• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok gecmis olsun,umalim ki bundan sonraki transferiniz ister kendi yum ister donasyon olsun yüzünüzü güldürsün biran önce.
hayır,sizin yaşinizda bircok arkadasimiz var hatta sizdennbüyük olanlar da var.
lutfen kafanizi toplayip,üzüntünüzü yasadiktan sonra sakin kafayla 4000-4500 sayfa geriye gidip okuyun.akliniza takilan sorularin cevaplarini eminim ki bulucaksinizdir.sevgiler🍀
Çok teşekkür ederim.Aslında eşim daha önce yapalım demişti tüp bebeğe başlamadan ama ben istemedim kendi yumurtamla olsun istedim tabi ki burdaki herkes öyle olsun ister ama olmuyorsada çare kalmıyor😔Ama çok yoruldum maddi manevi.Bu işlem çok pahalımı fiyatlar nasıl

Bence yumurta önemsiz önemli olan kanınla canınla karnında büyütüp doğurmak sonuçta her ay kanama ile pede giden bir detay yumurta.
Çok güzel bir düşünce
İnanın kendi yumurtalarımla olmayınca donasyon kesin deim olucak
Ama olmayınca hiç donasyonlada olmuyor

Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen❤️
Bende ordayımm 🙋🏼‍♀️9 Eylül

Bence yumurta önemsiz önemli olan kanınla canınla karnında büyütüp doğurmak sonuçta her ay kanama ile pede giden bir detay yumurta.
Bence de. Bu yaşımıza kadar çocuksuz geldik , birçoğumuz kayıplar yasadik.
Önemli olan şu yalan dünyada saglikli bir çocukla anneliği tatmak artık.
Ne eşim ne ben yumurta sperm bizimmis değilmiş hiç takılmiyoruz bile.
Yeter ki sonunda nasip olsun

Arkadaşlar merhaba, Kıbrıs’tan yumurta donasyonu ile başarı alan oldu mu acaba?
Selam, Benim maalasef basarisiz bir transferim oldu.Sanirim kendimi ayarlayip Ben de Kiev e gidebilirim

Bende ordayımm 🙋🏼‍♀️9 Eylül
Kızlar biz sperm vericez,oluşan embriyolarımız ngsye giricek
Benim transfer şimdi değil
Sadece eşim yalnız gitmek istemedi bende eşlik ettim
Simdiden Yolun acik , kucagin dolu dolu olsun insallah🙏
Sen ve isteyen dileyen tüm arkadaslarin sansi bahti acik olsun
Rabbim utandirmasin🧿

Sevgili kader arkadaşlarim kendimi tam olarak toplayamasam da ayağa kalmak zorundayım hayat devam ediyor 😔😔😔😔Sonucumda, üzüntümde yanımda olan özelden yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Artık yaşamam sanmıştım ama maalesef yine yaşadım. Ağustos ayı grubunda 11 kadından 2 kişi negatif olduk. Bazen neden diye sorgulamadan yapamıyorum.Bende yada bizde sorun olan şey neydi.9 kadın pozitif görürken biz neden göremedik. Bizde mi dönor demi sorun vardı diye kafamdan deli sorular geçmiyor değil bir haftadır. Ama sonra bize nasip değilmiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim tekrar negatif alacağımı bilsem yine Kiev e giderdim. Başarı şansı çok yüksek.Orada buradaki çoğu merkezden daha çok insanca karsilandik, davranış gördük. Keyifli huzurlu zaman gecirdik. Ahhh birde o pozitiflerin arasında da olabilseydik. Darısı Eylül ekibinin başına olsun inşallah. Hiç kimse negatifi görmesin. Allah'ım bu duyguyu düşmanıma bile yaşatmasın. Diğer arkadaşın bir şansı daha var o ikili paket almış ve onun içinde canı yürekten duaciyim bu sefer olacak . Şimdilik benim için bu sayfa kapandı. Ama bu sayfa benim için Baki kalacak hepinizi takip edeceğim özellikle de zazamin da anne olacağını göreceğim inşallah. Hayırlı haberler le dönün Eylül ekibi, sonra Ekim sonra Kasım. Bundan sonraki herkes hep en güzel haberlerle dönsün. Ben o olumsuz sonucu gördüm Allah'ım başka hiç kimseye göstermesin.
Pozitif haberi alan canım arkadaslarmi da tek tek yazamasamda hepsini aglarak canı yürekten tebrik ettim ve sağ salim saglikla da dogurmalari içinde duaciyim. Hepinizi seviyorum 🤲🤲🤲🤲
Merhabalar,
Gelmis gecmis olsun insallah,
2 defa ayni durumu yasayan Ben olarak soylüyorum ki ; tüm duygularini lutfen bastirma, zamaninda Yasa ki sonrasi icin dinlenmis bir bedeni ve zihni kucaklayacaksin .Aglamak Cok iyi geliyor , sonrasi icin onariyor adeta…zaman nasil kudretli hemencecik sarip sarmaliyor aciyan yerlerimizi💕
Biliyorum , Bazen daha iyi şeyler bir araya gelebilsin diye her şey dağılır.
Sistemin daha güzel bir şeyi yerine koyması için yer açması gerekir.
Ol der ve Olur…
Güzel haberler yakinda…Hepimiz icin
Sevgiler

Simdiden Yolun acik , kucagin dolu dolu olsun insallah🙏
Sen ve isteyen dileyen tüm arkadaslarin sansi bahti acik olsun
Rabbim utandirmasin🧿
Aminn.. Sağol canım hepimiz hayalimize kavuşuruz inşallah 🙏🏻
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kieve?

Back