İlaki kıbrıs istiyorsan ozaman British tüp bebek merkeziyle iletişime geç

Canim kievin bu yönü cok guzel iste ince eleyip sık dokuyor bakıyor iyice kibrista gercekten dogru incelenmiyoruz
Kibris zaten bizleri kabul etmiyokikendimi kabul ettirene kadar canim cikti sonra pes dedim. Onlar baska ülkelerdeki hastlariyla mesgüller .Arastirmaya zamanlari yok

Bu hafta baya bir dolu benim vallahi sali disci randevusu var tekrar o bitmez surer gider artik persembe kan vericem kan degerlerime bakilacak biraz halsizim cuma günü burda bir kadin dogumcu buldum kadin arkadasimin doktoruymus gelsin bir bakalim konusalim yardimci olurum demis ona gidicem kieve gitmeden hicbir detayi atlamak istemiyorum iyice eksik bisey kalmasinki gonul rahatlığıyla tedaviye gideyim istiyorum artik .ama inanin icim rahat andreye korkularimi anlatiyorum sabirla dunliyor doktorla konusup cevap veriyor o yuzden icim cok rahat.kurban olduğum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepinizi seviyorummmm❤❤❤❤❤❤❤❤

Eşimin kuzeni gitti geçen yıl Kıbrıs a hamile kaldı hemen,tabii söylemiyorlar donasyan olduğunu bence donasyonla oldu,soramıyorum da ona anlar diye Ben de olursa donasyonla olduğunu söylemem açıkcası.
Aynen canim benim esimin kuzenide bize kibrista tup bebek yaptirdik dedi mersinden kibrisa gidiverdik dedi tabi ben anladim donasyon oldugunu o soylemiyorda haftaya doğuma giricek insallahhh darisii hemizin basinaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…