Caniiiimm hadi insalllahhhhh tutunmustur bebislerin bebislerin diyorum bak yeminlen icimden oyle geçiyorMerhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder
Ayy hadi ins tek çift bizim ya ins Hayrilisi bakalim darısı başınıza ins canmm hep derdim hamilelelerin dualari kabul olur herkesten dua isterdim.simdi inananiyorum bende edicem herkeseCaniiiimm hadi insalllahhhhh tutunmustur bebislerin bebislerin diyorum bak yeminlen icimden oyle geçiyor
Bizi kabul edemediler beyzosumm vallahiKibris zaten bizleri kabul etmiyokikendimi kabul ettirene kadar canim cikti sonra pes dedim. Onlar baska ülkelerdeki hastlariyla mesgüller .Arastirmaya zamanlari yok
Amiiinnnn insallahhhhhhhAyy hadi ins tek çift bizim ya ins Hayrilisi bakalim darısı başınıza ins canmm hep derdim hamilelelerin dualari kabul olur herkesten dua isterdim.simdi inananiyorum bende edicem herkese
Beyzossumm sizler adina cok heyacanliyimm vallahhiiii hadi insallahhhhh transferleriniz su gibi aksin guzel haberleriniz olsun insalllahhhhhhhhhA az sekerli heycan varmiyarin büyük gün Bebislerimize kavusmaya günler kaldiiii
Ben daha bavul hazirlicam
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm dogru yerdeyiz Allahin izniyle Rabbim nasip ederse bizde yavrularimiza orada kavusagizBu hafta baya bir dolu benim vallahi sali disci randevusu var tekrar o bitmez surer gider artik persembe kan vericem kan degerlerime bakilacak biraz halsizim cuma günü burda bir kadin dogumcu buldum kadin arkadasimin doktoruymus gelsin bir bakalim konusalim yardimci olurum demis ona gidicem kieve gitmeden hicbir detayi atlamak istemiyorum iyice eksik bisey kalmasinki gonul rahatlığıyla tedaviye gideyim istiyorum artik .ama inanin icim rahat andreye korkularimi anlatiyorum sabirla dunliyor doktorla konusup cevap veriyor o yuzden icim cok rahat.kurban olduğum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhepinizi seviyorummmm❤❤❤❤❤❤❤❤
heyecaandan cok stres var ya bendeA az sekerli heycan varmiyarin büyük gün Bebislerimize kavusmaya günler kaldiiii
Ben daha bavul hazirlicam
Insallahhh cnm insallahhhMerhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder
Stress yokkheyecaandan cok stres var ya benderüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..
aynen daha bavul hazirlamadim bendezaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem
Amin canim insallahhhhh hepimiz icinBeyzossumm sizler adina cok heyacanliyimm vallahhiiii hadi insallahhhhh transferleriniz su gibi aksin guzel haberleriniz olsun insalllahhhhhhhhh❤❤❤❤
Merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur bende 2. Tedavimi orda olucam yaşadığın süreci benimlede paylaşırsan sevinirimBritish Tüp Bebek Servisi’nin sayfasını bulamadım ,acaba linkini atabilir misiniz?
Daha kimyasal gebeliği yeni öğrendim aslında psikolojim çok kötü ,anti deprasana başladım o derece,şu an araştırma aşamasındayım ,zaten iki ay beklem gerekiyor ama karar verdiğim yeri mutlaka paylaşırım.Merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur bende 2. Tedavimi orda olucam yaşadığın süreci benimlede paylaşırsan sevinirim
Melekcim cok gecmis olsun canim ya kolay deil anliyorum seni .insallah bundan sonra hersey guzel olsun senin icin biraz dinlen kendini toparlarsin canim benim gelmis gecmis olsun. kurban oldugum rabbim büyüktür insallah bundan sonra hersey guzel olucakDaha kimyasal gebeliği yeni öğrendim aslında psikolojim çok kötü ,anti deprasana başladım o derece,şu an araştırma aşamasındayım ,zaten iki ay beklem gerekiyor ama karar verdiğim yeri mutlaka paylaşırım.
Pankekk gözün aydın kuzumAyy hadi ins tek çift bizim ya ins Hayrilisi bakalim darısı başınıza ins canmm hep derdim hamilelelerin dualari kabul olur herkesten dua isterdim.simdi inananiyorum bende edicem herkese
Amiiinnnnn canim insallahhh dogru yerdeyiz bundan eminimm artik. Bak bisey anlatayimda gulelim o kadar heyacanliyimki ne yaptigimi sasiriyorum ben kibrisa giderken valiz hazirlamadim. bu sefer koca koca valizleri cikarmisim bes valiz oluvermis benimki gorunce valizleri ufak bir şok gecirdi valizleri görünce adami zor ayillttimHayirli haberlerini bekliyoruz cnm dogru yerdeyiz Allahin izniyle Rabbim nasip ederse bizde yavrularimiza orada kavusagiz
Çok geçmiş olsun canım anliyorum seni bende aynı durumdayım güçlü olmaya çalışıyorum bizde maddi manevi toparlanmak için birkaç ay beklicez mücadeleni sakın bırakma çok zor ama sonucu güzel olcak ben inanıyorum bu kadar emeklerimizin karşılığını alıcaz belki geç olacak güç olacak ama sonunda biz kazanıcazDaha kimyasal gebeliği yeni öğrendim aslında psikolojim çok kötü ,anti deprasana başladım o derece,şu an araştırma aşamasındayım ,zaten iki ay beklem gerekiyor ama karar verdiğim yeri mutlaka paylaşırım.
Canm cok tşk ederim 10.gun 575Pankekk gözün aydın kuzum
Sonucun çıktımı?
Beta değerin kaç çıktı 10 gün
12 yazmışın anlamadım
12 ne?
Maşallah çok tatlı mıncık mıncık sevmelik
Çok güzel sonuç maşallahCanm cok tşk ederim 10.gun 575
12.gunde kan vericem yazdm
Canım benim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsınAyy hadi ins tek çift bizim ya ins Hayrilisi bakalim darısı başınıza ins canmm hep derdim hamilelelerin dualari kabul olur herkesten dua isterdim.simdi inananiyorum bende edicem herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?