Canimmmmm gözünüz aydinnnBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Ne gügel haberrrrrBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Cook sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Canimmm hadi bakalım sıra sana geldi, evini sevinç ve mutluluk doldursun inşallah bizi de mutlu et Allah'in izniyle dualarımdasinInsallah canim tez zamanda gönlündekini Rabbim hayirli etsin
Hayırlı olsun, Duruball.. tebriklerBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Az kalmış Beyzanur, ne güzelAllah nasip ederse ayin 13 de transfer. Pazartesi aksam gidiyoruz
Sagol canim insallahAz kalmış Beyzanur, ne güzelhadii inşaallah,
bizlere müjde verme sırası sendee arkadaşım
1516 çıktı canım kanda kaset test zaten hemen göstermiyor inş sende ilk seferde. mutluluğuna kavuşursun o heyecan hiç geçmiyor çok zor bir süreçBenimde ilk transferim olacak o yüzden merak içindeyim bakalım ben belirti yaşayanlardan mı olucam belirtisiz mi geçiricem? ya da ilk denemede olacak mı o bile bilinmez
Normal kasette hiç çıkmayıp erken gebelik testinde koyu çıkması ilginç olmuşşKan verdiğin gün kaç çıktı peki değerin?
Aminn insallah cnm. Pozitiv haberler geldikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim hamileyim gibiBebişlerini alıp gel canım10 gün kalmış ne güzel beyza inşallah hayaline kavuşacaksın
Canımmm çok sağ olCanimmmmm gözünüz aydinnno kadar sevindim ki cok sukurr
Sagolll cnm insallahhhCanimmm hadi bakalım sıra sana geldi, evini sevinç ve mutluluk doldursun inşallah bizi de mutlu et Allah'in izniyle dualarımdasin
AmiiiiinnnnNe gügel haberrrrr
Allaha çok şükür
Allah nazardan korusun
Sağ salim taşıyasın ve kucağına alasın
AminnnnnCook sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnHayırlı olsun, Duruball.. tebriklersağlıkla kucağına alman dileğiylee darısı dileyen isteyen emek veren gönül veren tüm anne adaylarımıza olsun inşaaallahh
Çocuk cıvıltılarıyla dolu nice mutlu yıllarınız olsunnn innsssAminn insallah cnm. Pozitiv haberler geldikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim hamileyim gibiBen hic bir tedavimde hamile kalmadim .Dilerim herkes gibi bende hayallerime orada kavusurum Aralikda 16 seneyi deviriyoruz insallah bizimde özlemimiz biter
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin cnm gercekten ceken bilirÇocuk cıvıltılarıyla dolu nice mutlu yıllarınız olsunnn innsssAminnn isteyen herkese nasip olsunnn sağlıkla kucaklarımız dolsunn Dualarım hep sizlerle kendim için ne kadar istediysem sizler için de o kadar istiyorum çünkü “çeken bilir”gerçekten
Dualarım sizlerleKızlar Kiev biotexcom austos transferi 10 kızdan 9 hamile
Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Daha önce haziran,temmuz transfer başarı yüksekti
Hamile kalan tüm arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum
Dualarınızı bizden eksik etmeyin
darısı tez bir zaman bizlere olsun
darısı şimdide eylül transferine
Valla helal olsunn zazammm isinin ehli olmak böyle birsey galibaKızlar Kiev biotexcom austos transferi 10 kızdan 9 hamile
Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Daha önce haziran,temmuz transfer başarı yüksekti
Hamile kalan tüm arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum
Dualarınızı bizden eksik etmeyin
darısı tez bir zaman bizlere olsun
darısı şimdide eylül transferine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?