- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
Rabbim seninde yuzunu tez zamanda güldürsün inşalalh3. Gün embriyosu genelde 5. Güne dayanamayacaksa transfer ediliyor. Maalesef 2 transferim 3. Gün embriyosuydu 9 tedavide zaten sadece 2 kez transfer aşamasına gelmiştik. Amh çok düşük ve genelde ayda 1 yumurta oluyordu. Yurtdısında yaşayıp Türkiye de tedavi olmak cok zahmetli zor bizim icin. O yüzden biz de Zaza nın dedigi gibi daha fazla yıpratmak istemiyoruz kendimizi . İnşallah eşiniz ile bir orta yol bulursunuz
Dışarda yediğiniz etin bile içeriğinde ne olduğunu bilmeden gözü kapalı tüketiyorsunuz , aldığınız ilacın yan etkileri yüksek olsa bile şifa için içiyorsunuz, eee bu da bir tedavi olduğuna göre doktorunuza güvenmek dışında bir seçeneğiniz yok , bizim ülkemizde de yasal olmayıp kullandıkları tüp bebek yöntemiyle sayısız davalık doktor var herkes işini yapıyor bunu burda bir kişiye mâl etmek yerine gidin Ukrayna’yla konuşun ikna olun biz sizin ikna platformunuz değiliz kimseyi de suçlayamazsınız lafta çarptıramazsınız, kimse reklam yapıp gelir elde etmiyor gelir elde edenler ordaki donörler , çok kafanıza takılıyosa donörleri bulup konuşun ikna olun.Ay sinir geldi 4 çocuk taşıyorum valla Z Zaza74 ya saldırmayın naparsanız yapınBen sadece nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz onu merak ettim fresh yumurta çok demişsiniz benim gibi merak edenlerde vardır nerden bilicem fresh mi donmuş mu seçtiğim donör mü ne var bunda
Amiiiiinnnn .canim insallahhhhh hersey guzel olacakkk hepiniz icinnnnAllah razi olsun hepinizden kizlariyi dilekleriniz ve dualariniz icin sagolun. Bugun @Aigle nin ve benim transferimiz oldu ve azönce otele geldik. Dilerim hepimiz emeginin karsiligini aliriz. Allahim herkesin kucagini doldursun insallah hepimizin yüzü güler.
Aynen sonuna kadar katiliyorummmmmDışarda yediğiniz etin bile içeriğinde ne olduğunu bilmeden gözü kapalı tüketiyorsunuz , aldığınız ilacın yan etkileri yüksek olsa bile şifa için içiyorsunuz, eee bu da bir tedavi olduğuna göre doktorunuza güvenmek dışında bir seçeneğiniz yok , bizim ülkemizde de yasal olmayıp kullandıkları tüp bebek yöntemiyle sayısız davalık doktor var herkes işini yapıyor bunu burda bir kişiye mâl etmek yerine gidin Ukrayna’yla konuşun ikna olun biz sizin ikna platformunuz değiliz kimseyi de suçlayamazsınız lafta çarptıramazsınız, kimse reklam yapıp gelir elde etmiyor gelir elde edenler ordaki donörler , çok kafanıza takılıyosa donörleri bulup konuşun ikna olun.Ay sinir geldi 4 çocuk taşıyorum valla Z Zaza74 ya saldırmayın naparsanız yapın
Amiiiiiinnnn canim darisi hepimizin basinaBebeleri aldin geldin, hoşgeldin,
Ve amin insallah anneligi bizler de yasariz.
Melek kalpli DesimCanım ablam nolur üzülme biz seni biliyoruz ve duacıyız,
Iyiki varsın,iyiki bize önder oldu sana nekadar teşekkür etsem ,ne yazsam kendimi ifade edemem
Bende bu satırları yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum
İnşallah ikinizinde hırsı soyur ve barışırsınızKonuyu açtıktan sonra üstüne bir sürü başka konular açıldı gerginlik iyice büyüdü kurtajdan dolayı yıllık iz8ndeydim iznimi uzattım çeşme ye ablama geldim onu yalnız bıraktım dava yi aç eşyalarını topla git ben gelene kadar dedim dün aradım ne eşyaları almış nede dava açmış
Canımsın canım PandamDışarda yediğiniz etin bile içeriğinde ne olduğunu bilmeden gözü kapalı tüketiyorsunuz , aldığınız ilacın yan etkileri yüksek olsa bile şifa için içiyorsunuz, eee bu da bir tedavi olduğuna göre doktorunuza güvenmek dışında bir seçeneğiniz yok , bizim ülkemizde de yasal olmayıp kullandıkları tüp bebek yöntemiyle sayısız davalık doktor var herkes işini yapıyor bunu burda bir kişiye mâl etmek yerine gidin Ukrayna’yla konuşun ikna olun biz sizin ikna platformunuz değiliz kimseyi de suçlayamazsınız lafta çarptıramazsınız, kimse reklam yapıp gelir elde etmiyor gelir elde edenler ordaki donörler , çok kafanıza takılıyosa donörleri bulup konuşun ikna olun.Ay sinir geldi 4 çocuk taşıyorum valla Z Zaza74 ya saldırmayın naparsanız yapın
Beyzanur hayırlı olsun canım ikiniz içinde rabbim pozitifi kalp atışını ve keseyi de görmeyi nasip etsin inşallahAllah razi olsun hepinizden kizlariyi dilekleriniz ve dualariniz icin sagolun. Bugun @Aigle nin ve benim transferimiz oldu ve azönce otele geldik. Dilerim hepimiz emeginin karsiligini aliriz. Allahim herkesin kucagini doldursun insallah hepimizin yüzü güler.
Amin inşallah hepimizin hayırlısı olurRabbim seninde yuzunu tez zamanda güldürsün inşalalhbizimde hayırlısı olsun
Yükünüz ağırrAllah razi olsun hepinizden kizlariyi dilekleriniz ve dualariniz icin sagolun. Bugun @Aigle nin ve benim transferimiz oldu ve azönce otele geldik. Dilerim hepimiz emeginin karsiligini aliriz. Allahim herkesin kucagini doldursun insallah hepimizin yüzü güler.
Crinone jeli nasil temin ettini?Ben günde 1 prolutex, günde 2 crinone jel. Bu kadar progesteron var.. Umarım yeterli gelir
Guzel haberleri gelsin insallahBir kalp atışımıda duysun bakalım
Kocamannnn amiiinnnnnnnnYükünüz ağırrBebeklerinizi aldınız innss Allahın izniyle Sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağınıza alın insss sevgili beyza . azşekerli ve ailgle Darısı tedavide olan anne olmak isteyen tüm kadınlara Canı gönülden diliyorum bebek kokusu dolsun odalarımız evlerimiz
Seni çok iyi anlıyorum sorun bende eşimde sorun yok amg kötü yumurtacrezervi kötü 5 defa tup bebek denedim biri tuttu oda kalp atışı olmadı kürtaj oldum eşim 1 hafta hiç konuşmadı.sinra yumuşadı.donasyona olumlu bakıyor ama maddi yat deyince kırıtıyor. Çünkü sorun bende ailem karşılarsa gıkı çıkmıyor aileside aynı.dedim boşanalım senin çocuğun olur. Onada olumlu yaklaşmıyor. Kafasında ki düşünce neymiş ben duracakmışım.hangi devirde yaşıyorsun dedim.ya beni böyle kabul et yada sus dedim. Şimdi iyiyiz.şükür. UZATTIM AMA KUSURA BAKMAYIN NE OLUR.HERKES TE AYRI SORUN VAR MALESEF.INATLASTIM ALLAH VERIRSE ÖLÜR YOKSA BEN KAPATTIM BU DEFTER I2018den beri deniyoruz 5yumurta toplanıyor 3.gün emriosu 1.kalite dendi hep. Ilk normal gebe kaldım tedavisiz 5.hafta da gelişimi kaldı.sonra 3tup bebek ilk tutmadı hiç.diger ikisi tuttu ama onlarda hep 5.haftada kaldı gelişimleri.tabiki de anne olmak ve daha mutlu bir aile olmak istiyorum.bunun içinde tüm şanslarımı değerlendirmek istiyorum.kendi yumurtamla denedik olmuyor başkasının yumurtası olsa nolur insanlar evlatlık alıyor.bu bizim için büyük bir şans ken onun benim dinimde ilmimde böyle bişey yok demesii saçma sapan delirtti beni bende boşa beni senin afedersin bugün birlikte olsan 9ay sonra çocuk sahibi olursun sorun bende ve ben bu yükün altında devam edemem boşanalım dedim üzücü ama hissettiklerim ağır çok kaldıramıyorum
Bir önceki hazırlığımdan kalan kullanma aşamasına geçemediğim 2 kutu vardı. Bir de tüp bebek tedavisinin yaygın olmadığı 2 küçük ilden tanıdık aracılığı ile 4 kutu daha buldum. Sizde o şekilde araştırırsanız çıkıyor eczanelerden elde kalanlar.. çok kullanışlı bir jel ama kesinlikle emiliyor ve geri gelmiyor.Crinone jeli nasil temin ettini?
Su anda litunus veriliyor diye biliyorum
Canım sırada sen de varsınHer pozitifi görünce, her transfere giden arkadaslarimin hersey yolunda gittigini duyunca icim kipir kipir oluyor .cooook mutlu oluyorum herkes icin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hamile arkadaslarimida saglicakla kucaklarina almasini nasip ederim
Tanışacağız abla,bulacağım seni bi günMelek kalpli Desim
Seni bende çok sevdim
İnşallah bir gün tanışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?