- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
Çok haklısın herkes yaşadığını anlatıyor tecrübe sonuçta burda ki doktorumuz ameliyat kontroller falan çok yardımcı oldu hakkını yiyemem o yönlendirdi ama 8 kişiden 2 pozitif olunca hastanenin başarısızlığı artık orayla devam etmicez dedilerAslına kalırsa bu platform o kadar doğru seçimimizi yapmaya yönlendirir ki
Çünkü burda biz bizeyiz ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz
Doktor yönlendirmesiyle merkez seçmek doğru değil
Maşallah Rabbim sakınsın sizi hayırlısı olsun inşallah Inşallah herşey gönlüne göre alır canımBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
TebriklerrrBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Harika bir haberBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Teşekkür ederimTedavin hayırlı olsun
Eğer Halil beyde başladınsa onlar eskiden Evolve oteliyle anlaşmalıydılar ve uygun fiyataydı
Canim gozun aydin allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin insallahBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
İnşallah haberdar ederim canımHayirli haberlerini bekliyoruz cnm
Tebrik ediyorum canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Amiiiiinnnn hemde cok aminnnEtmez miyim ayy şu anda hamilesin deyince gözüm dolduRabbim çocuk isteyen dünyada ki bütün kadınların yüzünü güldürsün inş
Insallahhhh tedavin guzel sonucla sonuclanirTeşekkür ederim
Oyy güzel arkadaşım çok sagol amin inş sağlıkla ilerlesin arkamdan da sizler verin coşkuyu buralaraCaaaaaanCanım arkadaşımmm sklım hep sendeydi çok yazmak istedim ama çekindimm belirti var mı yok mu kafanı karıştırmak istemedim ÇOOK ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM Ay şükürler olsunnnn Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasio etsinnn Rabbimm İnnnş
Amin canım inş bütün tedaviler olumlu olsun sonu bebişler le bitsin inşMaşallah Rabbim sakınsın sizi hayırlısı olsun inşallah Inşallah herşey gönlüne göre alır canım
Sağolun teşekkür ederim amin inş herkes den pozitif haberler alalımTebriklerrrsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Böyle güzel müjdelerin transfer olup şu an sonuç bekleyen ya da tedaviye adım atıp gün sayan arkadaşlarımızla ard arda devamı gelsin inşallah
AminAmin canım inş bütün tedaviler olumlu olsun sonu bebişler le bitsin inş
Teşekkürler canim amin inş rabbim bütün kadınların yüzünü güldürsün
Amin canım inşHarika bir habermasallah cok güzel bir deger , sanirim cogul Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım inş senle arka arkaya inş kavuşuruz bebelerimizeCanim gozun aydin allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?