Canımmmm çok güzel bir haber çok sevindim senin adına, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏🙏 bence sen şahane bir kayınvalide olursun bu yaşadıkların seni diğerlerinden büyük bir farkla öne çıkarır. Senin gelinler çok sansli olacak ❤️❤️
canım sen ne yaptın tedavi görüyormusun şuan

Hayır canim su an ne yapacağımızı düşünüyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda yeniden denemeye başlayacağız.
Verdiğiniz her karar en doğrusu en hayırlısı ve sizi mutlu sonuca götüren olur inşallah tamaracım tüm kalbimle diliyorum bunu 🙏

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına 😍 unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 😁 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri🥰 ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum😛
41 kere maaşallah 🧿🧿🧿🧿🧿
Tarifsiz bir duygu , sevincini yürekten paylaşıyorum 🙏
Dilegim; her birini tek tek sağlıkla kucağına alıp mis kokularını bahar gibi koklayasın ,pamuklarda sarıp sarmalayasın 💕💕💕💕
Allah ne muradın varsa versin,darısı tüm arkadaşlarıma

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına 😍 unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 😁 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri🥰 ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum😛
Maşallah Allah onları size bağışlasın sağlıkla gelişip sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallah🙇‍♀️🌸Allah yardımcın olsun sizi korusun canım🙇‍♀🌸😊

Ayyy!!! Evin prensesi bi tanecik mi👍🧿Çok güzel 👍 bi haber🧿🧿🧿🧿🧿 Allahım hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, Pandacımm🥰🤲🤲sizin evi düşünüyorumda pandaacımm tam bi cümbüş olacak🧿🧿🧿🧿😂😂😂 tıpkı bizim ev gibiii😉🤗😅 sen de annem gibi şimdiden terliklerini hazırlaa, ihtiyaç durumunda ayağından çıkarıp eline alman yeterli😇😂😂atmana gerek kalmadan evde sulh sağlanır😉🤣☺️ Güzel hünlerini görmen dileğiyle🙏🙏😘

Kııııızzzzz Morpati ne zaman geldin???
Nerdesin??
Kiev 365 oteline bugün yeni türk çifti geldi
Yoksa o senmisin😂❤️
Günaydinn,
Sabah 5 baska sürünerek gelen yoksa onlar bizdik. 🤭
Sonrasinda 8bucuktan 3 e kadar merkezdeydik. Göz kapaklarina mandal durumlari. 😘

Uğurumuz çok sevindim 3 böceğe 1 çiçek lazımdı 😍😂 Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin 🙏🙏❤️❤️🧿🧿🧿🧿

Maşallah 🧿 çok sevindim harika bir haber 🤰🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar evinize neşe huzur bereket getirsinler inşallah 🙏 💕💕💕💕

Kızlar, her gün bakıyorum buraya ve her gün bir mutlu haber oluyor. Maşallah.. Pozitif görenleri tebrik ediyorum, sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.
Kiev de olanlar ve gidecekler, Kıbrıs ekibi.. Allah sizin de yüzünüzü güldürsün. Hepinizin sonucunu merakla bekliyorum.
Z Zumrom , üzülme. Yeniden denemek için kollarını sıva. Sen de anne olacaksın..

Zaza, aigle, beyza, sade bluemoon.
Kizlar,
kiev dönüşü havalimaninda harç alıyorlar mı aliyorlarsa ukrayna parasi mi ne kadar almiyorlarsa daha güzel
Ve neredesiniz
hemen cvp vereyim şekerim girerken herhangi bir harç ödemiyorsun. Ama dönüşte Ukraynaya girişte doldurduğun evrakı sakın sakın kaybetme onu soruyorlar. Birde Kiev hava limanında Türkiye' ye giriş formu istiyor link ekliyorum bunu da mutlaka doldur. Telefondan gösterirsiniz.

Kızlar dün öyle tuhaf bir rüya gördüm kü demek hep aklım da ya bir erkek bebek gördün annem geliyor diyor bu çocuk size hiç benzemiyor gidiyorum gerçekten hiç benzemiyor kucağıma alıyorum bi tuhaf hissediyorum hayra çıksın
Erkek çocuk iyidir güzel haberdir. Bilinç altı senin rüyan kesinlikle biz genede hayra yoralım. Transfer zamanın belli oldu mu senin ?

Back