Kızlar bende pazartesi progestron ve E2 bakılacak eğer uygunsa iğne ve ek ilaçlar vericem dedi sonuç iyi çıkarsa bu cumartesi değin diğer cumartesi transferim olucak o kadar heyecanlıyım ki allah kimsenin kucağını boş bırakmasın burda o kadar iyi insanlar tanıdım ki herkes herseye o kadar yardımcı oldu ki allah hepiniz den razı olsun iyi ki varsınız umarım bende bir gün buraya pozitif bir test atarım ❤️
Amin,
Insallah herşey düzgün ilerler ; Tedavinize başlayarak, bebeklerinizi caniniza alirsiniz 🙏

Sevgili panda,
Cinsiyet durumuna göre senin ikizlerin ikisi birden tek yumurta ikizi değil.yani ikizlerin biri tek yumurta diğeri çift yumurta ikizi bu durumda.ki bu iyi bsy bence.
Çünkü her ikisi de tek yumurta ikizi olsaydı örneğin; 2 kIz 2 erkek veya 4 erkek 4 kız olurdu.
Tek yumurtaların cinsiyeti mutlaka aynı oluyor

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına 😍 unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 😁 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri🥰 ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum😛
🥰🥰 ya nasıl güzel bir duygu şaka gibisin ❤️🧿 tabi üç erkek kayınvalidenin kralı olur senden çıraklık kalfalık ustalık kaynanalıgım diye gezerdin 🤣🤣 ama asıl o kızın vay haline üç erkek kardeşin ortasın da 😘 maşallah sana canım 🧿🧿

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına 😍 unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 😁 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri🥰 ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum😛
Yaaaaaaaaaa ne kadar guzellllllll allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. E biraz zor olucak tabi hepsini aynı anda kucaklaman🤭🤭🤭 sağlıkla taşırsın inşallah 🤲🤲🤲

Bu arada kizlar,
Kiev icin ileri tarihlerde gelecekseniz kesinlikle asilarinizi olun.
Asisiz ve kimlikle gelen biz ; yol bilmez iz bilmez 3 saat havaalaninda dolasima acik olan simkartlarimiza VDOMA (asisiz olanlarin zorunlu indirmesi gereken uygulama) onay kodu gelmeyince simkart almak icin debelenip durduk.
Nihayetinde cikisimizi gerceklestirdigimizde sarim 2 kilom yoktu 🤗
Ve dip not : Kiev yemek kültüründe anladigim zeytin yok. Yagli sert tuzlu beyaz peynir yok 🥴 miss mayali ekmegimizin kokusunu özledim tabi ki bir de kedimi 😍
Sevgiler,

Ne kadar güzel birşey Allah'ım sağ salim taşıyıp kucağınada aldirsin .

Kızlar bende pazartesi progestron ve E2 bakılacak eğer uygunsa iğne ve ek ilaçlar vericem dedi sonuç iyi çıkarsa bu cumartesi değin diğer cumartesi transferim olucak o kadar heyecanlıyım ki allah kimsenin kucağını boş bırakmasın burda o kadar iyi insanlar tanıdım ki herkes herseye o kadar yardımcı oldu ki allah hepiniz den razı olsun iyi ki varsınız umarım bende bir gün buraya pozitif bir test atarım ❤️
Canım tedavin şu gibi aksın
Herşey gönlünce olsun💙♥️🤲

zazaa senin transfer tahminen ne zaman olur ?? Ayy kızların hepsi neredeyse tanıştı senle bende denk geleyim istiyorum :KK19:
Caaaannn
Az şeker söyledi😂❤️
bende seninle tanışmak isterim
Eylülün 22 ultrason sonucuna ve ngs sonucuna göre yola çıkıcaz

Massallahhhhhh yilin annesii 4 uz annesiiiii oleyyyy 3 erkek 1 kiz cokkkkk sevindimmmmmm canimmm yaaa rabbim nasip etsin kayinvalide oldugun günleri vatana millete hayirli evlatlar olsun insallahhhhh. 🙏🙏🙏🙏🙏 erkekler kizkardeslerini korur.

🥰🥰 ya nasıl güzel bir duygu şaka gibisin ❤️🧿 tabi üç erkek kayınvalidenin kralı olur senden çıraklık kalfalık ustalık kaynanalıgım diye gezerdin 🤣🤣 ama asıl o kızın vay haline üç erkek kardeşin ortasın da 😘 maşallah sana canım 🧿🧿
Oglum olursa kizini istemeye gelirim 😁

Oleeeeyyyyy 3 igidin bir bacısı olucak
Sağlıkla gelsinler hepsi pandam
Allah nazardan korusun🤲🤲🤲❤️

Maşallah subanaallhh 🙏🙏🙏 Pandacim tebrik ediyorum seni. Yalnız kıza biraz üzüldüm 3 abi 🤪

Bu arada kizlar,
Kiev icin ileri tarihlerde gelecekseniz kesinlikle asilarinizi olun.
Asisiz ve kimlikle gelen biz ; yol bilmez iz bilmez 3 saat havaalaninda dolasima acik olan simkartlarimiza VDOMA (asisiz olanlarin zorunlu indirmesi gereken uygulama) onay kodu gelmeyince simkart almak icin debelenip durduk.
Nihayetinde cikisimizi gerceklestirdigimizde sarim 2 kilom yoktu 🤗
Ve dip not : Kiev yemek kültüründe anladigim zeytin yok. Yagli sert tuzlu beyaz peynir yok 🥴 miss mayali ekmegimizin kokusunu özledim tabi ki bir de kedimi 😍
Sevgiler,
Kııııızzzzz Morpati ne zaman geldin???
Nerdesin??
Kiev 365 oteline bugün yeni türk çifti geldi
Yoksa o senmisin😂❤️

Yaaa çok güzel canım. 3 erkek içlerinde de 1 gül yani 🤩🤩 o zaman erkekler tek yumurta ikizi değil mi 😀

Masallah canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah😍😍

Canımmmm çok güzel bir haber çok sevindim senin adına, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏🙏 bence sen şahane bir kayınvalide olursun bu yaşadıkların seni diğerlerinden büyük bir farkla öne çıkarır. Senin gelinler çok sansli olacak ❤️❤️

Back