Ben hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnş 🧿olumlu diye düşünüyorum cuma kan vericem🙏🙏Denizle dün konuştum dün kan vermişti sonucu bildiricem dedi başka da bildiğim bişey yok🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️innnşş pozitif sonucunu almıştır🤲🤲
Duruballllll Denizden haber geldi😂😂😂
Gizli takipcimle arkadaşmış
Sonuuuuuuççç🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Eller kalpteeeeeer
1200 beta hgc😂😂😂❤️❤️❤️
oleeeeeeeyyyyy
Maşallah

Amin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorum 😀
Oldu emin ol, bunlar güzel belirtiler heyecanla bekliyoruz sonucunu 🙏🙏❤️

Duruballll kiev austos transfer sonucu bir tek sen kaldın
Haydi sevindir bizi🤲🤲❤️❤️❤️❤️
Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ😞
Ama inşallah onunda güzel sonucunu duyucaz
Zumronum üzülme nolursun
Bizede bayram olucak inşallah🤲

Kızlar her kesin sonucunu ırdan burdan ben araştırıyorum
Bugün gizli takipcininse sonucu ikiye katlandı
Kızlar nolursun lütfen iyi veya kötü,sonuçlarınızı paylaşın
Unutmayın bu platforumla biz bir birimize yardım ediyoruz
Nolursunuz egoist davranmayalım
Her kes kendinide düşünsünsü,arkadaşlarınada yardım etsin❤️

Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ😞
Zumronum üzülme nolursun
Yaaaa 😔😔😔😔😔😔 çok üzgünümm 🥺🥺🥺🥺🥺İnnnnş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sevgili Z Zumrom ❤️❤️

Duruballllll Denizden haber geldi😂😂😂
Gizli takipcimle arkadaşmış
Sonuuuuuuççç🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Eller kalpteeeeeer
1200 beta hgc😂😂😂❤️❤️❤️
oleeeeeeeyyyyy
Maşallah
Konuştukk çok sevindimmmmm🥰🥰Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn 🤲🤲❤️ve tez zamanda tedavide olan başlayan başlayacak olan hepimize nasip etsinnnn innş🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Konuştukk çok sevindimmmmm🥰🥰Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn 🤲🤲❤️ve tez zamanda tedavide olan başlayan başlayacak olan hepimize nasip etsinnnn innş🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Duruball kuzum Deniz duygularını bizimlede oaylaşsa🙈
Güzel enerjiyi buraya paylaşsa ne güzel olurdu

Kızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya😂😂😂
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20😂😂😂
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun🤲❤️
Çok güzeeeel haber 💞 pozitifleri gördükçe umudumuz artıyor hayırlısıyla güzel ilerler inşallah tebrikler Zirkam 🌷

Kızlar her kesin sonucunu ırdan burdan ben araştırıyorum
Bugün gizli takipcininse sonucu ikiye katlandı
Kızlar nolursun lütfen iyi veya kötü,sonuçlarınızı paylaşın
Unutmayın bu platforumla biz bir birimize yardım ediyoruz
Nolursunuz egoist davranmayalım
Her kes kendinide düşünsünsü,arkadaşlarınada yardım etsin❤️
Tüm kalbimle katılıyorum 👍👍Biz yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar pozitif sonuç kimbilir nerelerde kimlere umut oluyor …Urfalı bir çift vardı benim bulunduğum dönemde (taşıyıcı annelik prog. Demiştim ama yanlışmış yumurta donasyonuydu ) onlar da pozitif çok şükür🤲🤲🤲Burada paylaştıklarımızla kimliklerimiz açıpa çıkmaz arkadaşlar rahat olunn 😉

Kızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya😂😂😂
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20😂😂😂
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun🤲❤️
Ooo süper amin inş rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻🥰❤️❤️

Tüm kalbimle katılıyorum 👍👍Biz yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar pozitif sonuç kimbilir nerelerde kimlere umut oluyor …Urfalı bir çift vardı benim bulunduğum dönemde (taşıyıcı annelik prog. Demiştim ama yanlışmış yumurta donasyonuydu ) onlar da pozitif çok şükür🤲🤲🤲Burada paylaştıklarımızla kimliklerimiz açıpa çıkmaz arkadaşlar rahat olunn 😉
Ya nasıl güzel haber çık merak ediyordum arayalım diyorduk ama çekiniyordum çok sevindim 🙏🏻🥰🥰 haber verdiğin için de ayrıca teşekkürler canım 🥰😘😘

Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ😞
Zumronum üzülme nolursun
Zumrom güzel kalpli arkadaşım çok üzüldüm ama inş güzel haberini alırız 🤲🤲

Duruball o zaman austos artık 6 pozitif
Bu hele biz duyduklarımız

Ayy ben o bayana çok üzülmüştüm okuma yazması da yokmuş ilacı da yanlış kullanmış şimdi pozitife inanılmaz sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendi başına oturuyordu otelde de bana biraz anlattı akrabalarından komşularından en yakınlarından ne kötülükler yaşadığını şimdi inşallah çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatları olsun bütün kötü kalpler de kendi kötülüklerinde boğulsun 🙏🙏🙏

Ayy ben o bayana çok üzülmüştüm okuma yazması da yokmuş ilacı da yanlış kullanmış şimdi pozitife inanılmaz sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendi başına oturuyordu otelde de bana biraz anlattı akrabalarından komşularından en yakınlarından ne kötülükler yaşadığını şimdi inşallah çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatları olsun bütün kötü kalpler de kendi kötülüklerinde boğulsun 🙏🙏🙏
Anneadayı senin transferin ne zamans

Merhabalar herkese pozitif haber alanlar hepinizi tebrik ederim her aklıma geldiğiniz de hepinize çok dua ediyorum dün bir sohbette dua edildi aklıma nedense pandaa geldi herkese benim bir arkadaşım 4 üz hamile lütfen ona da dua edelim dedim ve herkes pandaa için orda dua etti sağlıkla kuçağına alsın diye buraya olumlu sonuçunu yazanlar bilsin ki sürekli duamızdalar 🙏🙏😊

Back