Canım sen nik fotorafını değişmisin😂
Durumlar nasıl
Bülent beyde tedavi olucaktın
Durumlar nasıl gidiyor
Aynen tam resmimi koymaya cesaretim yok böyle kırptım kendimi 😂😂
Şuan vitamin kullanıyorum ekimde adet olunca gidicem inşallah

Bu soruya ben cevap verdiyim için her halde reklam taşını bana attın
Beni bilen biliyor,nasıl biri olduğumuda biliyor
Halil beyde tedavi gördüm bana indirimde yaptı,ücretsiz tedavide yaptı.onu reklam etmedimde çuvalla para döktüyüm yerimi reklam ettim
Kievi anlatım % 90 her kes gebe kaldı ama ben hala eli boşum
Ben kızlarada söyledim,bu tedavim son
Ya mutlu sonla biticek yada yine hüsranla
Malesef egoist gibi ancak kendimi düşünmedim
Hayata her şeyi paylaşmaya seven birisiyim
Nikinizede baktım bir tek bu mesajı yazmışınız
Kayd oldunuz her halde kalp kırmak için
Eğer bizlerdensen lütfen yazarken bin kere düşün
Çünkü yaralı kalpler çok burda
Sabah sabah açtım okudum ve inan kalbim ağzımda atıyor üzüntüden
İnsan hak etmediği cevabı görünce canı yanıyor
Yok eğer bizlerden değilsen,o zaman sizi Allaha hevale ediyorum
Sen uzulme canim.Seni bizler biliyoruz.Gönlü güzelim❣

Sizin adenomiyozis için ne yapıldı? Sadece lucrin tedavisi mi?
Evet sadece lucrin geçen yıl 3ay lucrin kullandım sonra transfer yapıldı.bu yilda önce 3ay lucrin muayenede beğenmedi rahimi adet olmam için ilaç verdi ilk adette tekrar muayene yine beğenmedi tekrar 3ay daha lucrin yanı toplamda 6ay menepoza soktu transferim oldu 3adet 3.gün emriosu ama 5.haftamda gelişimi durdu kürtaj oldum 30agustosta😔 benim adenomiyosiz mi yumurtalık rezervim düşük ondanmi 2tane miyom var ondanmi yaştanmı olmuyor bilmiyorum.doktora sordum hepsi de olabilir dedi.o yüzden kiew uygunmu bana bilmiyorum orasi sadece yumurtada sorun yasiyanlar icin daha uygun biryer ama bendeki sorun belli değil.şimdiye kadar burdaki tedavilerimde bana NGS uygulasalardı en azından onda emin olurduk.boyle belirsizlik tedaviyi doğru şekilde ilerlemesinde engel😔 zaten konuyu eşime açtım şuan boşanma kararı aldık asla kabul etmiyor boşanacağız durum onu gösteriyor

Sen uzulme canim.Seni bizler biliyoruz.Gönlü güzelim❣
Zaza seni bilen biliyor sende kendind3n eminsin.Arkadasta aslında kötü bişey ima etmek istememiştir şüpheci davranmış o kadar çok kötü şeyler yaşıyoruz ki kim doğru kim yanlış ister istemez sorguluyorsun. Onun şüphesi sana yönelik değil merkezlere yöneliktir eminim 😊

Hata ben düşünüyordumki ya ilkinde transfer olanlar tutar yada ikincide transfer olanlar,sonra burda ikili transfer olanlarda gördümki ikilide hem ilkide tutuyor hem ikincide
Mesela Zirkaya 2 embriyo austos 26,2 embriyo austos28 transfer oldu
Sonuc 15 gün sonra 3 kese😂
12345 hayatda aynı
3 kese🧿 hepsi nasil da yapismis..
Devam ettirecek mi gebelige?

Haklısın😞
Bende gebe kalıyorum ve 4 haftada rahim atıyor
Kievdeki embriyolog bunu içine konulan embriyolar gelişimini durduruyor ve rahim ölü olanı yabancı görüp atıyor dedi
Ngs onunçin
Şimdi ngs den gelen sağlıklıda öyle yaparsa artık ben bu kitabı kapatıcam
Demek rahmim bebek istemiyor
Z Zaza74 canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah yavrunu bu tedavide kucağına alırsın. Benimde durumum seninle aynıydı tüm tedaviler düşükle sonuçlandı spontane gebeliklerde de kimyasal olup bünye embriyoyu attı. Bana birçok dr. Ngs önerdi. Ngs muhakkak yapılmalı dendi. Haşimato ve ana + olduğu için bu tedavide transferde ve transfer sonrası haftada 3 gün intralipid serum ve yoğun 16 mg kortizon hergün kullandırıldı. Suan daha yeni kortizon bıraktırıldı. İntralipid serum 14 haftaya kadar kullandırıldı. Yoğun bir bağışıklık baskılama yöntemi uygulandı ve başarılı oldu .
İntalipid serumu sende Kiev’le konuşsan yoğun kortizon konusunu keza öyle. Bilemiyorum bende işe yaradı. Umarım sendede işe yarar🙏🥰

Zaza seni bilen biliyor sende kendind3n eminsin.Arkadasta aslında kötü bişey ima etmek istememiştir şüpheci davranmış o kadar çok kötü şeyler yaşıyoruz ki kim doğru kim yanlış ister istemez sorguluyorsun. Onun şüphesi sana yönelik değil merkezlere yöneliktir eminim 😊
Çok şükür arkadaşla anlaştık👍❤️

Z Zaza74 canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah yavrunu bu tedavide kucağına alırsın. Benimde durumum seninle aynıydı tüm tedaviler düşükle sonuçlandı spontane gebeliklerde de kimyasal olup bünye embriyoyu attı. Bana birçok dr. Ngs önerdi. Ngs muhakkak yapılmalı dendi. Haşimato ve ana + olduğu için bu tedavide transferde ve transfer sonrası haftada 3 gün intralipid serum ve yoğun 16 mg kortizon hergün kullandırıldı. Suan daha yeni kortizon bıraktırıldı. İntralipid serum 14 haftaya kadar kullandırıldı. Yoğun bir bağışıklık baskılama yöntemi uygulandı ve başarılı oldu .
İntalipid serumu sende Kiev’le konuşsan yoğun kortizon konusunu keza öyle. Bilemiyorum bende işe yaradı. Umarım sendede işe yarar🙏🥰
İnralipiti kullandım ve 16 mg prednolda
Yemin ederim sonunda düştü
Onunçin artık sonuç olarak bakıcam ngsye

Evet sadece lucrin geçen yıl 3ay lucrin kullandım sonra transfer yapıldı.bu yilda önce 3ay lucrin muayenede beğenmedi rahimi adet olmam için ilaç verdi ilk adette tekrar muayene yine beğenmedi tekrar 3ay daha lucrin yanı toplamda 6ay menepoza soktu transferim oldu 3adet 3.gün emriosu ama 5.haftamda gelişimi durdu kürtaj oldum 30agustosta😔 benim adenomiyosiz mi yumurtalık rezervim düşük ondanmi 2tane miyom var ondanmi yaştanmı olmuyor bilmiyorum.doktora sordum hepsi de olabilir dedi.o yüzden kiew uygunmu bana bilmiyorum orasi sadece yumurtada sorun yasiyanlar icin daha uygun biryer ama bendeki sorun belli değil.şimdiye kadar burdaki tedavilerimde bana NGS uygulasalardı en azından onda emin olurduk.boyle belirsizlik tedaviyi doğru şekilde ilerlemesinde engel😔 zaten konuyu eşime açtım şuan boşanma kararı aldık asla kabul etmiyor boşanacağız durum onu gösteriyor
Kendi yumurtanızla denediyseniz onla kaç tane oluşuyordu? Miyomu hadi ameliyatla hallettiler diyelim. Rahimin nesini beğenmiyor acaba onca baskılamaya rağmen?
Bu hayatta hangisini daha çok istediğinize bakın.. Anne olmak eş olmak iş kadını olmak…. bunların hepsini birden olmak zorunda değiliz benim fikrim.. Kendi benliğimize saygımızı korumak en önemlisi gibi..

La luna istersin transfer günü proluton depot vurdur,sonra haftada 2 defa devam ettir
Bu benimde aklıma geldi..
Ya ne bileyim o kadar aradayım ki şuan. İçimden bi ses her şey yapıldı bi sıkıntın yok rahim iyi görünüyor embriyolar da iyi, biraz akışa bırak kendini diyor.
Bi yandan aman hiç bişeyi atlamayım diye sürekli sizlerin eski tedavilerden tespit ettiğiniz eksikleri okuyup kafamda kuruyorum 🤦🏻‍♀️

Bu benimde aklıma geldi..
Ya ne bileyim o kadar aradayım ki şuan. İçimden bi ses her şey yapıldı bi sıkıntın yok rahim iyi görünüyor embriyolar da iyi, biraz akışa bırak kendini diyor.
Bi yandan aman hiç bişeyi atlamayım diye sürekli sizlerin eski tedavilerden tespit ettiği eksikleri okuyup kafamda kuruyorum 🤦🏻‍♀️
Yemin ederim burayı tüp bebek uzmanları okusa güzel statistik bilgi alırlar🤣🤣🤣🤣
Yaptığın her şeyi tedavi eden doktoruna sor derim❤️

Yemin ederim burayı tüp bebek uzmanları okusa güzel statistik bilgi alırlar🤣🤣🤣🤣
Yaptığın her şeyi tedavi eden doktoruna sor derim❤️
Onun yorumu şu, “Gençsin hiç denemen yok, sorun erkek infertilitesi. Sana gel test yapalım, era yapalım yok pgt yaptıralım, gel tüplerini de bağlayalım demenin bi anlamı yok.. Bıraksak spontan hamile kalabilecek durumdasın ben sana hiç bişi yapmam.” Yaşayıp göreceğiz eylül sonunda, ekim ayına anne adayı olarak mı gireceğiz bakalım 😌 korku heyecan hepsi karmakarışık, hepsi beynimizin oyunu vallahi 🤦🏻‍♀️

Back