Canimmmmm gözünüz aydinnn o kadar sevindim kicok sukurr

Ne gügel haberrrrr
Allaha çok şükür
Allah nazardan korusun
Sağ salim taşıyasın ve kucağına alasın

Cook sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun, Duruball.. tebrikler sağlıkla kucağına alman dileğiylee darısı dileyen isteyen emek veren gönül veren tüm anne adaylarımıza olsun inşaaallahh

1516 çıktı canım kanda kaset test zaten hemen göstermiyor inş sende ilk seferde. mutluluğuna kavuşursun o heyecan hiç geçmiyor çok zor bir süreç

Bebişlerini alıp gel canım 10 gün kalmış ne güzel beyza inşallah hayaline kavuşacaksın
Aminn insallah cnm. Pozitiv haberler geldikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim hamileyim gibi Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim .Dilerim herkes gibi bende hayallerime orada kavusurum Aralikda 16 seneyi deviriyoruz insallah bizimde özlemimiz biter
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Canimmm hadi bakalım sıra sana geldi, evini sevinç ve mutluluk doldursun inşallah bizi de mutlu et Allah'in izniyle dualarımdasin
Sagolll cnm insallahhh Allah razi olsun hepimizden Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini doldursun

Cook sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
AminnnnnDarısı tez zamanda sana olsunn inşş
Hayırlı olsun, Duruball.. tebrikler sağlıkla kucağına alman dileğiylee darısı dileyen isteyen emek veren gönül veren tüm anne adaylarımıza olsun inşaaallahh
Aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnÇok teşekkürler arkadaşım

Kızlar Kiev biotexcom austos transferi 10 kızdan 9 hamile
Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Daha önce haziran,temmuz transfer başarı yüksekti
Hamile kalan tüm arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum
Dualarınızı bizden eksik etmeyin
darısı tez bir zaman bizlere olsun
darısı şimdide eylül transferine

Çocuk cıvıltılarıyla dolu nice mutlu yıllarınız olsunnn innsssAminnn isteyen herkese nasip olsunnn sağlıkla kucaklarımız dolsunnDualarım hep sizlerle kendim için ne kadar istediysem sizler için de o kadar istiyorum çünkü “çeken bilir”gerçekten

Amin cnm gercekten ceken bilir Iyki burasi var iyki sizler varsiniz Allah razi olsun cnm Allahin izniyle sende sag saglim kucagina alacaksin

Dualarım sizlerle İşleriniz su gibi aksınn insss gönlünüzün muradı kucaklarınızı doldursunn Ağustos ayı Eylüle motivasyon olsunn inanmak çok önemli arkadaşlar inanın ve alıp gelin bebeklerinizi Bütün ekip bebeklerimizle ilgili konuştuğumuz yepyeni bir sayfa açalımm

Valla helal olsunn zazammm isinin ehli olmak böyle birsey galibaMasallah subanAllahh Rabbim arttirsin bu sevincleri
Allah razi olsun klinikte ilgilenen herkesten Gercekten ellerinden geleni yapiyorlarDarisi hepimizeee insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…