Ayyy çok sevindim masallah ya ayni gün transferimiz oldu zirkamla
darisi basima ins bende versem cikarmi ki 6.gün bugün idrat testi yaptim benim 2. Cizgi cok cok silik belli belirsiz hayalet çizgi gibi sizce kan vereyim mi benim embriliyog 7.günden sonra kanda çıkabilir demisti
6. Gün silik olur zaten cnm.tutmuştur o zaman. Ben transferlerimde hep 5. Gün silik gördüm

Kızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya😂😂😂
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20😂😂😂
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun🤲❤️
maşallah , 5.güne pozitif idrar cogul gebelik olmali. Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah :dua:

Canım en iyi yorumu hsg üzerinden yapıyorlar, ben ilk tedaviye başladığımda ilk istedikleri tetkik hsg olmuştu. Ben de yumurta donasyonu yaptırdım, yine de sen bilirsin ama buradaki arkadaşlarımin büyük bir kısmı çektirdi.
hsg istemedi. ultrason istedi. miyom ve polip kist falan bunlar var mi yok mu varsa ebat ne bunu öğrenmek acisindan. Gecen sene temmuzda cektirdigim hsg yi de yollamistim . belki de problem yok diye tekrarini istemedi.

Duruballll kiev austos transfer sonucu bir tek sen kaldın
Haydi sevindir bizi🤲🤲❤️❤️❤️❤️
Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ😞
Ama inşallah onunda güzel sonucunu duyucaz
Zumronum üzülme nolursun
Bizede bayram olucak inşallah🤲
Amin inşallah :dua:

Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ😞
Zumronum üzülme nolursun
Canim benim zumromm Allahim en kisa zamanda yüzünü güldürsün insallahh

Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ😞
Zumronum üzülme nolursun
Masallah masallah Rabbim bu sevinci arttirsin insallahh❤️❤️ Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahhh 🥰🥰

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum. 34 yaşındayım, eşim de 38 yaşında, biraz geç evlendiğimiz için çocuk denemelerine de geç başladık, yaklaşık 1 yıldır deniyorduk olmuyordu ve geçen hafta testlerde eşimde doğuştan kaynaklı azospermi tespit edildi. Micro tese önerdiler ama 20 li yaşlarda olmadığımdan ihtimalin çok çok düşük olduğunu söylediler, internette bu konuyu araştırırken de sperm donasyonuyla ilgili konulara denk geldim ve eşime bunu önerdim, o da sıcak baktı, micro tese gibi işlemlerle para kaybetmek yerine bu fikir bize daha sıcak gelmeye başladı, aranızda micro tese deneyen veya sperm donasyonuyla hamile kalıp çocuk sahibi olan varsa lütfen düşüncelerini hislerini paylaşabilir mi? Ben bu süreçten çok korkuyorum hem maddi, hem manevi yıpratıcılığından ve tabi ki çevrenin tepkisinden, ama anne olmayı da çok istiyorum ve eşimi çok seviyorum. Bu konuyu kimseyle konuşamıyorum eşim hariç, bana destek olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Günlerdir uyku uyumuyorum yemek yiyemiyorum, çok mutsuz ve umutsuzum..

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum. 34 yaşındayım, eşim de 38 yaşında, biraz geç evlendiğimiz için çocuk denemelerine de geç başladık, yaklaşık 1 yıldır deniyorduk olmuyordu ve geçen hafta testlerde eşimde doğuştan kaynaklı azospermi tespit edildi. Micro tese önerdiler ama 20 li yaşlarda olmadığımdan ihtimalin çok çok düşük olduğunu söylediler, internette bu konuyu araştırırken de sperm donasyonuyla ilgili konulara denk geldim ve eşime bunu önerdim, o da sıcak baktı, micro tese gibi işlemlerle para kaybetmek yerine bu fikir bize daha sıcak gelmeye başladı, aranızda micro tese deneyen veya sperm donasyonuyla hamile kalıp çocuk sahibi olan varsa lütfen düşüncelerini hislerini paylaşabilir mi? Ben bu süreçten çok korkuyorum hem maddi, hem manevi yıpratıcılığından ve tabi ki çevrenin tepkisinden, ama anne olmayı da çok istiyorum ve eşimi çok seviyorum. Bu konuyu kimseyle konuşamıyorum eşim hariç, bana destek olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Günlerdir uyku uyumuyorum yemek yiyemiyorum, çok mutsuz ve umutsuzum..
Öncelikle aramiza hosgeldin cnm,
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insallah. Benimde esim azosperm. Biz kiewde yumurta donosyonu tedavisi görüyoruz. Ayin 8de esime orada micro tese ameliyati yapilacak. Biz daha öncede yaptirdik teseyi ve bulundu. Insallah yine bulunur. Bence doktorlar önerdiyse yaptirin. Hic yaptirmadan bilemezsiniz. Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah🥰Tez zamanda hepimiz anne olalim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Back