• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende yumurta donasyonu düşünüp merkez araştıranlardan biriyim. Yaşım malesef ileri olduğu için merkez başarı orani çok önemli benim için.. aranızda tecrubeleriyle beraber yol gösterebilecek olan var mı???🙏🙏🙏
Sayfayı yalnış söyledim
Üşenmedim araştırdım 17 nisan kieve giderken çok güzel anlatım ve fotoraflar çektim
Beni okuyup kieve gidip hamile kalan arkadaşlarımız her halde 30 geçti😂
Kolaylık olsun diye fotorafı çektim
Açın o sayfadan okuyun

Eklentiler

• 1B9F7C09-D80E-4A3F-9623-AF637F1376A7.png
    1B9F7C09-D80E-4A3F-9623-AF637F1376A7.png
    265,3 KB · Görüntüleme: 67
  • F48E43FE-4F3E-4629-8C43-04BBED249331.png
    F48E43FE-4F3E-4629-8C43-04BBED249331.png
    137,9 KB · Görüntüleme: 71
Canımmmm öncelikle tez zamanda sıkıntılı günleri geçirmeni diliyorum. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız. Ne güzel, ne içten yazıp dökmüşsün içini.. Allah gönlünün güzelliğine göre versin sana. Negatif aldığımda 2 kere (tüp bebek) aynı şeyleri hissettim dibe vurdum, tahammülsüzdüm. Ama bir şekilde toparlanmıyor muyuz zaten yine ayağa kalkacağız. Üzme kendini lütfen vardır bunda da bir hayır.

Bir kere ağladıysan üç kere gülecek,
yedi katlı binan yıkıldıysa sekiz katlısını yapacaksın.
Beş kez düştüysen altıncı kez kalkacaksın.
Bazı savaşlar böyle kazanılır. 👊🏻👊🏻
Canım çok duygulandım. Çok teşekkür ederim zamanla ayağa kalkacagim ve buradaki tüm zorluklari yaşamış kadınlar olarak zamanla hepimiz tekrar tekrar ayağa kalkacagiz. Tekrar denemeye gücüm olurmu bilmiyorum ama hayata devam edecegiz

Canım çok duygulandım. Çok teşekkür ederim zamanla ayağa kalkacagim ve buradaki tüm zorluklari yaşamış kadınlar olarak zamanla hepimiz tekrar tekrar ayağa kalkacagiz. Tekrar denemeye gücüm olurmu bilmiyorum ama hayata devam edecegiz
Canım Zumronum burdan ayrılma
En güzel teselli burası
İnan gebe kalanları duyunca içimde kelebekler uçuşuyor
Umudum artıyor

Sana ordan haber yazıcam
Lazımsa Andreyle senin elenaya gidicem

Zumron seninle beraber negativ olan arkadaşımız kadınlar klübündenmi?
Kim ki o?
Onun neden negativ oldu acaba
Zazacim onunla aynı otelde kaldık. Bizim gizli takipcimiz.onunda zorlu yolları olmuş. Onunda neden olmadığına dair henüz bilgi verilmemiş. Durubalim o ben üçümüz arka arkaya transfer olduk. Bizim transferler bitti zirka geldi onunda embriyo glue yapıldı. Çok keyifli bir gündü sonu bizim için de güzel olsaydı keşke 😔😔😔

Zazacim onunla aynı otelde kaldık. Bizim gizli takipcimiz.onunda zorlu yolları olmuş. Onunda neden olmadığına dair henüz bilgi verilmemiş. Durubalim o ben üçümüz arka arkaya transfer olduk. Bizim transferler bitti zirka geldi onunda embriyo glue yapıldı. Çok keyifli bir gündü sonu bizim için de güzel olsaydı keşke 😔😔😔
Zumron onunda doktoru aynı senin elenan değilmi
Keşke oda ortaya yazsa bilseydik problem neden kaynaklı
Ama lütfen yelkenleri burakma
Bizde anne olucaz👍🤲
Buna inanıyorum

Sana ordan haber yazıcam
Lazımsa Andreyle senin elenaya gidicem
Canım zazam herşey için sağol. En kötü olduğum gün bile ayrılmadım bu sayfa bana da çok moral oluyor. Asla ayrilmayi düşünmedim zaten. Buradaki o sevinçleri umutları mutlulukları okudukça katıla katıla ağlayarak seviniyorum.

arkadaşlar ,çok sevgili bayanlar, hepiniz mi Kiev'e gittiniz Kıbrıs'a giden kimse olmadı mı? kimse Kıbrıs'ta olumlu sonuç almadı mı? önereceğiniz bir merkez yok mu yani?
Çoğu arkadas kiev e gidiyor canım. Ben ve birkaç kişi kibris ta yaptrdik. Merkez önerisi yapmak doğru olnaz sen arastr içine sinene gidersin arkadaşım. Ben gynolife ta yaptrdim suan sukur hamileyim

Arkadaşlar merhaba. Ben 47 yaşındayım ocak ayından itivaren tüp bebek tedavisiyle uğraşıyırum.2 kere prp yapıldı.4 toplama dondurulmuş orta kalite 3 embriyo.Ve son toplamada 4.gün iki embriyo taze transfer denedik ve bugün test sonucum negatif kanamam olmuştu dün akşam😔.Elde kaldı 3 orta kalite 3.gün dondurulmuş embriyo.Bu benim ilk transferimdi .Çok üzgünüm henüz eşime söyleyemedim.Bu sizin yaptırdığınız yumurta donasyonunun belli bir yaş sınırı varmı acaba veya şartları ...

arkadaşlar ,çok sevgili bayanlar, hepiniz mi Kiev'e gittiniz Kıbrıs'a giden kimse olmadı mı? kimse Kıbrıs'ta olumlu sonuç almadı mı? önereceğiniz bir merkez yok mu yani?
Bende ayni şekilde kibrista gynolife da tedavi oldum suan gebelik var çok şükür Canm herkesin tecrubesi ve tedavisi farklı olabilir sen de arastir canm smyra dedigi gibi içine sinen yer olsun ins rabbim hepimizin hakkinda hayirlsiinj versin ins tez zamanda sizlerede nasip.olur mujdeli haberler verin 🤲😂

Sevgili kader arkadaşlarim kendimi tam olarak toplayamasam da ayağa kalmak zorundayım hayat devam ediyor 😔😔😔😔Sonucumda, üzüntümde yanımda olan özelden yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Artık yaşamam sanmıştım ama maalesef yine yaşadım. Ağustos ayı grubunda 11 kadından 2 kişi negatif olduk. Bazen neden diye sorgulamadan yapamıyorum.Bende yada bizde sorun olan şey neydi.9 kadın pozitif görürken biz neden göremedik. Bizde mi dönor demi sorun vardı diye kafamdan deli sorular geçmiyor değil bir haftadır. Ama sonra bize nasip değilmiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim tekrar negatif alacağımı bilsem yine Kiev e giderdim. Başarı şansı çok yüksek.Orada buradaki çoğu merkezden daha çok insanca karsilandik, davranış gördük. Keyifli huzurlu zaman gecirdik. Ahhh birde o pozitiflerin arasında da olabilseydik. Darısı Eylül ekibinin başına olsun inşallah. Hiç kimse negatifi görmesin. Allah'ım bu duyguyu düşmanıma bile yaşatmasın. Diğer arkadaşın bir şansı daha var o ikili paket almış ve onun içinde canı yürekten duaciyim bu sefer olacak . Şimdilik benim için bu sayfa kapandı. Ama bu sayfa benim için Baki kalacak hepinizi takip edeceğim özellikle de zazamin da anne olacağını göreceğim inşallah. Hayırlı haberler le dönün Eylül ekibi, sonra Ekim sonra Kasım. Bundan sonraki herkes hep en güzel haberlerle dönsün. Ben o olumsuz sonucu gördüm Allah'ım başka hiç kimseye göstermesin.
Pozitif haberi alan canım arkadaslarmi da tek tek yazamasamda hepsini aglarak canı yürekten tebrik ettim ve sağ salim saglikla da dogurmalari içinde duaciyim. Hepinizi seviyorum 🤲🤲🤲🤲
Zumrom rabbim önce sabir ve saglik versin en önemlisi bu nasibimizde varsa olacak ins yoksa yapacak birşey yok rabbim neylerse güzel eyler suan taze olduğu icin acın büyük degisik durum hakikaten benimde ttansfer sonrası 11.günüm gebelik göründü ama ne olur bilinmez bakalim nasip hersey lutfen sende oyke dusun ne olursa olsun hakkimizda hayirli olan de seni kalbinden kucaklıyorum sevgiler

Arkadaşlar merhaba. Ben 47 yaşındayım ocak ayından itivaren tüp bebek tedavisiyle uğraşıyırum.2 kere prp yapıldı.4 toplama dondurulmuş orta kalite 3 embriyo.Ve son toplamada 4.gün iki embriyo taze transfer denedik ve bugün test sonucum negatif kanamam olmuştu dün akşam😔.Elde kaldı 3 orta kalite 3.gün dondurulmuş embriyo.Bu benim ilk transferimdi .Çok üzgünüm henüz eşime söyleyemedim.Bu sizin yaptırdığınız yumurta donasyonunun belli bir yaş sınırı varmı acaba veya şartları ...
Geçmiş olsun
47 yaş kendi yumurtanızla deneme biraz yılbaşı ikramiyesi gibi
Bence donasyon düşünün

cok gecmis olsun,umalim ki bundan sonraki transferiniz ister kendi yum ister donasyon olsun yüzünüzü güldürsün biran önce.
hayır,sizin yaşinizda bircok arkadasimiz var hatta sizdennbüyük olanlar da var.
lutfen kafanizi toplayip,üzüntünüzü yasadiktan sonra sakin kafayla 4000-4500 sayfa geriye gidip okuyun.akliniza takilan sorularin cevaplarini eminim ki bulucaksinizdir.sevgiler🍀

Bende yumurta donasyonu düşünüp merkez araştıranlardan biriyim. Yaşım malesef ileri olduğu için merkez başarı orani çok önemli benim için.. aranızda tecrubeleriyle beraber yol gösterebilecek olan var mı???🙏🙏🙏
Merhaba canım, Z Zaza74 zazacigimin mesajlarini okursan bu konuda çok güzel bilgiler edinirsin. Kıbrıs ve Kiev de tecrübelerini bizimle her detayına kadar paylaştı. Ayrıca yaş ne ki 😊 ben de 47yasindayim hiç kendimi ileri yaşta görmüyorum ☺️

Back