Rabbim seninde yuzunu tez zamanda güldürsün inşalalh bizimde hayırlısı olsun

Ben sadece nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz onu merak ettim fresh yumurta çok demişsiniz benim gibi merak edenlerde vardır nerden bilicem fresh mi donmuş mu seçtiğim donör mü ne var bunda
Dışarda yediğiniz etin bile içeriğinde ne olduğunu bilmeden gözü kapalı tüketiyorsunuz , aldığınız ilacın yan etkileri yüksek olsa bile şifa için içiyorsunuz, eee bu da bir tedavi olduğuna göre doktorunuza güvenmek dışında bir seçeneğiniz yok , bizim ülkemizde de yasal olmayıp kullandıkları tüp bebek yöntemiyle sayısız davalık doktor var herkes işini yapıyor bunu burda bir kişiye mâl etmek yerine gidin Ukrayna’yla konuşun ikna olun biz sizin ikna platformunuz değiliz kimseyi de suçlayamazsınız lafta çarptıramazsınız, kimse reklam yapıp gelir elde etmiyor gelir elde edenler ordaki donörler , çok kafanıza takılıyosa donörleri bulup konuşun ikna olun.Ay sinir geldi 4 çocuk taşıyorum valla Z Zaza74 ya saldırmayın naparsanız yapın

Amiiiiinnnn .canim insallahhhhh hersey guzel olacakkk hepiniz icinnnn

Aynen sonuna kadar katiliyorummmmm

Melek kalpli Desim
Seni bende çok sevdim
İnşallah bir gün tanışırız

İnşallah ikinizinde hırsı soyur ve barışırsınız

Canımsın canım Pandam
Allah aşkına sinirlenme minnoşlarımı rahatsız etme
Kievde böyle bir olay duyduk,hatta Az şeker anlatı,birileri donörü sanaldan bulmuşlar,görüşmüşler bile

Her pozitifi görünce, her transfere giden arkadaslarimin hersey yolunda gittigini duyunca icim kipir kipir oluyor .cooook mutlu oluyorum herkes icin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. hamile arkadaslarimida saglicakla kucaklarina almasini nasip ederim

Beyzanur hayırlı olsun canım ikiniz içinde rabbim pozitifi kalp atışını ve keseyi de görmeyi nasip etsin inşallah sonrasında da sağlıkla doğumunuz gerçekleşir hep birlikte yaşarız bunu da
rabbim bize de o günleri nasip eder inşallah canım

Yükünüz ağırrBebeklerinizi aldınız innss Allahın izniyle Sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağınıza alın insss sevgili beyza . azşekerli ve ailgle Darısı tedavide olan anne olmak isteyen tüm kadınlara Canı gönülden diliyorum bebek kokusu dolsun odalarımız evlerimiz

Kocamannnn amiiinnnnnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Seni çok iyi anlıyorum sorun bende eşimde sorun yok amg kötü yumurtacrezervi kötü 5 defa tup bebek denedim biri tuttu oda kalp atışı olmadı kürtaj oldum eşim 1 hafta hiç konuşmadı.sinra yumuşadı.donasyona olumlu bakıyor ama maddi yat deyince kırıtıyor. Çünkü sorun bende ailem karşılarsa gıkı çıkmıyor aileside aynı.dedim boşanalım senin çocuğun olur. Onada olumlu yaklaşmıyor. Kafasında ki düşünce neymiş ben duracakmışım.hangi devirde yaşıyorsun dedim.ya beni böyle kabul et yada sus dedim. Şimdi iyiyiz.şükür. UZATTIM AMA KUSURA BAKMAYIN NE OLUR.HERKES TE AYRI SORUN VAR MALESEF.INATLASTIM ALLAH VERIRSE ÖLÜR YOKSA BEN KAPATTIM BU DEFTER I

Crinone jeli nasil temin ettini?
Su anda litunus veriliyor diye biliyorum
Bir önceki hazırlığımdan kalan kullanma aşamasına geçemediğim 2 kutu vardı. Bir de tüp bebek tedavisinin yaygın olmadığı 2 küçük ilden tanıdık aracılığı ile 4 kutu daha buldum. Sizde o şekilde araştırırsanız çıkıyor eczanelerden elde kalanlar.. çok kullanışlı bir jel ama kesinlikle emiliyor ve geri gelmiyor.

Canım sırada sen de varsın
Seninde mutlu gunlerim yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…