- Emoji Skoru
- 26.100
- Puanlar
- 478
❤❤❤❤❤❤❤❤❤İnşallah canlar hep birlikte anne olacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤İnşallah canlar hep birlikte anne olacağız![]()
Çok teşekkür ederim.Aslında eşim daha önce yapalım demişti tüp bebeğe başlamadan ama ben istemedim kendi yumurtamla olsun istedim tabi ki burdaki herkes öyle olsun ister ama olmuyorsada çare kalmıyorcok gecmis olsun,umalim ki bundan sonraki transferiniz ister kendi yum ister donasyon olsun yüzünüzü güldürsün biran önce.
hayır,sizin yaşinizda bircok arkadasimiz var hatta sizdennbüyük olanlar da var.
lutfen kafanizi toplayip,üzüntünüzü yasadiktan sonra sakin kafayla 4000-4500 sayfa geriye gidip okuyun.akliniza takilan sorularin cevaplarini eminim ki bulucaksinizdir.sevgiler![]()
Çok güzel bir düşünceBence yumurta önemsiz önemli olan kanınla canınla karnında büyütüp doğurmak sonuçta her ay kanama ile pede giden bir detay yumurta.
Bende ordayımmEylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen![]()
Bence de. Bu yaşımıza kadar çocuksuz geldik , birçoğumuz kayıplar yasadik.Bence yumurta önemsiz önemli olan kanınla canınla karnında büyütüp doğurmak sonuçta her ay kanama ile pede giden bir detay yumurta.
Selam, Benim maalasef basarisiz bir transferim oldu.Sanirim kendimi ayarlayip Ben de Kiev e gidebilirimArkadaşlar merhaba, Kıbrıs’tan yumurta donasyonu ile başarı alan oldu mu acaba?
Bende ordayımm9 Eylül
Simdiden Yolun acik , kucagin dolu dolu olsun insallahKızlar biz sperm vericez,oluşan embriyolarımız ngsye giricek
Benim transfer şimdi değil
Sadece eşim yalnız gitmek istemedi bende eşlik ettim
Merhabalar,Sevgili kader arkadaşlarim kendimi tam olarak toplayamasam da ayağa kalmak zorundayım hayat devam ediyorSonucumda, üzüntümde yanımda olan özelden yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Artık yaşamam sanmıştım ama maalesef yine yaşadım. Ağustos ayı grubunda 11 kadından 2 kişi negatif olduk. Bazen neden diye sorgulamadan yapamıyorum.Bende yada bizde sorun olan şey neydi.9 kadın pozitif görürken biz neden göremedik. Bizde mi dönor demi sorun vardı diye kafamdan deli sorular geçmiyor değil bir haftadır. Ama sonra bize nasip değilmiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim tekrar negatif alacağımı bilsem yine Kiev e giderdim. Başarı şansı çok yüksek.Orada buradaki çoğu merkezden daha çok insanca karsilandik, davranış gördük. Keyifli huzurlu zaman gecirdik. Ahhh birde o pozitiflerin arasında da olabilseydik. Darısı Eylül ekibinin başına olsun inşallah. Hiç kimse negatifi görmesin. Allah'ım bu duyguyu düşmanıma bile yaşatmasın. Diğer arkadaşın bir şansı daha var o ikili paket almış ve onun içinde canı yürekten duaciyim bu sefer olacak . Şimdilik benim için bu sayfa kapandı. Ama bu sayfa benim için Baki kalacak hepinizi takip edeceğim özellikle de zazamin da anne olacağını göreceğim inşallah. Hayırlı haberler le dönün Eylül ekibi, sonra Ekim sonra Kasım. Bundan sonraki herkes hep en güzel haberlerle dönsün. Ben o olumsuz sonucu gördüm Allah'ım başka hiç kimseye göstermesin.
Pozitif haberi alan canım arkadaslarmi da tek tek yazamasamda hepsini aglarak canı yürekten tebrik ettim ve sağ salim saglikla da dogurmalari içinde duaciyim. Hepinizi seviyorum![]()
Aminn.. Sağol canım hepimiz hayalimize kavuşuruz inşallahSimdiden Yolun acik , kucagin dolu dolu olsun insallah
Sen ve isteyen dileyen tüm arkadaslarin sansi bahti acik olsun
Rabbim utandirmasin![]()
Inşallah zaza insallahEndişe etme
Ön görüşmede belli olucak sorun nerden kaynaklı
sanirim 3 aya kadar orada olurum. Haber ederim sürecim hakkindaAminn.. Sağol canım hepimiz hayalimize kavuşuruz inşallah
Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kieve?
Çok geçmiş olsunSelam, Benim maalasef basarisiz bir transferim oldu.Sanirim kendimi ayarlayip Ben de Kiev e gidebilirim
Amiiiiiinnnn bacımSimdiden Yolun acik , kucagin dolu dolu olsun insallah
Sen ve isteyen dileyen tüm arkadaslarin sansi bahti acik olsun
Rabbim utandirmasin![]()
Beyzoş bizde az şekerle şimdi girdikBiz yeni geldik kizlar otele giris yaptik kendimi yataga attim yorgunum uykusuzm![]()
Umarım sizin de olacak çok içten diliyorumÇok güzel bir düşünce
İnanın kendi yumurtalarımla olmayınca donasyon kesin deim olucak
Ama olmayınca hiç donasyonlada olmuyor
Sizde gec gelmissiniz cnm , ben öldüm acliktanBeyzoş bizde az şekerle şimdi girdik
Yarın kahvaltıda görüşürüz![]()