Mesela ben 20 sayfada daha paylaşıldığını görmedim çünkü takip ettiğim başka sayfa yok sizin takip ettiğiniz sayfalarda bu bayanın paylaşım yapması sizi niye rahatsız etti şimdi de onu anlamadım kaldıki o sayfalarda anne /bebek/tüp bebek sayfaları ,ha takip etmiyorsanız neden bu bayanın paylaşımlarını araştırma gereği duydunuz onu hiç anlamadım şüphe duyduğunuz bir konu varsa adminle paylaşın kendisi ilgilensin kaldıki donasyon olduğunu söylememişki üstüne basa basa çatlatma iğnesi oldum demiş demekki kendi yumurtası haa sperm donasyonu da olabilir başka bişi de olabilir sormadık ki o konu da ayrı , bana şahsen garip geldi bu tutum o zaman bende nasip olurda hamile kalırsam bi kez mi paylaşim soran olmazsa hiç paylaşmayım mı böyle gruplaşma kutuplaşma olacaksa sessiz kalalım daha iyi ,böyle bi kural mı var her sabah test yapmış bizlede paylaşmış bunun nesi neden bazılarını rahatsız etti anlamakta hala zorlanıyorum ,biraz ilginç bi yaklaşım ne sizleri tanırım ne öbür bayanı ama bana göre herkesin yaşadıkları eğitimi kültürü ailesi çevresi ve yaşı ile beraber edindiği tecrübeler kendi davranışlarını belirler bu bayanda belliki genç bir arkadaşımız , misal kendi adıma artık hiçkimse benim hamile kalacağıma inanmadığı için çünkü 47 yaşımdayım ve defalarca negatif denemem oldu , şuan tedavi başlattığımı bildikleri halde hiç ilgilenmiyor sormuyorlar eşimden sonra tek destek bulduğum yer burası hatta bazen eşim bile umursamıyor , burda da paylaşım yaparken acaba kim rahatsız olup eleştiri yapacak onu mu düşüneyim , stresim bana yetiyor kusura bakılmasın insanlara bu şekilde yaklaşmanız yanlış benim fikrim bu , saygı göstermezsiniz ben yine aynını savunurum herkes paylaşım yapmakta özgür burası kimsenin tekelinde değil kimse de kimseye günde kaç paylaşım yapsın hangi sayfalarda paylaşsın söyleyemez … şuan itibariylede yazılanlara cevap vermicem bir süre sessiz takipte kalayım en iyisi , tedavi öncesi ben buraya stes atmaya giriyorum stres olmaya değil ,rahatsızlık verdiysem affola ,hepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın pozitiflerle kalın ….