Bende güzel haberler okuduğumda mutlu olup en içten dileklerimi dualarımı gönderiyorum hiçbir zaman başkalarının mutluluguna karşılık mutsuzluk gibi bir duygu beslemedim aksine kendimmis gibi sevinip üzülebilen biriyim... inşallah birgün bende hamile olursam tabiki paylaşırım bu herkesin en doğal hakkı garipsemiyorum kimseyi Allah'a şükür empati duygumda var sadece bütün sayfalara defalarca kopyala yapıştır yaptığı için bu kadarı gereksiz diye düşünüyorum bunun içinde garip rahatsızlık duyan empati yoksunu biri olarak görmeniz çok saçma geldi mutlu günler diliyorum size

Burada herkes istediğini paylaşabilir paylaşıyoruz da. Ama aynı durum 20 farklı konuda paylaşıldığı için bunu garipseyen kişiler de olabilir. Ben görseydim benim de dikkatimi çekerdi ve dile getirebilirdim. Şimdi bunu dile getirdiği için çekemiyor, kıskanıyor muamelesi görmeleri de biraz fazla oluyor bence.

Benim ngs embriyo taramam var

Mesela ben 20 sayfada daha paylaşıldığını görmedim çünkü takip ettiğim başka sayfa yok sizin takip ettiğiniz sayfalarda bu bayanın paylaşım yapması sizi niye rahatsız etti şimdi de onu anlamadım kaldıki o sayfalarda anne /bebek/tüp bebek sayfaları ,ha takip etmiyorsanız neden bu bayanın paylaşımlarını araştırma gereği duydunuz onu hiç anlamadım şüphe duyduğunuz bir konu varsa adminle paylaşın kendisi ilgilensin kaldıki donasyon olduğunu söylememişki üstüne basa basa çatlatma iğnesi oldum demiş demekki kendi yumurtası haa sperm donasyonu da olabilir başka bişi de olabilir sormadık ki o konu da ayrı , bana şahsen garip geldi bu tutum o zaman bende nasip olurda hamile kalırsam bi kez mi paylaşim soran olmazsa hiç paylaşmayım mı böyle gruplaşma kutuplaşma olacaksa sessiz kalalım daha iyi ,böyle bi kural mı var her sabah test yapmış bizlede paylaşmış bunun nesi neden bazılarını rahatsız etti anlamakta hala zorlanıyorum ,biraz ilginç bi yaklaşım ne sizleri tanırım ne öbür bayanı ama bana göre herkesin yaşadıkları eğitimi kültürü ailesi çevresi ve yaşı ile beraber edindiği tecrübeler kendi davranışlarını belirler bu bayanda belliki genç bir arkadaşımız , misal kendi adıma artık hiçkimse benim hamile kalacağıma inanmadığı için çünkü 47 yaşımdayım ve defalarca negatif denemem oldu , şuan tedavi başlattığımı bildikleri halde hiç ilgilenmiyor sormuyorlar eşimden sonra tek destek bulduğum yer burası hatta bazen eşim bile umursamıyor , burda da paylaşım yaparken acaba kim rahatsız olup eleştiri yapacak onu mu düşüneyim , stresim bana yetiyor kusura bakılmasın insanlara bu şekilde yaklaşmanız yanlış benim fikrim bu , saygı göstermezsiniz ben yine aynını savunurum herkes paylaşım yapmakta özgür burası kimsenin tekelinde değil kimse de kimseye günde kaç paylaşım yapsın hangi sayfalarda paylaşsın söyleyemez … şuan itibariylede yazılanlara cevap vermicem bir süre sessiz takipte kalayım en iyisi , tedavi öncesi ben buraya stes atmaya giriyorum stres olmaya değil ,rahatsızlık verdiysem affola ,hepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın pozitiflerle kalın ….

Siz baya bir dolmuşsunuz herhalde. Söylenen kişi ağzını açmıyor siz farkında mısınız hırçınlaşıyorsunuz.
Kimse burada paylaşmasından rahatsız değil , her konuda paylaşılması garipsenmiş..
Aynı süreci, aynı sıkıntıları inanın yaşıyoruz bizde. Ama o kişiye hakaret edilmemiş.
Benim düşüncem de karşımdaki insan benim bir hareketimi garipsemiş olabilir, bunu bana söylemiş olabilir. Benimde hemen savunmaya geçip empati yapamıyorsun , seni niye rahatsız ediyor diyerek kıskançlıkla mı suçlamam gerekiyor.
Bu fazla oluyor demek istedim.
Alınganlık yapmayın lütfen , sonuçta burası sanal ortam ve tabiki birbirimize destek olacağız.
Canınız sıkılınca yazın, sevinçliyseniz paylaşın ortak olalım.
Ama birbirimizi iyi anlayalım , konuyu yanlış yerlere getirmeyelim.

Tedaviniz hayırlı olsun
Biotexcomda her donör eğer yumurta verdiyse en az 3-4 ay dinlenmede
Ondan yumurta alınmıyor
Birde inanın her gün çeşit çeşit yeni donörler geliyor
Çok teşekkürler inşallah hepimizin hayırlı olur dualarda bulusalım

Uğraşamayacağım ergen ergen tavırlarla , hiç bir bilgi paylaşımında bulunma sabahın g.tnde test yap bunu 20 sayfa da paylaş tebrik bekle. Tmm tebrik ettik hergün mü edicez ?? kaç kez git test ver bundan sonrası kan tahlili dedik ? Daha ne bekliyor idrar testinde beta tahmini yapıp kaç bebeği olduğun mu söyleyelim ?? Allah aşkına bize ne kattı bu hanım kardeşimizin sürekli test yaptım bir bakar mısınız paylaşımları ?? Sadece test yaptım bakın ?? Ben şimdi haset kıskanç biri mi oldum ?? Zatialiniz öyle düşünüyorsa ben inanılmaz kıskanç biriyim çatlıyorum hasetimden

Tutunsunlar demişsin içine mi doğdu ikiz falan
His diyelim , temenni en güzeli tabiiki
Sana ait olan gelip seni mutlaka bulacaktir,
Güzel bakmak ya hayat görüsümüz ,
Güzel haberlerin gelir yakinda

Buraya tabiki stres atmak için birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak için mutluluğumuzu üzüntümüzü paylaşabilmek için giriyoruz ama siz bize ağır ithamlarda bulunmaya ısrarla devam ediyorsunuz bu da sizin tercihiniz ama bir tarafa destek olayim derken diger tarafı kırdığınızın farkında olun bence ne güzel tedavi sürecindeymissiniz bu tür şeylerle kendinize stres yaşatmayın tedavinize odaklanın bizlerle paylaşmak istediğiniz herşeyde yanınızda oluruz kıskanan fesatlık yapan insanlar değiliz bütün kalbimle dualarımı edicem size inşallah pozitif sonuclar alırsınız

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Ayy çok çok çok mutlu oldum canim benim sağlıkla büyüyüp doğsunlar insallah 3 prens 1 prenses muhteşem

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Ay ne güzel allahım sağlıkla kuçağına almayı da nasip etsin canım hep dua ediyorum sana sen yazdıkça da yine de duama katıyorum seni

Burası paylaşım yeri ,herkes iyi kötü herşeyi paylaşabilir yargılamak da kimsenin haddi olmamalı.Hepimiz biliyoruz bu sürecin ne kadar zor olduğunu ,her gün iki defa test yaptığım zamanlar oldu,birbirimize destek olmalıyız köstek değil.

Kızlar bende pazartesi progestron ve E2 bakılacak eğer uygunsa iğne ve ek ilaçlar vericem dedi sonuç iyi çıkarsa bu cumartesi değin diğer cumartesi transferim olucak o kadar heyecanlıyım ki allah kimsenin kucağını boş bırakmasın burda o kadar iyi insanlar tanıdım ki herkes herseye o kadar yardımcı oldu ki allah hepiniz den razı olsun iyi ki varsınız umarım bende bir gün buraya pozitif bir test atarım

Seni unutmak mümkün mü pandacımmmSenin adına çok sevindimmmmm canımmmSağlıkla kucağına almanı diliyorum

Maşallah"
Allah tamamina erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…