Z Zaza74 Zaza canım serklajdan sonra çok yatmadım yani 3 gün dinlen dedi doktor , ama zaten bana sürekli dinlen çalışma yat diyorlar 😂 Yata yata karpuz gibi büyüyorum 😂
Kizzzz yatcan tabiii kolay deil canim 4 tane can taşıyorsun dinlensin vucudun. Amerikali bir kadin var 5.izleriyle meshur oldu amerikada bir ilkti kadin hamileligi boyunca yatti canim arda yuruyusler yapiyodu ben 7 24 izliyodum ordan biliyorum

Kizzzz yatcan tabiii kolay deil canim 4 tane can taşıyorsun dinlensin vucudun. Amerikali bir kadin var 5.izleriyle meshur oldu amerikada bir ilkti kadin hamileligi boyunca yatti canim arda yuruyusler yapiyodu ben 7 24 izliyodum ordan biliyorum
Ayy onu bende seyrediyorum 5 kız bide önceden vardı nasıl hepsi ayrı kişilik ayrı güzellik insan çok şey öğreniyor hem aile disiplini hem çocuk psikolojisi adına çok güzeller 😍

Ayy onu bende seyrediyorum 5 kız bide önceden vardı nasıl hepsi ayrı kişilik ayrı güzellik insan çok şey öğreniyor hem aile disiplini hem çocuk psikolojisi adına çok güzeller 😍
Evet ya takdir ettim annelerini vallahi bes tane kiz.harika bir duygu olmali.🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩

Kızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya😂😂😂
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20😂😂😂
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun🤲❤️

Eklentiler

• B3161C62-0B4B-47B8-ACFD-86338AE50D41.jpeg
    B3161C62-0B4B-47B8-ACFD-86338AE50D41.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 52
Sonuç 20😂😂😂
Maşallah
Harikaaaaa çok çok tebrik ediyorum, ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏🙏❤️❤️

Bana yumurta donasyonu icin hsg gerekmiyor ultrason yeterli dedi.
Canım en iyi yorumu hsg üzerinden yapıyorlar, ben ilk tedaviye başladığımda ilk istedikleri tetkik hsg olmuştu. Ben de yumurta donasyonu yaptırdım, yine de sen bilirsin ama buradaki arkadaşlarımin büyük bir kısmı çektirdi.

Sonuç 20😂😂😂
Maşallah
Ayyy çok sevindim masallah ya ayni gün transferimiz oldu zirkamla
darisi basima ins bende versem cikarmi ki 6.gün bugün idrat testi yaptim benim 2. Cizgi cok cok silik belli belirsiz hayalet çizgi gibi sizce kan vereyim mi benim embriliyog 7.günden sonra kanda çıkabilir demisti

Back