• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eftaliosum nasılsın pek girmiyorsun merak ettim 😗
Canim benim iyiyim disim cekildi sabah 11 de cekildikten sonra cok agrim oldu o yuzden giremedim agri kesiciyle anca kendime geldim dolgu ve cekim ayni anda olunca dis agrisindan oluyorum zannettim

Kizlar ,
Aigle , Zaza , Az sekerli , Beyza
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin.
Yurtdisi cikisinda problem yasadiniz mi.
cok tesekkurler canım,ancak kendime geliyorum valla yorgunluktan🤦🏼‍♀️
öncelikle ; uçak fulldu.ögrenci agirlikliydi egitim donemi basladi sanirim burda da.ve kontrol noktasina giris cok kalabalik oldu birden ama baktik hes kodu tarzi bir uygulama yapiyorlar ve asisizlarin biraz sıkıntısı oluyor.biz asili oldugumuz icin cok hizli giris yaptik.kontrol sirasinda da iki dakika icinde gectik.ama biz pasaportla giris yaptik,onun da etkisi vardir.

Canim benim iyiyim disim cekildi sabah 11 de cekildikten sonra cok agrim oldu o yuzden giremedim agri kesiciyle anca kendime geldim dolgu ve cekim ayni anda olunca dis agrisindan oluyorum zannettim
Çok geçmiş olsun canim zordur diş tedavisi Allah şifa versin 😘

Gecmis olsun , nihayet son buldu inşallah

cok tesekkurler canım,ancak kendime geliyorum valla yorgunluktan🤦🏼‍♀️
öncelikle ; uçak fulldu.ögrenci agirlikliydi egitim donemi basladi sanirim burda da.ve kontrol noktasina giris cok kalabalik oldu birden ama baktik hes kodu tarzi bir uygulama yapiyorlar ve asisizlarin biraz sıkıntısı oluyor.biz asili oldugumuz icin cok hizli giris yaptik.kontrol sirasinda da iki dakika icinde gectik.ama biz pasaportla giris yaptik,onun da etkisi vardir.
Tatli yorgunluktur o ,
Hava nasil oralarda , hepiniz ayni oteldesiniz. Otelinize baktim miss :KK36:

Doktorun ve hemsiren oyle dediyse cevabi odur canim.
Ne için ogrenmeye calisiyorsun. Betan yüksek mi cikti.
Yok kuzum şöyle benim transferimin 3.günü transferden 11 gün öncede çatlatma iğnesi oldum doğal yolla rahim hazırlandığı için tutunması için bebeğin gonapetly iğnede yaptım bugün dayanamadım idrar testi yaptım ondan sordum

Eklentiler

• B31D6F73-7220-4760-A474-2CBE367C3828.jpeg
    B31D6F73-7220-4760-A474-2CBE367C3828.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 58
  • F59C5822-5B64-42B4-A0BC-E47079A0CC1A.jpeg
    F59C5822-5B64-42B4-A0BC-E47079A0CC1A.jpeg
    236,2 KB · Görüntüleme: 60
Yok kuzum şöyle benim transferimin 3.günü transferden 11 gün öncede çatlatma iğnesi oldum doğal yolla rahim hazırlandığı için tutunması için bebeğin gonapetly iğnede yaptım bugün dayanamadım idrar testi yaptım ondan sordum
Transferinin 3.günü test mi yaptın : )
Gerci blast ise cikma ihtimali var. Insallah pozitiftir canim.

Ayyy mesai başlamış :KK19:
Kızlar hepiniz bol şans diliyorum Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüzde ne varsa misli misli versin inşallah :dua:
Duygulandım sizleri düşününce çoooooook mutlu olun inşallah :cry:
Gece sabağa karşı vardık otele😂
Az şekerle beraber
Az şeker çok yorgundu odadan çıkmadılar
Beyzanur,biz ve bluemon gezdik
Kiev 365 etrafı çok güzel
Gezilecek yerde çok
Bluemoonun yatın ilk transferi
Kızlar dua edelim ona

Az şekerle beraber
Gezilecek yerde çok
Kızlar dua edelim ona
Dualarimiz sizinle :dua:

Az şekerle beraber
Gezilecek yerde çok
Kızlar dua edelim ona
Evet yaa bahçesi çok güzel. Odamızdan çıkış vardı direk bahçeye, bahçeye çıkıp oturmuştum bende. @Bloemoon78 orada olmana çok sevindim :KK200:
Muhteşem bir enerjiniz var hepinize bol şans diliyorum. Hadi kızlar gösterin kendinizi çok umutluyum sizden En Büyük TÜRKİYE:KK19:

Back