Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim amiiinnnnnnnnGünaydin hayirli günler kizlarGüzel haberler alacagimiz birgün olsun insallah
![]()
Masallah pandacim ins saglikla gelecekler kuzucuklarAllah razı olsun canım inşallah gönlünde olan herkese nasip etsin güzel Allah’ım![]()
Evet canim sen izindeydin döndün mü ben sana anlaticam cok uzun çünkü kibris hikayesi baya seyler yasadimCanim kibristan vazmigectin ?
Bayadir yoktum ya, burayı takip edemedim.
GunaydinnnnGünaydin hayirli günler kizlarGüzel haberler alacagimiz birgün olsun insallah
![]()
Pankekk canim insallah seninde guzel haberlerin olsunMa
Masallah pandacim ins saglikla gelecekler kuzucuklarbeninde 6.gün bugun ins banada tutunmuslardir kuzucuklarim
![]()
Kizzzz yatcan tabiii kolay deil canim 4 tane can taşıyorsun dinlensin vucudun. Amerikali bir kadin var 5.izleriyle meshur oldu amerikada bir ilkti kadin hamileligi boyunca yatti canim arda yuruyusler yapiyodu ben 7 24 izliyodum ordan biliyorum
Amin amin çok aminGünaydin hayirli günler kizlarGüzel haberler alacagimiz birgün olsun insallah
![]()
Tabiki tutundular maçlarda tezahürat yaparlar ya “bu sene o sene oooo “ diye hepimize işte aynen “ bu sene o sene oooo “Ma
Masallah pandacim ins saglikla gelecekler kuzucuklarbeninde 6.gün bugun ins banada tutunmuslardir kuzucuklarim
![]()
Ayy onu bende seyrediyorum 5 kız bide önceden vardı nasıl hepsi ayrı kişilik ayrı güzellik insan çok şey öğreniyor hem aile disiplini hem çocuk psikolojisi adına çok güzellerKizzzz yatcan tabiii kolay deil canim 4 tane can taşıyorsun dinlensin vucudun. Amerikali bir kadin var 5.izleriyle meshur oldu amerikada bir ilkti kadin hamileligi boyunca yatti canim arda yuruyusler yapiyodu ben 7 24 izliyodum ordan biliyorum
Evet ya takdir ettim annelerini vallahi bes tane kiz.harika bir duygu olmali.Ayy onu bende seyrediyorum 5 kız bide önceden vardı nasıl hepsi ayrı kişilik ayrı güzellik insan çok şey öğreniyor hem aile disiplini hem çocuk psikolojisi adına çok güzeller![]()
OleeeeeyyyyyyyyyyyyTabiki tutundular maçlarda tezahürat yaparlar ya “bu sene o sene oooo “ diye hepimize işte aynen “ bu sene o sene oooo “![]()
Evet canım okuyorlar, Kıbrıs'taki merkezler olsun Türkiye'deki merkezler olsun hep okuyorlar. Asistanlar, hemşireler buralara çok bakıyorlar. Hatta üyelik açıp reklam için yazanlar dahi var.Okuyorlarmidir.
Harikaaaaa çok çok tebrik ediyorum, ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun![]()
Sagol canm benim amin insPankekk canim insallah seninde guzel haberlerin olsun
Ayy canm yaaTabiki tutundular maçlarda tezahürat yaparlar ya “bu sene o sene oooo “ diye hepimize işte aynen “ bu sene o sene oooo “![]()
Canım en iyi yorumu hsg üzerinden yapıyorlar, ben ilk tedaviye başladığımda ilk istedikleri tetkik hsg olmuştu. Ben de yumurta donasyonu yaptırdım, yine de sen bilirsin ama buradaki arkadaşlarımin büyük bir kısmı çektirdi.Bana yumurta donasyonu icin hsg gerekmiyor ultrason yeterli dedi.
Tutunmuşlardir canım emin olMa
![]()
Ayyy çok sevindim masallah ya ayni gün transferimiz oldu zirkamlaKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun![]()