• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Hemen kan testi ver canim bugun kuvvet ve büyük ihtimalllll bal gibi hamilesin icin rahat etsin degerinin kac ciktigina bakarsin rabbim kucagina almayi nasip etsin

İşte tam net artık ben kan vereceğim

Eklentiler

• 75C63E0D-85DD-49E7-9753-12BB31BBD411.jpeg
    75C63E0D-85DD-49E7-9753-12BB31BBD411.jpeg
    157,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
Sagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü🥰
Geziyoruz bol bol sohbet muhabbet güzel geciyor 😘

Sagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü🥰
Aman canım yeterki herşey yolunda olsun siz iyi olun herşeyiniz Cook iyi geçsin başka şey istemeyiz . Dualarımız sizinle alın bebislerinizi sımsıkı da tutunsunlar size öylede kalabalık kalabalık dönün❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲

Afiyet şeker olsunnn 🙏😋😋Keyfiniz daim olsunn 👍Dualarım sizlerle innsss herşey gönlünüzce olsunn işleriniz rast gitsin 🤲🤲🤲❤️

Tebrik te edebilirsiniz
Yazılı olarak etmemiş olabilirim ama duyduğum anda icten bir sekilde dualarimi gönderdim her sayfaya hergün defalarca paylasip her gün tebrik mi bekliyosunuz 😀

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız , biz de başarısız 9 tüp bebekten sonra donasyon düşünüyoruz , kıbrıs araştırıyorduk fakat 4500. sayfadan bu yana okuyunca kiev i düşünmeye başladık . Aklıma takılan biotex in sitesinde donörlerin fotoğrafı var 1 donör kaç kez yumurta toplattırabiliyor ? Bu arada süreci burada paylasıp bilgi edinmemizi sağlayan herkesten Allah razı olsun 🙏

Back