• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim aracı dediğin nedir anlamadım? Sen direk merkez seçip görüşsen daha iyi olmaz mı? Buradaki arkadaşlarım hiç bir aracidan bahsetmedi ben de Kıbrıs ta tedavi gördüm ama aracı falan bilmiyorum. Canım bir merkezde karar kıl ve kendin direk görüş. Öyle aracilara paranı kaptırma hem maddi hem manevi hem de sağlığını koru lütfen.
Kalan embriyolarim var canim başka hastaneye gidersek bisey olur mu yada orayı birakicaz diye zarar verirler mi diye düşünmeden edemiyorum bugün Kıbrısla konuştuk ama sizinle devam etmicez demedim şimdilik aracı kişi ordan alıcaz kalan embriyolari dedi

Canım Zumronum Allah sana maddi ve manevi güc versin
İnşallah çabuk toparlan ve tedaviye başla
Ama ilk önce neden negativ araştırılsın
Kiev ne dedi bu duruma
Bende zaten son tedavimi yapıyorum
Biliyorsun eskilerden kalanım
Çok düşüşler yaşadım
Artık eskisi kadar gücüm yok
Canımda düştü
Eskisi kadar sağlıklı değilim
İnşallah benim bu tedavim güzel sonlansın sana ve tüm arkadaşlarıma umut olsun❤️❤️❤️💋💋💋💋
Canım zazam tüm yüreğim dualarım seninle sen anne olmalısın ve bunu Kiev başaracak bence. Dediğin gibi maddi manevi toparlanma zor ama insanız biraz borç ödeyip elimiz biraz para görürse yine belki deneriz deriz de içimde o korku dolu ya g ne aynı olursa. Şimdilik Kiev den hiçbir açıklama yok yada yapacaklar mi onuda bilmiyorum. Sen güzelliklerle dön inşallah 🤲🤲🤲

Ayın 2si veya 3 ünde adet olmam gerekirdi olmadım ama benim stressden ve uçak yolculuğu sonrası hep geciktiği olurdu , Andrey e söyledim verdikleri ilaçlardan vs olabilir dedi , bugün muayne sonucunu gönderince yine söyledim siz ona takılmayın dedi , dr da sorun değil muhtemelen de aktif adet olmayacak bi lekelenme görecek demiş , estrofem ve diğer ilaçlara 8 inde başlıcam daha başlamadım ama bu sabah nar suyuna başladım 😃 bu arada burdaki dr umda adet olmazsın belki kahverengi bi lekelenme olur demişti pekişmiş oldu …
Ben de depotdan sonra bu ay regl olmadim, usg de baskilamis menopoza sokmus ama regl olmasanda rahim incelmis dendi,olabiliyormus ,estrofeme baslayinca belki az kanama olabilir dendi.kaygilanma , Latex alerjim cikti ultrasound yapan kadin dedi usgden sonra idrar yollari iltihabi oldum antibiyotik aliyorum hala ben de 8 inde baslicam 🥰

İnçe olduğu için rahim onunçin lekelenme olur demişler
Ama nar suyunu acaba bekletsen
Estrofeme başla ve 5-7 gün sonra ultrasonda bakılınca eğer rahim ince kalırsa nar suyu iç
Andrey özelikle ilave ne içeceğimizden haberdar olmamızı istedi
Lütfen buna dikkat et
15 inde tekrar muayne olucam ama haklısın belkide muayneden sonraki 4 gün gerek varsa içmeliyim bende bilemedim şimdi

Ben de depotdan sonra bu ay regl olmadim, usg de baskilamis menopoza sokmus ama regl olmasanda rahim incelmis dendi,olabiliyormus ,estrofeme baslayinca belki az kanama olabilir dendi.kaygilanma , Latex alerjim cikti ultrasound yapan kadin dedi usgden sonra idrar yollari iltihabi oldum antibiyotik aliyorum hala ben de 8 inde baslicam 🥰
Bize galiba aynı protokol uygulanıyor hayırlısı olsun inşallah güzel pozitif sonuçlar alırız hepimiz açıklama için çok teşekkürler 😍

canim arkadasim,gunlerdir aklimdasin..acini yüregimde hissediyorum.cok zor gercekten.ozellikle bukadar basari orani yüksekken neden ben demen cok normal.ayni endise kaygi daha transfer olmadan benim aklimdan da cikmiyor.
ama kiev nededi bu konuda,bu cok onemli.neden negatif almis olabileceginin sorunun cevabini verebiliyorlar mi?

sana ve esine güc sabir diliyorum.umarim en kisa zamanda toplar kendinizi tekrar baslarsiniz.dualarim seninle zumrom🤲❤️
Çok teşekkür güzel sözlerin tesellin için. Sen hiç beni düşünme ben negatif olabilirim ama dokuz arkadasimiz pozitif sende onların içine gireceksin. Artık sana stres yok. Böyle dusuneceksin. Sen şu anda çok güzel bir anne adayisin dualarım seninle🤲🤲

Çok teşekkür güzel sözlerin tesellin için. Sen hiç beni düşünme ben negatif olabilirim ama dokuz arkadasimiz pozitif sende onların içine gireceksin. Artık sana stres yok. Böyle dusuneceksin. Sen şu anda çok güzel bir anne adayisin dualarım seninle🤲🤲
cook cook tesekkurederim zumromcum.canim benim asla suan senin durumun varken kendi endisemi dile getirmek degildi derdim😔 demek istedigim,neden ben die düsünüyorsan cok normal bak ben daha olmadan bunlari düsünüyorum demek icindi❤️
biz herzaman burda yanindayiz,en kisa zamanda tekrar ayaga kalkip baslicaksiniz ben inaniyorum bunu🤲🤲🍀

Sana sabır diliyorum, kendine zaman tanı acele etme daha vakit var. Eminim tekrar anne olmak için adım atacaksın, içimden öyle geliyor. Sevgili Zumrom, iyi insanlara vicdan sahibi topluma ihtiyacımız var ve sen yüce gönlünle böyle bir anne olacaksın, caniş gönülden inanıyorum🙏🙏🥰 sevgilerimle
Canımsın sibracim bunu canı yürekten söylüyorum. Güzel tesellilerin beni çok mutlu ediyor.Bende inanıyorum zaman beni ayağa kaldıracak. Benim yüreği güzel arkadaşım🤲🤲❤️❤️

Sevgili kader arkadaşlarim kendimi tam olarak toplayamasam da ayağa kalmak zorundayım hayat devam ediyor 😔😔😔😔Sonucumda, üzüntümde yanımda olan özelden yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Artık yaşamam sanmıştım ama maalesef yine yaşadım. Ağustos ayı grubunda 11 kadından 2 kişi negatif olduk. Bazen neden diye sorgulamadan yapamıyorum.Bende yada bizde sorun olan şey neydi.9 kadın pozitif görürken biz neden göremedik. Bizde mi dönor demi sorun vardı diye kafamdan deli sorular geçmiyor değil bir haftadır. Ama sonra bize nasip değilmiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim tekrar negatif alacağımı bilsem yine Kiev e giderdim. Başarı şansı çok yüksek.Orada buradaki çoğu merkezden daha çok insanca karsilandik, davranış gördük. Keyifli huzurlu zaman gecirdik. Ahhh birde o pozitiflerin arasında da olabilseydik. Darısı Eylül ekibinin başına olsun inşallah. Hiç kimse negatifi görmesin. Allah'ım bu duyguyu düşmanıma bile yaşatmasın. Diğer arkadaşın bir şansı daha var o ikili paket almış ve onun içinde canı yürekten duaciyim bu sefer olacak . Şimdilik benim için bu sayfa kapandı. Ama bu sayfa benim için Baki kalacak hepinizi takip edeceğim özellikle de zazamin da anne olacağını göreceğim inşallah. Hayırlı haberler le dönün Eylül ekibi, sonra Ekim sonra Kasım. Bundan sonraki herkes hep en güzel haberlerle dönsün. Ben o olumsuz sonucu gördüm Allah'ım başka hiç kimseye göstermesin.
Pozitif haberi alan canım arkadaslarmi da tek tek yazamasamda hepsini aglarak canı yürekten tebrik ettim ve sağ salim saglikla da dogurmalari içinde duaciyim. Hepinizi seviyorum 🤲🤲🤲🤲
Canımmm sana yazmak çok istedim ama yazamadım🥺 Allah biliyor haberini alınca çok çok üzüldüm acını içimde hissettim 😔😔Tanışmayı çok istediğim biriydin ve görünce sebebini anladım o kadar naif tatlı ve iyi kalplisin ki 🙏🙏Sadece biraz zaman arkadaşım burada çoğumuz çok kez düştük ve degalarca ayağa kalktık insanız ve içimizde ki istek var olduğu sürece mücadeleye devam edicez👍Kalbim seninle❤️ inan ve dıalarımda her zaman yer bulacaksın Canı gönülden diliyorum en kısa zaman da toparlanmanı ve muradına ermeni🤲🤲🤲🤲

Zumromcugum,ilk haberi verdiginden beri uzuntunu hissedebiliyorum sorguluyorsun , haklisin …ama zaman gercekten herseyin ilaci. “Simdilik…” demissin, maddi / manevi toparlanip bu gunleri asinca sen de guzel haberler ver diliyorum,sevgiler 🙏🙋🏻
çok teşekkür ederim güzel manevi destekleriniz için inşallah birgün sapasağlam ayağa kalkıp tekrar ümit edebilirim. Kucak dolusu sevgiler de benden sana

Canım hiç kötü düşünme kötü çağırma kötü de olmayacak tabiki sende anne olacaksın hemde en kısa zamanda sadece bu sefer senin sıran değildi ve kesinlikle Allah sana daha güzel yazılar yazdı daha güzel kapılar açtı öyle düşün , bizde seni çok seviyoruz , dualarım seninle 🙏🙏🙏
canım çok teşekkür ederim. inşallah bende birgün bu güzellkleri tadarım. allahıma inancım çok yoksa dayanamazdım. benim de dualarım sizlerle

Sevgili Z Zaza74 tedavin hayırlı yolun açık olsunnn 🤲🤲🤲Allah seni sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla sevindirsinn innsss🤲🤲🤲🤲Kalbim ve dualarım seninle❤️❤️

Ve sevgili zirka adına da çok çok sevindim🙏🙏🙏🥰Diliyorum erkek evlat sahibi olur ve sağlıkla kucağına alır🙏❤️🧿

Canim seni çok iyi anlıyorum bende bir ay önce aynı durumu yaşadım o kadar uğraştım ama sonuç 0 çıktı. Zazam biliyor nasıl üzüldüğümu bana çok destek verdi bir de omayram çok destek verdi Allah ikisinden de razı olsun. Aynı şeyi söyledim ben de 30 transfer yapılmış o ay 3 kişi negatif almis biri benim😞 şimdilik dinlen hem bedenini hem ruhunu dinlendir. Zamani geldiğinde olacak inşallah 🙏 ben buna çok inanıyorum canım lütfen sen de inan Allah büyük 🙏❤️🙏
canım çok teşekkürler. senin acın yeri geldi benden daha fazla oldu.allahım sana da her zaman büyük sabırlar versin. inşallah senin de zamanı gelince yapacağın tedavin son olsun ve o tedaviyle kucağın dolsun allahımın izniyle. benim dualarım da seninle ve buradaki herkesle . elbette inanıyorum allahım büyük ama şu an çok uzak gibi

Canımmm sana yazmak çok istedim ama yazamadım🥺 Allah biliyor haberini alınca çok çok üzüldüm acını içimde hissettim 😔😔Tanışmayı çok istediğim biriydin ve görünce sebebini anladım o kadar naif tatlı ve iyi kalplisin ki 🙏🙏Sadece biraz zaman arkadaşım burada çoğumuz çok kez düştük ve degalarca ayağa kalktık insanız ve içimizde ki istek var olduğu sürece mücadeleye devam edicez👍Kalbim seninle❤️ inan ve dıalarımda her zaman yer bulacaksın Canı gönülden diliyorum en kısa zaman da toparlanmanı ve muradına ermeni🤲🤲🤲🤲
canımmm bende senin için çok sevindim bende sana yazamadım acım o kadar derin ve büyüktüki . bu olacak diye okadar rahat ve huzurluydum orada da anlamışsındır belkide yıkılışım o yüzden büyük oldu. çok keyifli bir transfer geçirdik üçümüz ama maalesef biz ikimiz negatif. amaiçimden hep dua ettim inşallah sen pozitifsindir diye ve senin sonucunu okuyunca hüngür hüngür sevinçten ağladım. sağlıkla sevinçle gebelik yaşa ve sağ salim kucağına al bebişlerini inşallah canım arkadaşım.

Back