KatılıyorumKızlar bir sitemde bulunacağım size !! Hamile arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum , sağlıkla sıhhatle kolaylıkla inşallah kucaklarına alsınlar
Lakin şurada görüyorum ki işi biten köşeye resmen çekiliyor. Arada lütfen ses verseniz mesela
- kaç tane transfer edildi kaçı tutundu çok merak ediyoruz.
- hamilelikleri nasıl devam ediyor.
Bize yol gösterici olur inanının
Hayır milletin geçmişini didik didik etmekten hipermetrop oldum yahuu yazık bana da
Kızz Zirka geleceği belli bile değilHe yabi bu eksikti vay basima gelenler zirka gelene kadar idare edem
CanımsınMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyoröncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤
Durubalım endokrinci takibi muhakkak lazımHaşimato hastası olup hamile kalan var mı aramızda ??Yarın 2. Beta testimi vericem inns o da güzel çıkınca Pazartesi hemen dr a gitmeyi planlıyorum.. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim
Ben hep yurtdışı pasaportuyla gittim kieve form falan doldurmadımYurtdisina cikarken form dolduruyorlar ya. Ülkeye geliş sebebine ne yazıyorsunuz.
Ön görüsmede ücret aliyorlar mi.
Nakit olarak o günkü kurdan TL alma ihtimalleri nedir
Aklimda deli sorular ,
DesiiiiiiiiiAz once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)
Aynen katiliyorumKızz Zirka geleceği belli bile değil
Birde artık hamile
Aramıza hoş geldinKızlaağğrr şükür ya tekrardan okudum yetişemediğim bin sayfayıbi ara en geriden 3 bin sayfa okumuş yetişmiş hatta msjda yazmıştım sonra ev aldık taşınırken korona oldum derken MaşaAllah siz yine bin sayfayı geçkin msjlaşmışsınız geriden gelip tekrar okudum iyi ki de okumuşum Kıbrıs'a gitcem sanıyodum meğer Kiev e gitmeliymişim gizli takip edenlerden biri de bendim ama tam zamanlı msjlara yetişemediğimden anca yazdım
Amiin hepimizinki İnşaAllah sevgili ZazaAramıza hoş geldin
Tedavin hayırlı olsun kardeşim
Kuzum eylülün kaçı ordasınBuraya yetiştiğime göre sıra meşhur Andreye yazmaya geldi benim testlerim rahim filmim filan hazır sanırım biz de İnşaAllah eylülde ön görüşmeye gidicez
Hayalimde eylülün 15 i görüyorum yarın gerçeğe dökmeye çalışıcam İnşaAllahKuzum eylülün kaçı ordasın
hosgeldin arkadaşım,isabetli kararin icin kutluyorum.hayalindeki tarihi çek az daha öne karsilasalim.olmuşken tam olsunHayalimde eylülün 15 i görüyorum yarın gerçeğe dökmeye çalışıcam İnşaAllah
İnşallahHayalimde eylülün 15 i görüyorum yarın gerçeğe dökmeye çalışıcam İnşaAllah
Hayirli olsun cnm hosgeldinBuraya yetiştiğime göre sıra meşhur Andreye yazmaya geldi benim testlerim rahim filmim filan hazır sanırım biz de İnşaAllah eylülde ön görüşmeye gidicez
O benim hayalim ama bilmiyorum Andrey benim için hangi tarihi hayal ediyohosgeldin arkadaşım,isabetli kararin icin kutluyorum.hayalindeki tarihi çek az daha öne karsilasalim.olmuşken tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?