Daha düşük bir ücrete pakete dahil edilse iyi olurdu az değil Allah yardımcınız olsun emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
Amin cnm sagol🥰
Paketlerde tese yok cnm. O klinkte yapılmıyormus. Başka bır klınıkte oldugu ıcın oraya ödenıyor.

Herkese merhabalar dün kan verdim bu sabah 7 de sonucu gördüm
1267 Çok mutluyum
Bu yolda bize önder olan canım Z Zaza74 ablam a çok teşekkür ederim😊
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 💞

1267 Çok mutluyum
Denizim Allah nazardan korusun
Kucağına alasın evlatlarını
Darısı bize olsun inşallah🤲❤️💋

1267 Çok mutluyum
Maşallah cnm 🥰🥰Gözünüz aydın olsun Rabbım sag saglım kucagınıza almayı nasip etsın inşallah❤️❤️

1267 Çok mutluyum
Çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏

1267 Çok mutluyum
Harika bir haber bu 🤩🤩🤩🤩 canim rabbim tez zamanda kucagina da almayi nasip etsin tebrik ederim

Sağol canım benim ilk yer hayal kırıklığı oldu bu defa da ne olcak diye hep tedirginim 😔
Hic üzülme sen canim kafandan negatif olan herseyi at .herseye yeniden baslayacaksin ve ben inaniyorum yurekten inaniyorum hayirli olacagina 💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤

Hic üzülme sen canim kafandan negatif olan herseyi at .herseye yeniden baslayacaksin ve ben inaniyorum yurekten inaniyorum hayirli olacagina 💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤
İnşallah canım benim olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama hep kendimi birşeylere aglarken buluyorum 🙁 sürekli burayi takip ediyorum kafam dağılsın diye pozitifleri gördükçe kendimin ki gibi seviniyorum hemen eşime diyorum heyecanla oda bizimde olcak sende sevinceksin sabret diyo ☺

sevgili ağustos tayfası,hepinizi canı gönülden tebrik ederim😍 cook sevindim basta sizin icin,ve sonra bizlere verdiğiniz umut icin, paha bicilemez..🥰
ama zumromcum haberi beni cook cook üzdü,sabahtan beri su mesaji yazamadım..bazı seylerin açıklaması yok malesef..tez zamanda gönlündekine kavuşmanı diliyorum🤲

Kizzzz yatcan tabiii kolay deil canim 4 tane can taşıyorsun dinlensin vucudun. Amerikali bir kadin var 5.izleriyle meshur oldu amerikada bir ilkti kadin hamileligi boyunca yatti canim arda yuruyusler yapiyodu ben 7 24 izliyodum ordan biliyorum
Çok zor hep yatmak😔

Merhabalar herkese pozitif haber alanlar hepinizi tebrik ederim her aklıma geldiğiniz de hepinize çok dua ediyorum dün bir sohbette dua edildi aklıma nedense pandaa geldi herkese benim bir arkadaşım 4 üz hamile lütfen ona da dua edelim dedim ve herkes pandaa için orda dua etti sağlıkla kuçağına alsın diye buraya olumlu sonuçunu yazanlar bilsin ki sürekli duamızdalar 🙏🙏😊
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim sağlıkla sonunda kucağımıza almak nasip etsin ♥️

Merhaba Lithium, aynı yollardan geçmiş biri olarak cevaplandırmak istedim mesajını..
Benim eşimde azospermi, bizde sizin gibi uzun süre çocuk düşünmeyip geç öğrendik bu durumu. Ama biz 1 kere şans tanımak istedik ve 4 ay hormon replasmanı sonrası ameliyat oldu eşim. Sonuç 0.
Tabi bu arada bu işin bi tedavisi yok eğer hipo-hipo grubunda değilseniz.. hipogonatropik hipogonadizm de hormonlar aşırı düşük oluyor fsh lh testosteron gibi. Bu düşüklükten dolayı vücut üretip spermi atamıyor. İğnelerle Fsh verilip testosteron arttırılınca çıkış başlıyor ve doğal yoldan gebelik bile mümkün olabiliyor.
Kesinlikle androloji konusunda uzman bir hekimle görüşmeden ve ameliyat olmadan karar vermeyin derim ben. Çünkü azosperminin türlerini bile bilmeyen ürologlar var. Tansel Kaplancan, Emre Bakırcıoğlı, Bülent Erol gibi isimlerden biriyle görüşün mutlaka.
Mesela doğuştan demiş görüştüğünüz ilk doktor. Doğuştan demesi kromozom analizinin yapılmış olması lazım. Karyotip bakıldı mı? Y mikrodelesyon bakıldı mı? (Sonuçları 2 ayda çıkıyor) yani klinefelter olup olmadığını elemesi lazım ki tüm bunların ışında ameliyatla sperm bulma oranı verebilsin..
Tıkanıklık olup olmadığı meni volümünün düşük olmasından anlaşılıyor. Tıkanıklıksa çok rahat bir şekilde türkiyede tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz.
Sizi çok iyi anlıyorum. Sonuçta eğer mikrotese ile sperm bulunamayacaksa ne anlamı var boşuna maddi manevi kayıp yaşamayalım ve direk donasyona gidelim diyorsunuz çokta haklısınız ama daha tam olarak neden azo olduğunuz bile belli değil benim anladığım. Bence mutlaka tam olarak durumu netleştirip sonrasında donasyon seçeneğini düşünün derim. Keşke biri bize de diyebilseydi ameliyat olmadan, sizden sperm çıkmaz diye ama yüzde 52 şans vardı ortada ve biz onu 1 kere denemek istedik.
Yine de biz uğraşmak istemiyoruz direk donasyona gideceğiz derseniz. Biz şuan transfer aşamasındayız embriyolarımızı almaya gideceğiz çok yakında kıbrısa.. süreçle ilgili bildiğim herşeyi paylaşırım sizinle 😌🙏🏻
Çok çok teşekkür ederim o kadar aydınlatıcı oldu ki yorumunuz, dediğiniz gibi önce mutlaka bir araştırma yapacağız sonrasında duruma göre karar vereceğiz, umarım sonucunuz başarılı olur 🙏🏻 Kıbrısta hangi hastane, hangi aşamalardan geçtiniz, kaç defa gidip geldiniz, orda ne kadar kalmanız gerekti, ücreti ne kadara mal oldu onu da paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

İnşallah canım benim olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama hep kendimi birşeylere aglarken buluyorum 🙁 sürekli burayi takip ediyorum kafam dağılsın diye pozitifleri gördükçe kendimin ki gibi seviniyorum hemen eşime diyorum heyecanla oda bizimde olcak sende sevinceksin sabret diyo ☺
Sabrin sonu herzaman selamettir rabbimin izniyle bugunlerde gececek hepimiz icin birgun son bulacak bu evlat hasreti hepimizin bütün bu sıkıntılara evlat icin katlaniyoruz bu hepimizin sinavi hayat bir sinav bu sinavdanda geçeceğiz insallah hepimiz.ve geriye dinup baktigimizda bu gunleri sevgiyle hatirlayacagiz hepimiz evlatlarimiza kavusunca. Rabbim herdaim yüzünü güldürsün.

Back