yumurtamla denedik olmuyor başkasının yumurtası olsa nolur insanlar evlatlık alıyor.bu bizim için büyük bir şans ken onun benim dinimde ilmimde böyle bişey yok demesii saçma sapan delirtti beni bende boşa beni senin afedersin bugün birlikte olsan 9ay sonra çocuk sahibi olursun sorun bende ve ben bu yükün altında devam edemem boşanalım dedim üzücü ama hissettiklerim ağır çok kaldıramıyorum
Bu boşanmayı açtıktan sonra kocan ne tepki verdi?
Kaç gündür buzlar erimedimi?

Merhaba
Evet kendi yumurtamla 3kez denedik ama olmadı 5.haftada kaldı hep.prp değilde NGS emrio genetiği hiç olmadı keşke doktorum böyle bi teklifte bulunup denemiş olsaydık dedim.suan elimde hiç emriom kalmadı. Bundan sonrada son bir kez denersem kiew de denemek istiyorum eşimde bunu kabul etmedi o yüzden boşanalım dedim eşime konunun özeti böyle. Istanbul da bülent tıraş da denemeyi düşünüyordum ama sizi sayfayı ve paylaşımlarınızı okuyunca vazgeçtim ordan.kiew de şansım daha fazla diye çok istedim ama mağlesef eşim asla kabul etmiyor onlukbi durum yok üstelik benim için üzücü bir durum ken onun aşırı tepki göstermesi neyse böyle işte Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Ngs için embriyolar 5 güne gelmesi lazım
Sana hep 3 gün embriyosu konulmuş
Ben kendi fikrimi söyleyim,eğer amh yüksekse ve şansın varsa eşini üzme dediğini yap
Ama amh çok düşükse kendi yumurtanla hırpalanma derim

Bu soruya ben cevap verdiyim için her halde reklam taşını bana attın
Beni bilen biliyor,nasıl biri olduğumuda biliyor
Halil beyde tedavi gördüm bana indirimde yaptı,ücretsiz tedavide yaptı.onu reklam etmedimde çuvalla para döktüyüm yerimi reklam ettim
Kievi anlatım % 90 her kes gebe kaldı ama ben hala eli boşum
Ben kızlarada söyledim,bu tedavim son
Ya mutlu sonla biticek yada yine hüsranla
Malesef egoist gibi ancak kendimi düşünmedim
Hayata her şeyi paylaşmaya seven birisiyim
Nikinizede baktım bir tek bu mesajı yazmışınız
Kayd oldunuz her halde kalp kırmak için
Eğer bizlerdensen lütfen yazarken bin kere düşün
Çünkü yaralı kalpler çok burda
Sabah sabah açtım okudum ve inan kalbim ağzımda atıyor üzüntüden
İnsan hak etmediği cevabı görünce canı yanıyor
Yok eğer bizlerden değilsen,o zaman sizi Allaha hevale ediyorum
Canım ablam nolur üzülme biz seni biliyoruz ve duacıyız,🤲
Iyiki varsın,iyiki bize önder oldu sana nekadar teşekkür etsem ,ne yazsam kendimi ifade edemem
Bende bu satırları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum 😔

Bu boşanmayı açtıktan sonra kocan ne tepki verdi?
Kaç gündür buzlar erimedimi?
Konuyu açtıktan sonra üstüne bir sürü başka konular açıldı gerginlik iyice büyüdü kurtajdan dolayı yıllık iz8ndeydim iznimi uzattım çeşme ye ablama geldim onu yalnız bıraktım dava yi aç eşyalarını topla git ben gelene kadar dedim dün aradım ne eşyaları almış nede dava açmış

Ben kendi fikrimi söyleyim,eğer amh yüksekse ve şansın varsa eşini üzme dediğini yap
3. Gün embriyosu genelde 5. Güne dayanamayacaksa transfer ediliyor. Maalesef 2 transferim 3. Gün embriyosuydu 9 tedavide zaten sadece 2 kez transfer aşamasına gelmiştik. Amh çok düşük ve genelde ayda 1 yumurta oluyordu. Yurtdısında yaşayıp Türkiye de tedavi olmak cok zahmetli zor bizim icin. O yüzden biz de Zaza nın dedigi gibi daha fazla yıpratmak istemiyoruz kendimizi . İnşallah eşiniz ile bir orta yol bulursunuz

Evet zazam senle konuştuk çok yardımın oldu bana Allah razı olsun senden. Şuan Amh değerim kaç hiç bilmiyorum testlerimi yenilemem lazım. Eşim sadece kiew için değil genel ablamda da çocuk konusunu kapatmak istiyo gibi.denedik olmuyor dedi laf arasında.zaten çocuk konusunda her tedaviye benim isteğimle başladık onun bu konuda bana hiç konu açtığını tedaviye başlayalım dediğini duymadım.sozde istiyor çok.ben üzülüyormuşum ondan bana bu konuları açmıyormuş. Buda bana ters geliyor asla kabul etmiyorum .evet istiyo ama bunu bana açıkça gostermedikten sonra anlamı yok

Konuyu açtıktan sonra üstüne bir sürü başka konular açıldı gerginlik iyice büyüdü kurtajdan dolayı yıllık iz8ndeydim iznimi uzattım çeşme ye ablama geldim onu yalnız bıraktım dava yi aç eşyalarını topla git ben gelene kadar dedim dün aradım ne eşyaları almış nede dava açmış
Dur bakalım hele bi.
Kürtajdan dolayı umudun kırılmış vaziyette, mutsuzsun, umutsuzsun hemen birseylerin olmasini istiyorsun. Emin ol sen nasıl ruh halindeysen esin de aynı duygular içerisinde. Bu yola veraber baskoydunuz. O da üzülüyorduf tabi ki. Hepimizin eşleri gibi. Biraz kafanı dinle. Sonra tekrar tüp bebek için merkez arayin. Söyledigim merkezler iyidir. Bir konuş derim. Ama sen de sakinleş ondan sonra. Zaten devamlı düşük yaşıyorsan araştirmadan da yaptırma. Ilerde donasyonu tekrar konusursun. Benimki de once kabullenmemisti. Israr etmedim biraktim ama ara ara hatirlattim. Simdi de tedavi asamasindayiz.
Herseyin hayırlısı canım

Allah şahidimdir acınız acımdır,sevinciniz umudumdur
Burda benim gibi uzun süre anne olmayan çok,ama inan hepsi sessiz takip ediyor
Ben burada gördüğümü paylaşarak,benim paylaşımımdan gebe kalanları görerem güç alıyorum
İnan kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum
Bura bir nevi bana antidepresan😂😂
Psiholojı destek😂😂
Allah tüm kadınlarımızın yüzünü evlatlarına bakarak gülmelerini nasip etsin🤲🤲🤲❤️🥰🥰
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiñnnnnnnn

Dur bakalım hele bi.
Kürtajdan dolayı umudun kırılmış vaziyette, mutsuzsun, umutsuzsun hemen birseylerin olmasini istiyorsun. Emin ol sen nasıl ruh halindeysen esin de aynı duygular içerisinde. Bu yola veraber baskoydunuz. O da üzülüyorduf tabi ki. Hepimizin eşleri gibi. Biraz kafanı dinle. Sonra tekrar tüp bebek için merkez arayin. Söyledigim merkezler iyidir. Bir konuş derim. Ama sen de sakinleş ondan sonra. Zaten devamlı düşük yaşıyorsan araştirmadan da yaptırma. Ilerde donasyonu tekrar konusursun. Benimki de once kabullenmemisti. Israr etmedim biraktim ama ara ara hatirlattim. Simdi de tedavi asamasindayiz.
Herseyin hayırlısı canım
Amin canım herşeyin hayırlısı. Su akar yolunu bulur.Rabbim bu yoldaki herkezin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerini aliriz inşallah 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Back